FIFA 12 demo out!

Demoe mogu i Silveri da skidaju.

Da li zahteva najnoviji dash pošto ja imam 2.0.12611.0?Ako zahteva dokle sme maksimalno da updatujem sa LT plusem?

kupovina prethodne fife za ps3 mi je bila potpuno propala investicija, nisam ni 50 utakmica odigrao… verovatno cu ipak da kupim fifu 12 cim izadje, ali nisam bas siguran koliko cu imati vremena i zelje da joj se posvetim. bas mi je krivo sto je vladimir odustao od online ex-yu lige, ali online i sa strancima ume da bude dosta napet.

FIFA 12 | Goals Compilation by Hjerpseth and FifaRalle (Feat. Kasabian) - YouTube

Uživajte :slight_smile:

Fenomenalna je igra mnogo,mnogo bolja od prošle godine.Odbrana je konačno sređena mada malo smeta poprilično zastarela grafika.

Jebote kako se izvode ova cuda?!

Znaci odlepio sam,jednostavno da ti zavrti mozak…prejako…idem polako da stavljam demo da se skida…:slight_smile:

Otkud ti ova informacija? Za sad samo sa gold nalogom moze da se skine…

Ja trazio po torentima nema za kutiju…skino sam za PC…za sad na kutiji nista…mada kazu da ce biti iste verzije za sve platforme…:slight_smile:

Impact engine fail. Ovo je mnogo smesno.

Ovo zadnje nije fail uopste. Fudbaleri se stvarno ovoliko prenemazu. Kad pocnu da se kontrljaju po 20m metara smuci mi se.

Ljudi ovo je demo,cim izadje cela igra patch ce sve to vec da sredi,pa nece biti to da igraci lete,sede jedan nadrugom ili sta vec!!

Svaki demo silver memberi mogu da skinu, ali sa zakašnjenjem od nekoliko dana u odnosu na gold.

Ahaha, ne znam, verovatno ce srediti neke stvari ali EA nikada nije umeo dobro da odradi tu koliziju.

A to za prenemaganje, heh… mozda im je Dejan Savicevic radio motion capture. :smiley:

To znam…pitanje je bilo da li moze sad da se skine bez gold-a…

Zašto jednostavno ne skinete demo sa xboxiso stavite na flash i to je to…Verujem da svako ima flash od 2GB.Inače PES 2011 DEMO 2 je takođe izašao i po mom mišljenju posle duge vladavine FIFE PES konačno može da parira.Inače u FIFI me mnogo nervira novi sistem odbrane.

imas opciju da igras sa novim ili sa starim sistemom odbrane!! :slight_smile:

PES sa onim animacijama? Nikad.

Tactical defending je jedna obična prevara. Pa to je bilo i do sad samo sa drugim rasporedom taster. RT je bio za guranje protvničkog igrača, A za presing, a LT za standing tackle i B kao secondary player pressing. Ovde je samo raspored tastera promenjen i usput nešto malo umanjen efekat 2 tastera odjednom. U svakom slučaju čekam finalnu verziju jer je ovaj demo poprilično bajati build iz nekog jula meseca.

Potpuno si u pravu,ali ipak imas da promenis na dal ces novu verziju ili staru,tako da to ublazava tu prevaru!!inace golmani su mngo preuredjeni a i samo ponasanje lopte i igraca!!tako da ipak ima lepih noviteta