cuti ni ja nisam bio bolji, nisam uopste koristio heheh
Ali bait ne privlači BILJOJEDE!!!
neke da za divno cudo hehehehe znam za to, dok neke nije
Nosoroga nema sanse da ce privuci bait,na mjestu gdje su oni,uglavnom pored vode,na svaki bait dolazi medvjed,u sjevernom djelu mape,sto se tice juznog, cini mi se da dolazi tigar ili vuk
nema logioke inace za to, odem u delu gde su medvedi, znaci na sred mape sam gde je nacrtan meda :), bacim bait dodje clouded leopard heheheh
Meni je zadnji crafting ostao bas za nosoroga i na mapi gdje je ucrtan,kada god bacim bait dodje medo a taj leopard je toliko dosadan,mislim da ga najvise ima u igrici,pomlatio sam ih stotine
Uf kako sam se navukao na FC4, otkljucao sam neke puske koje mi odgovaraju, odmah stavio priusivac i digital camo, i lagano pocistio pola mape (outpostove i tornjeve). Sad moram malo da igram misije da bih presao u sjeverni dio mape
Mana FC3 a i 4 je ta da kad s eotkljuca druga mapa, ona je nekako pusta i prazna, pogotovo ovde sad u FC4, znaci NISTA S’ NISTA!!! Isto je bilo i u fc3, pricao sam kako je mapa samo ravnica jedna sa po 3 brezuljka tu i tamo, od metar…
E ovde je samo neko ogoljeno stenje i to je sve, nema ni 3-4 misije tamo da se odrade
a prvi deo krcat znaci glupostima, kako u 3 tako i u 4…
Ima,tamo na sjeveru stalno pada snijeg hahaha jeste vala nekako monotona skroz
Interesantno je da jos snijeg nisam vidio Tacnije nisam ja nista vidio, jesam osvajao tornjeve i slicno ali sto se tice misija mozda sam ih 6-7 odradio.
imas misije na Himalajima samo polako, najjace su od svega!!!
Ma mislio sam da stalno prolijece snijeg,ne da ces ga vidjeti da “napada” cim predjes most prema sjeveru krece “oblacno vrijeme sa snijegom koji prolijece”
Himalaji su vrh,najjace misije i najljepse naravno!
Meni se licno svidjao tropski predao Far Cry 3 lepse mi je nekako na tropskom ostrvu nego na snegu i ovim planinama i bregovima nekada se ne mogu normalno popeti na neku uzvisenje taman krenem i on se vrati nazad
Uuuu al ima ovde bas dosta da se igra imam trenutno 20h i na nekih 47% igre sam
Ima bas mnogo sporednog sadrzaja igra i cesto sam u dilemi gde da idem i sta da radim pre
E video sam koliko sam igrao 26% a 30 sati, do duse resetovao sam outposts ne znam jel to ulazi u ovim % ili ne, jer su predjeni svi sad ih namerno prelazim opetz a posle cu outpost masters
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ja sam mislim negde na 80 sati i 90% i ne mogu da se nateram da je upalim danima.
Ajd što mi je ostalo 10tak side misija - armed transport, survival i ostalo to bi za sat odradio, ali me mrzi još ta 3-4 levela u areni da se budžim pa to je neopisivo.
To je zato se dobijes jos oruzja kad zavrsis igru cini mi se. Pa jeste li provalili da nidje nema A99, a bilo ga je u E3 traileru. Ima ga kao signature weapon ali nije to to, pojavice se i kao standard weapon.
@S.T.A.L.K.E.R.
Šta podrazumevaš pod završiš? Prešao sve glavne misije, uzeo platinu, prešao skoro sve side misije, ostalo mi tipa 10tak postera i 5 karma wheels, osim toga još 4 levela u areni i onaj poslednji signature weapon da kupim i smeo bi da se zakunem da mi u progress tabu stoji weapons 53/54.
Javim vam kasnije
Auu, onda ni meni nije jasno. Citao sam i neke komentare i navodno tih par oruzja ce se pojaviti u random trenutku, nesto kao onaj poslednji barn u Forza Horizon. Uglavnom, A99 se moze naci u areni, jesi to odradio? Nema ga da se kupi ali ga ima u areni, mozda treba sa njim da predjes par levela i to ce biti to.
Nisam iskreno ništa od weapon challenga u areni sem mog Nitra <3 ni pokušavao
Videću ovih dana da se nateram da odradim to do kraja pa da vidimo šta će biti