FIFA 20 | Official Reveal Trailer ft. VOLTA Football

Zna li neko gde je najpovoljniji preorder ?

Brate ja mislim da ce ubaciti futsal mod u voltu

1 Like

E u pravu si, sad citam.

Off the bat, there are three main game styles, which will be familiar to anyone that’s kicked a ball around with friends. You can play with rush keepers (a term for having no defined goalkeeper) in teams of three or four. This style has tiny goals and barely any rules apart from quick free kicks for blatant fouls. Then there’s street with keepers, which uses larger futsal goals and dedicated keepers, but is similarly light on rules. The last style is futsal, which plays as you’d expect if you’ve ever watched it: Five-a-side with keepers, kick-ons and corners, on-the-fly substitutions, accumulated fouls leading to penalties and an actual referee who will dish out yellow and red cards. All of the modes ditch the stamina, fatigue and injury systems of the regular game.

Ovo sto je demo prikazao nije sve…

Pa i bilo je i ranije u street sve opcije.
A i za volta je najavljena da ce imati.

1 Like

Prokletstvo… kako iz Srbije kupiti 1 mesec EA Access za PS4?

Za razliku od Xboxa ne postoje kodovi, da bi se pretplatio moras imati uk kreditnu karticu a payl ne prepoznaje?!

Cvrc… nista od 10h trial-a.

1 Like

Prelazak na ps4 vredi samo zbog nekih ekskluziva, definitivno.
Xbox je majka za sve ostalo.

1 Like

Uzmes 5$ code, ubacis u wallet, odes na store nadjes ea acces kupis kao bilo koju drugu igru.

Majkumu zar si zaboravio kako ps4 purchase ide u Srbiji? :joy:

Ne moze tako navodno, jer postoji samo opcija subscribe, nije kao da placas obicnu igru. Mozes da platis pretplatu iz walleta, ali ti svejedno trazi da uneses sredstvo placanja nakon toga, a kao sredstvo placanja ne priznaje registrovane kartice u srbiji, ni direktno, ni preko paypala.

Jel znas da je neko zapravo kupio Access na PS4 iz srbije? Mislim, super ako radi… ali to je ono sto sam procitao.

Evo ja kupio odmah prvi dan cim se pojavio.

I obnovio jos mesec dana nakon sto je istekao

1 Like

Sta znam. Dosta slicno 19.
Dok ne izadje full ne mogu da sudim. Godinama unazad demo i full nemaju veze jedno sa drugim plus patchevi potpuno druga igra na kraju sezone. Obicno je uniste patchevima a ne poboljsaju.
Oseca se druga fizika lopte kao sto su najavljivali ali jos uvek ulazim u igru pa nemam taj osecaj.
Pre svega dve zamerke. Prvo mi smeta ZASTO U DEMO NEMA OPCIJA SLOW i SLIDERI. Pa na osnovu njih ja kreiram sebi savrsen gameplay. Ovo kakav je na normal demo je KATASTROFA. Prebrzo. Uzasno prebrzo. Jebo ih fut i opcinjenost njime zato se i ne posvecuju da urade kvalitetan gamplay.
Drugo igraci nemaju tezinu. Dok kontrolises igraca nemas nikakav osecaj. Kao bez fizike, gravitacije i tezine. A tek kada mu dolazi lopta i kada je ima u nogama. Totalno bez osecaja. Kada dodajes loptu osecaj je kao one decije igracke teniska loptica na kanapu pa se lepi.

Nervira me i kako je uradjeno brzo trcanje.

Animacije su prelepe. Sa pregrst dodatih. Moraju da porade na osvetljenju igre malo.
Svidja mi se i novi sistem slobodnjaka i penala. Bas je do jaja a nove animacije se odlicno uklapaju u sve to. Onaj target je malo njesra. Preosetljiv je. Iskreno bih stavio vise opcija za njega u smislu da moze da se “lockuje”. Ili da se pri pomeranju levo desno sam fiksira dok ga sam opet ne pomeris. No dobro.

Volta je bas do jaja. 7 godina cekamo na novu fifa street i konacno dodje. Ovo sa tezim gadjanjem gola je bas bas do jaja. Nevidjena je zabava. Jos kad izadje full sa vise opcija bice pikanja do zore.

Sve u svemu poboljsana 19ica. Meni je ok, moze da prodje ali sa mojim sliderima.

Iskreno od kada su presli na FROSTBITE engine napravili su gresku. Nije bio razvijen za sportsku igru osim grafike. Mislim da je stari Ignite engin imao daleko bolji potencijal i bazu za dalje u svakom smislu.
Kao sto rekoh moze da prodje ali za mene i dalje je FIFA 16 > Frostbite (17, 18, 19, 20).

Isto, kupio preko dopune na wallet-u. Sve radi kso i za obične igre.

Ja se prvu put razmisljam da li da uzmem fifu ove godine. Bas sam u dilemi. Najvise zbog zla zvanog fut. Znam da cu igrati svaki vikend i nervirati.

4 Likes

Kao sto sam i mislio vise nije moguce kupiti EA acces, ukoliko nemas od ranije dodatu karticu/paypal, uz pomoc gift koda. Redeemovao sam 5 funti i ne prolazi kupovina jer ne funkcionise opcija “add to cart” kao kod drugih itema. Postoji samo opcija subscribe i moras da apdejtujes payment information (psn/kartica), sto sada nije moguce jer za linkovanje sa paypalom daje gresku, a kartice odavno ne prolaze zbog adrese izdavanja nosioca…

jebiga, mozda je hassle od 10 minuta ali imas uputstvo kako da napravis paypal koji ce ti proci, cisto da imas neki payment method

video si da je kod mene setovan i da prolazi ea access.

1 Like

Ne moze vise ni to.

Kad ce preload za ea access?

ALI!

Radi sa obicnim UK Paypal nalogom (bez addovane kartice) + gift kodom!!! :rofl:

1 Like

lol :smiley:

Haha, ko bi rekao, najgluplja fora na svetu…

1 Like