Sramota zato što EA ima licencu za ligu šampiona, a nema sve klubove iz istog takmičenja. A vamo na sajtu stoji reklama, svi klubovi uključeni.
Mada sramota je i ako naši klubovi traže mnogo para.
Najmoćnija kompanija u jednoj od najprofitabilnijih grana industrije zabave želi da svoj najprofitabilniji proizvod učini maksimalno realnim, tako što će verno preneti sve detalje iz FIFA i UEFA takmičenja?
Ali ne, tu su naši “moćni” klubovi koji “traže”?
Malo čudno zvuči priča, da je EA zaista stalo da obezbedi licence za naše klubove, siguran sam da bi našli način da to urade.
Jednostavno, ne postoji interes za tako nešto, nismo toliko značajni u ekonomskom ili bilo kom drugom smislu.
Ljudi kako izgleda ta fifa?
Pisem moje utiske veceras il sutra.
Odigrah pola triala i imam jos dva naloga po 10h.
Generalno moj licni utisak 20 > 19 a inace mi 19 bio bzvz.
Da napomenem ja igram offline, protiv kompa il nekog sa slajderima mojim.
Volta je odlicna. U drustvu. Online ne znam. Fuca, nalik fifi 19 demo
Jedva cekam taj 27. da zaigram fut.
Ehhh, online je kao i svake godine ludnica. Apsolutno nikakve dodirne tacke sa demoom protiv AI-ja. Kao neki drugi fudbal.
Steta sto ne radi unlimited glitch vise, al’ sta ces. Blago vama koji mozete da igrate od 27, bicu u zaostatku nedelju dana.
Pretpostavio sam da demo nema veze…tome sam se i nadao.
Mene najvise zanima ona stvar da vise imas kontrole pri kraju meca, da je manja “skripta” bar sam ja to shvatio…Je l ima toga?
Skripta all the way i dalje
Ma da, nema ti tu spasa. Doduse kako je tekma generalno sporija i nema toliko jakih timova redji su golovi u 40/90 min, ali ima sumnjivih situacija i odbitaka. Ono sto se primecuje na “prvu loptu” je da pace ima vise uticaja nego pre. Brza krila i napadaci mnogo lakse pobegnu odbrani i nema onog nerealnog sustizanja centralnih bekova sa brzinom 50. Nisam siguran koliko je to dobro jer svi igraju jos zatvorenije i sa jos vise kontranapada. Golovi glavom su takodje nestali iz skoro svih situacija.
Gameplay ume da bude jako lep i fluidan, kada netcode dozvoljava. Posto se svi navikavaju na novu mehaniku, utakmice se svode na nespretno nadmudrivanje dodavanjima, a kada brzi igrac prodje zadnji red odbrane gotovo je. Ja sam u nekom od SBC packova izvukao Kurtou i potpuno je beskoristan jer se zavrsavanje u sesnaesrercu svodi na jedan blagi pritisak na kocku. Sutevi iz daljine i uopste svi klasicni sutevi su izludjujuce neprecizni. Mora se vezbati u Areni za sta ja nemam vremena u 10h trialu. Promenjen je kompletno squad meni pre utakmice, sto me jako nervira jer je sve na drugacijem mestu, cisto da bi nesto izmenili.
Nisam probao druge stvari poput Volte jer svaki sekund posvecujem Rivals tekmama i ne ide mi tako dobro, bacio me je u 6. diviziju i pitanje je da li cu stici do 1. pozicije do cetvrtka.
Potpuno se slazem sa svime sto si napisao…
Jos uvek se razmisljam sta da radim u vezi fife…
Jos na FIFI 14, ja mislim, mi se desilo da sam sa Hulkom probio mrezu. Sut izvan sesnaesterca, u levo raslje, i lopta izlece uz malo usporavanje kroz mrezu (mnogo realnije od ovoga). Nikada pre, a ni posle toga mi se nije slicno desilo, niti sam video negde.
Pomislio sam, ako neko moze, moze Hulk
Tada je jos bio u Zenitu i imao sut kao Adriano u svoje vreme (dobro, skoro kao Adriano)
Jedva cekam, brojim dane…
Po pravilima, ako lopta pocepa mrežu, i izadje napolje, gol se ne priznaje. Izvodi se gol aut.
Haha nisam to znao.
Eh ljudi moji… koliko vam samo zavidim sto igrate od 27. a ja idem na kisovitu Lefkadu.
Gol je kada lopta pređe gol liniju.
Prosla nedelja mi je prosla tako brzo, znaci 7 dana je proletelo za 5 sekundi cini mi se.
A ova nedelja kad se ceka fifa ide tako sporo, nikako dan da prodje
Sto ne poneses soni?
Bolje ovako. Nema pa nema. Ako ponese konzolu, naigrace se sa grckim netom