FIFA 12 demo out!

Evo ti ova dva tut mozda ti pomognu:
http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/1556-tutorial-kako-ubaciti-xbla-igre-na-usb.html

http://www.xboxrepublika.com/guides-tutorials/1009-tutorijal-snimanje-i-pokretanje-demo-igara-za-xbox-360-a.html

@sirljove
Moras da uzmes USB barem od 2GB, da ga ubacis u konzolu, ides u memory, izaberes USB storage device, ili tako nesto.
Udjes u svoj usb, ides na Configure now, sacekas da konfigurise , i trba da ti pise “meets Xbox 360 performance”, uglavnom vidjeces poruku ako je uspio.
Zatim ubacis USB u kompjuter, udjes u ovaj program koji cu postaviti, ides na File>Open first USB drive, malo sacekas, onda ti se pokaze u onom lijevom pravougaoniku da imas neki cache file, i jos nesto. Probaj u kojem od ta dva ti se nalazi Content folder, udjes u njega, u njemu je folder 000000000 (ne znam tacno koliko nula,ali su sve nule). Kada ti se folder 0000000 pokazao u desnom pravougaoniku, udjes u njega, tu ides desni klik(podrazumijeva se da je u pitanju desni pravougaonik), pa izabres Inject Folder, pita te koji folder hoces i ti iz svog dema za fifu koji si skinuo i ekstraktovao izaberes folder koji pocinje nesto 454321 , uglavnom taj na kojem su brojevi.Kada potvrdis izbor, vidjeces da je kompjuter, tj. taj program kao zastopao.
Ne brini se to i treba, znaci bice bijela slika preko tog programa, znaces da je proces zavrsen, kada nestane to bijelo, i program opet bude aktivan.
Evo i programa. http://digiex.net/attachments/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps/6363d1298280701-xbox-360-usb-storage-explorer-xplorer-xtaf-v44-new-usbxtafgui_v44.zip

pojavile su se novosti za fifu12,par njih kaze da je igra xgd2,sto znaci da ce moci bez jtag da se igra!!neki sumnjaju da je mozda fake,ali treba ocekivati danas sutra da izadje posto su porudzbine vec krenule!! :slight_smile:

Pojavio se i GOW 3 kao na XGD2 - naravno fake. Ne vjerujem da ce vise ista izaci u XGD2! Zvanicno su poceli s stancanjem XGD3 i nema stajanja. Na nama ostaje samo da cekamo LT+2.0 pa da uzivamo.

GoW3 su uvek smatrali kao prvu xgd3 igru,sumnjiv sam sto se ti EA-a i njihovih igara tako da postoji velika sansa da bude xgd2!!jos uvek izlaze igre u xgd2 i ko zna do kad…A Lt+2.0 ko zna kad ce,jos ni update nije izasao!!

Pojavila se Fifa 12 FIFA 12 USA XBOX360-ZRY i nije xgd3, ali je NTSC pa sipak :smiley:

Uh, dobro je da nije XGD3. Sad mi je pomalo žao što sam prodao Jtag, ali nema veze, sačekaćemo još koji dan na PAL rls.

Kao sto mozda vec znate izasla je fifa12 NTSC verzija koja je xgd2!!sad se nadamo da ce i pal biti isto u tom formatu!!jeeeee

dobro je znaci ima nade za pal izdanje :slight_smile:

To! Moja konzola iz Amerike, idem da skidam Fifu.

Ljudi , zaboravio sam da vas pitam da li smijem da skidam.
Imam dashboard ono nest .12625, tj. onaj iz Januara, flash JF 1.6 firmware, Benq drive, naravno NTSC konzolu.
Na xbox360iso sajtu pise da je igrica wave 13, da ima dash .13599, tj. ovaj najnoviji, pa se bojim.
Da li smijem da skidam?

nemoj da se bojiš,ali ništa od fife za tebe,trenutno!!!prvo fleš pa onda skidanje,pa tek onda igranje!!!