FIFA 12 demo out!

Zumiraj malo kameru u FIFI pa da vidiš i kako je sjajna grafika i kako su sjajne animacije.

Taktical defending se uopšte ne odnosi na komande .

Pa zumiraj ih ti, pa vidi. Face su odlicne. Jel si video facu Kolarova?

Pogledaj klip, i nadji jednu manu u bilo cemu…
http://www.youtube.com/watch?v=-kogsqlKmZM&feature=player_embedded#!

Zumirao i video.Hroničan nedostatak detalja tu PES šije FIFU u svakom pogledu.Kada se igra zumira prilično jadno izgleda.I da li sam ja rekao da igra ima neku veliku manu?Samo sam rekao da ove godine PES može da parira FIFI a po pitanju zabavnosti je i bolji.

PES je po “zabavnosti” uvek bio bolji. Pa kako da ne crknem od smeha kad mi se dogodi ovo:

PES 2012 goalkeeper bug - YouTube

Ali ozbiljno. Nekad ja i ortaci igramo PES samo da bi se smejali idiotskim situacijama. FIFA nije perfektna, ali je izgleda već četvrtu godinu za redom ispred PES-a…

Probao sam oba demo-a i vise mi se svidja Fifa. Obe igre igram vec duzi niz godina ali poslednje tri FiFA mi je bila bolja. PES 2012 uopste nije los, svidja mi se sto su ubacili realniju fiziku lopte i kako igraci imaju vise animacija. Mada i dalje me nervirju idiotske reakcije golmana ili odbrana koja reaguje kao da je na nekoj drugoj tekmi. Sto se tice Fife, grafika je bruka, unapredili su je dosta. Impact Engine je prica za sebe, odusevio sam se kada sam video da igracima vise ne prolaze ruke kroz telo ili slicno. Tactila defending mi ne lezi uopste i ne svidja mi se, nekako mi je neprirodno ali dobro je sto postoji opcija da se iskljuci. Jedino sto me u Fifi nervira je to sto je izgleda igracima kao sto su Ronaldo, Ibrahimovic i ostale zvezde bas tesko oduzeti loptu. Eto, toliko od mene, malo sam udavio ali i ja da kazem utiske jer Fifu i Pes stalno igram. =) PozZ!

Ovako stvari stoje…probao sam pes 2012 i fifa 2012 demo-e…stvari su se definitivno promenile za 360 stepeni…pes je po meni ono sto je nekad bila fifa…i obrnuto…sa Pesom sam definitivno zavrsio…mucio sam se jos od 2008…ee sad je dosta…a sto se tice fife…2011 mi je bila fantasticna igra…ovaj novi nastavak sudeci po demou…dize stvar na jos veci nivo…pikace se bogami zestoko…

cekaj ne razumem te mislis za 180 ili si se salio xD

Nove finte… :wink:

Probaj pa ces sam videti i najbolje oceniti…ono gore je moje misljenje…a koliko vidim i mnogih drugih igraca :slight_smile:

nisam na to mislio samo te nisam razumeo posto si rekao da se stvar definitivno provenila za 360 stepeni sto znaci da se nije promenila nisam hteo da kazem da se nije promenila

ima brate da se uci u areni satima,taman dok izadje igra!! :slight_smile: :slight_smile:

Naravno,al dobro,nisu mnogo teske…Najteza je Bergkamp Flick jer se radi samo u specificnim situacijama,ali dodali su taman koliko je trebalo da nas ne zbune…:smiley:

FIFA 12 je ekstra, cepali smo :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja cu je danas skinuti za PS3 pa da probam.

Evo nekih screenova lica igraca koje sam napravio sa pc verzije ;;; Tako da bi voleo da vidim po ce mu pes sije ovo?

Evo jos primera za lica pogledajte zlatana kao da ima hepatits C ili HIV :smiley: A pato i silva posebna prica jedno za nestu i sedorfa mogu da kazem da izgledaju malo bolje na pes-u.

PES je smesan vec zadnjih 5godina,tako da je bzvz pricati o tome sta je bolja i realnija fudbalska igra!! Mene najvise smaralo ono Vidiichi i ostala rodbina,jer mi je trebalo prvo dva dana da sva imena sredim kako treba!!Fifa je zakon i tako ce i ostati,jos su sad i Creation Centar preuredili tako da ce biti blizu savrsenstva!!

Imaš takvih situacija u FIFI koliko hoćeš.Kucaj samo na youtubu šta je sve imact engine u stanju da izvede.

Ovo nije final build fifa 12 i kao sto je napisao Jarvis na zvanicnom forumu fifa svi bug-ovi iz impact endzina ce biti sredjeni do full izlaska igre. A i u EA bar pokusavaju da ubace nesto novo kao ove godine tactical defending i impact engine za razliku od pes-a koji je isti vec 10 godina samo malo tweak-uju gameplay i ubace ove zombije umesto igraca. A iskreno od 30 tekmi koje sam odigrao u demu video sam mozda 3 bug-a tj. oni glitch-eva impact engine-a tako da je to malo prenaduvano.

Pre svega, drago mi je sto se toliko igra fudbal na forumu, fifa ili pes…

PES ima mnoge stvari bolje od fife, uvek je imao, bolji osecaj kontrole nad igracima, bolji osecaj suta i kada lopta udje u gol, pa mozda i bolju grafiku, ali… sta vredi kada ne mogu da se otresu tog arkadnog osecaja upravljanja, nacina na koji se igraci krecu sa loptom i animacija. Neko je nekad rekao da je PES mozda bolji, ali FIFA ima bolju “reziju” - drugim recima bolji dozivljaj realne utakmice.

Postujem to sto PES ima vernu armiju fanova, ali realnost je takva da je FIFA ipak prestigla odavno PES.

Upravo se na upravljivost igraca odnosi tactical defending daje vecu slobodu u napadu kad igras online nema vise stisnes dugme i tvoj igrac ga juri ko lud po terenu usporen je gameplay i poboljsano je dosta kretanje igraca sa loptom u sta spada i precision dribbling ne znam da li si probao demo ali je dosta bolji u odnosu na fifa 11.