FIFA 12 demo out!

Animacije kretanja igraca sa loptom, vodjenje, dobacivanje, primanje, finte, ma sve… Na koje ti animacije mislis? Ne moras ni da zumiras, vidi se da su momci sjajno odradili posao. Jel znas ti sta su animacije uopste?

Jos jedan ,interesantan" bug. :smiley:

Kod mene ovo nista ne funkcionise. Probao sam ih sve ali nece. Jel probao neko od vas?

Vezbaj u areni, mora da hoce. Kreni od najlaksih finti pa posle prelazi na teze.

Pa prvo sam probao u areni, ali nece. Izvede on nesto ali nije to to. LT pa dole pa levo npr. desni stick. Koliko brzo treba da se pritiska to?

Proveri takodje prvo kontrole da li su ti na LT.Jel ti rade druge neke finte?

Ja sam uspevao ove nove osim Bergkamp flick-a posto je dosta specifican.

Ne razumem, kako da li su na LT? LT je valjda donji levi?

LT ti je kao L2 na PS joypadu.

Pa da, ali nece. Pokusavacu opet, ali ne znam koliko realno u praksi, tj. u utakmici to moze da se izvede brzo a u isto vreme ne samo da izvedes nego da ti i zavrsi posao, tj. da izbacis protivnickog igraca iz igre.

kratko i jasno:
Kada slijedece godine u ovo doba izadje demo za FIFA 13, ja cu tek tada ostaviti FIFA 12 na miru! :slight_smile: kao sto je bio slucaj sada sa fifom 11…

kakav pes… probo sam, pes 12 je bolji od pes 11 al nova fifa ce se igrati na kraju jer to mi je nekako taj fudbal koji i volim da gledam na tv-u.

scenu izmedju 00:48 i 1:00 morate da vidite :lol: nadam se da ce sve to popraviti do izlaska igre

ovo ako ne poprave do izlaska igre ili sa nekim update-om…ne znam…

To ce prvi patch resiti i “pre” izlaska igre.

Naravno da ce popraviti,ali sam se slatko nasmejao gledajuci.:lol:

Bas je cool ne treba nista da popravljaju…:emoticon-0100-smile

ljudi imam problem, nemam slobodan usb, pa sam uzeo da narezem demo i 2 puta sam narezao i nista nece, samo pise mixed media disc kada ga ubacim u konzolu. a lepo sam rezo na 2x i pratio neki tutorial za demoe, i rasporedio po folderima \Content\0000000000000000\45418974\00080000\ i opet nece da sljaka, sha da radim ???

OK je sto pise mixed CD. Odes sada desno u game library i tu ce ti se pojaviti fifa 12 demo. Ides na nju i onda play.

nema… :confused:

hm. Jesi probao desno kada udjes u game library, pise ti Demoes, ili tako nesto, nije mi ukljucen box?

ma nece nikako nista, ne znam zasto, moram da nabacim neki usb definitivno, ovako ne ide …