Verovatno za par meseci, isto kao i za Xbox, u pocetku nije bilo top up kartica.
Ma preload za trial 10h
Ah, lose procitao. Trial pocinje 1 dan posle web aplikacije. Web app startuje 18.9. a 10h trial 19.9.
edit @nikolapfc89 ne znam tacno za preload.
Bukvalno sam nasao ādzabeā fifu 19 na cd-u i planiram da je uzmem i isprobam konacno master ligu al kako god se zove tamo. Ja kao veliki fan Manchester Uniteda pa i same premier lige , pronasao sam se da bih mozda uzivao a da se ne obazirem mnogo na gameplay. Znaci online me NE ZANIMA i igrao bih samo offline. Zanima me dal ce raditi sqad update i da li da uzmem i da se konacno ,licno ,oprobam?
Uzmi. Poslednji apdejt ti je septembarski.
Sta ti znaci dz?
Uplati ea access za par dolara imas full igru āotkljucanaā pa i ako ne pase neces puno para baciti.
A opet u cetvrtak s pretplatom mozes Fifu 20 da igras full igru 10h trial.
Nije me bilo duže
Ali
Uzeo sam fifu na g2a united states (poÅ”to mi je usa nalog) za nekih 5000 dinara kada se prevede cena⦠Äekam sada da mi se dostavi kod i jebeno ne mogu da saÄekam!
Za PC, Xbox ili za PS4? Postoji na G2A global Origin edition za nesto manje od 50usd, takodje Xbox One key za slicnu cenu. Ne vidim PS4 kod, mora preko kodova verovatno, ali tu moze da se uradi klasican gameshare ako imas s kim.
Inace, izgleda da postoji glitch za neograniceni trial do 24. septembra (a ne samo 8/10h), za sve koji imaju uplace ea access. Glupo je, samo klikces X na PS4 ili A na Xboxu, izadjes iz igre i ponovo startujes i nece detektovati trial vec kao da je full igra. Ovo su navodno patchovali sa jednom od dve igre u trialu za sada (NHL cini mi se ali za Madden i dalje radi⦠ili obrnuto :p) tako da niko nije siguran da li ce raditi i za Fifu kao prosle godine sto je radilo za Xbox jer PS4 nije imao Access. Bas cu se smoriti ako ne radi ove godine, treba mi da igram sto duze do 24. jer idem tada na more do 4.10 (i ne ide mi se uopste na more, radije bih igrao fifu, mrzim plazu i ne necu da se opustim, pustite me na miru :D).
Alternativna verzija za produzavanje triala je da se kupi jos 1 mesec/jos 10h na drugom accountu, ali nije mi jasno kako su to sada zamislili, jer promocije rade samo na tom accountu, a on nije vezan za EA nalog da bi ti se preneo progres.
Takodje, izgleda da neki vec igraju i strimuju preko twitcha, odgovor je:
Inace za one koji su propustili danas, najverovatnije 6pm uk time izlazi web app. Mada tacno vreme niko ne zna sa sigurnoscu ali do veceras mozete vec poceti da trejdujete i sklapate tim.
Trial krece 19. @nikolapfc89 nema preload koliko sam shvatio jer mora da se pojavi u EA Access hub-u i odatle mozes samo da skines celu igru, nema preload opcije kao u klasicnoj store varijanti.
Takodje, od ove godine nece vise biti icon SBC-ova vec ce funkcionisati po nekakvom swap principu⦠nisam bas shvatio ideju, ali baby (base) verzije ikona nece vise biti upotrebljive kao SBC fodder u svakom slucaju i spustena je donja granica za trade na 65k cini mi se, tako da se ocekuju povoljnije market cene. Ne znam zasto je EA uradio, da li iz zelje da ucini ikone povoljnijim ili da spreci tzv āicon craftingā metod koji je omogucavao prosle godine da se za male pare dodje do najboljih ikona, tek eto, tako je kako je⦠I prime ikone bice dostupne od decembra, Moments tek od februara.
Mnogo vise bih voleo da su napravili novu fifa street igru nego sto ovako guraju street na silu u fifu. Al razumem da je ovako mnogo isplativije jbg zna se sta je najbitnije
Isplativije je nama igracima. Zamisli da su izbacili i Fifu Street za 60$?! A mogli suā¦
Samo sve oni to osmisljeno rade i mislim da u ovom slucaju nisu pogresili. Dobro je nama (jer dobijamo dve igre, po toj logici), a dobro je njima, jer neko ko uzima samo zbog Volte (a ima ih), verovatno ce se upustiti malo i u FUT, pa mozda i potrositi koji dinar na te FIFA pare (kako se uopste i zovu) ili ce oni koji su vec odustali od kupovine FIFE 20, biti ānamamljeniā Voltom da se ipak vrate
Ja nemam nista protiv ove situacije
Znajuci ea tako bi i bilo 2x60
Ako nista ja cu zbog streeta i uzeti najvise.
Web app je live
Za Xbox naravno⦠NeÄemo da se vreÄamo
Izasao trial ea access
Pricajte je l izgleda bolje nego Demo??
Jel ima Zvezde i Partizana?
Nema, samo Dinamo iz regiona.
Sad videh spisak klubova na sajtu EA. Sramota, Å”ta reÄi.
JoÅ” Äudnije je Å”to nema reprezentacije Hrvatske, a viceÅ”ampioni sveta.
Ma bas sramota.
Kako ce svet ziveti bez Balkana u fifi