FIFA 12 demo out!

Izašao je demo za novu Fifu! Nalazi se u Demoes- Titles A-Z - i pod E se nalazi EA SPORTS FIFA 12! A nalazi se i na sajtu:
http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/EA-SPORTS-FIFA-12/66acd000-77fe-1000-9115-d80245410967?downloadType=GameDemo&noSplash=1

U areni kontrolišete Runija, utamice su na stadionu Sitija, koji je nov u igri. Možete da igrate sa Borusijom, Milanom, Barselonom, Marsejom, Arsenalom i Sitijem.

Jel mora ova demo na DL dvd ili moze i na obican DVD disk?

Ako imaš usb memoriju može tako, ne vidim potrebu da režeš.

Ako ces je rezat moras na DVD DL nemoze na obican DVD.

Ne moze vise? Secam se da sam SC:C demo rezao na obican DVD-R dvd.

Ja sam je narezao na obicni DVD-RW

I jel radi?

Posle desetak odigranih utakmica najveći utisak na mene je ostavio novi tactical defending. Dosta se razlikuje da odbrane u prosloj fifi, u početku je mnogo nezgodno, ali se polako navikavam na sistem. Ako se nekome ne svidi, moćiće da ga isključi u full verziji. Impact Engine mnogo doprinosi realnosti igre. Osećaj prilikom sudara, uklizavanja itd. je neverovatan. Precision dribling je isto dobra stvar, najviše koristi kada vašeg igrača napadne više protivnika, lakše se okreće, izbegava. Fizika lopte je takođe promenjena, pa šutevi izgledaju dosta realističnije. Sve u svemu za sada mi se mnogo sviđa, nema šanse da se vratim jedanaestici.

Meni je cak i radilo na obicnom cd-u od 700mb

Jer moze nekako da se downladuje bez xbox live Golda?

Sad, ovaj demo?? Ili pricamo o necemu sto si nekada probao?

Ako imaš usb memoriju može tako, ne vidim potrebu da režeš.

Jel to moze na bilo kojoj konzoli, ili samo jtag? Kako se kopiraju fajlovi, jel ima neki princip?

Ja sam ga sa torenta posto nemam Gold, sve lepo radi, igra je predobra…

Ljudi,ja sam samo napravio novi live i imate mesec dana golda i skinuo.Nadam se da to ne spada u pirateriju ili tako nesto ali meni je tako bilo dosta lakse…:wink:

jer piraterija kao skinem sa torrenta, a nemam gold? Imam konzolu sa kojom igram originale. Jer mogu da me banuju Ako skinem sa torrenta?

Pa to je demo, on se ne placa kako god okrenes. Ne bi trebalo da imas problema.

Na bilo kojoj konzoli. Imaš princip u sekciji za tutorijale ovde na sajtu.

da li se zna kad ce biti demo za nas sto nemamo gold, ili ako moze neko da link za download …

Kako nije?Skloni te linkove,za tvoje dobro…

Btw. Juce sam odigrao par meceva,malopre jos par i neki moji utisci da se uopste tolko nije promenila.Taj tactical defending je sporedna stvar,mozete u kontrolama namestiti ono pod ‘‘legacy’’ i stime dobijate ono klasicno oduzimanje lopte.Drugo sve je ostalo isto,nisu nista mnogo menjali sem sto je kao i svaka fifa nakicena i nista vise od toga…

Jako gresis. Ova Fifa se bas razlikuje i od 11-ice i 10-ke itd… Taj tactical defending nije sporedna stvar. To je velika novina (primarna stvar), i u mnogome vuce ka pravoj simulaciji fudbala. Oni kojima se ne svidja ovo, kojima je mnogo tesko itd… mogu da vrate. Ali retko ko se zalio na to, bar do sad nisam nigde procitao da to nekome smeta.

Onda dodato je dosta novih animacija. Fizika lopte je drugacija. Lopta je teza. Grafika je bolja.

Ja sam prezadovoljan za sada.

Slazem se. Mnogo se razlikuje. Igra je bruka dobra. Ne mogu da verujem kako su dobro odradili igru koja karakterise neki tim specificno. Npr. kako se lako prepoznaje ona odbrana Barselone kad napadnu kao osice, po 3 igraca na jednog. Ili onaj smoran, spor i dosadan fudbal Milana koji daje rezultate. Odusevljen sam!

Plus sto je grafika za klasu bolja od prethodne.

I dalje mi se ne svidja ocajan frame rate prilikom replay-a. Ne razumem to uopste.