Far Cry 4

To ti je onda to, odradis sa tih par oruzja kojih inace nema u prodaji i tuto finito.

Ja 80% 40-45 sati :slight_smile:

85.91% 45h 33min ali smeo bih se zakleti da je pisalo 70 sati jer sam stručnjak otkrio većinu ? lokacija i kupio većinu chestova.
Update za oružja. Imam ih ukupno 58 i fali mi samo bushman signature, ali iz nekog razloga u progres tabu stoji 63/64

A99 nemam ni u areni

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Dobio ga sad kad uzeh 5 stars na d50/desert eagle.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

haaaaa ja sam tek sad provalio da imam Hurk Redemption DLC :D, jel ovo standardno dolazi i na konzolama ili ne, jer na PC ga ima dakle… ima par misija na Himalajima i nekoliko ovako u “dolini” hehehe

Kako me nerviraju one shangri la misije ne podnosim ih… sreca pa ih ima samo cetri :slight_smile: Trebalo mi je tri sata da ubijem onu hebenu pticu na kraju.

Upravo sam zavrsio igru i odgledao sve krajeve na YT i nijedan mi se ne svidja.Svaki je glup i osecam se nekako cudno kako god da zavrsim igru…

Bilo da izaberes Amitu ili Sabala isto je s*anje i ne zna se ko je gori od njih dvoje… Po meni ova igra je trebalo ovako da se zavrsi:Ajay saznaje kakvi su u stvari A i S i njihove namere i ubije ih oboje posle toga se udruzi sa svim ljudima i ubije Min-a i nakon toga nadje onaj hram prospe pepeo i taman kad se tu negde zavrsava sve pojavi se Bhadra i pita ga da li zeli da ostane i bude vodja kyrat-a i na kraju decision dal da ide kuci i vrati se svom zivotu ili da ostane u kyrat-u i kraj…

haaaa :smiley: vrhunski kraj bi bio, ali identicnu sam reakciju imao i ja po zavrsetku

Moj ortak je prokomentarisao da vise smisla ima onaj easter egg kraj igre 15 minuta nakon pocetka igre od ovi “regularni”. :smiley:

Pa normalno da ima :slight_smile: hehehe, treci deo zaista ima bolje krajeve

Sent from my Nexus 5

Ma ovo je bas bzvz i glupo razocarao sam se nekako :smiley: Kako god da zavrsim igru imam neki osecaj da nije sve gotovo i da treba jos nesto obaviti.I Min-a su previse malo prikazivali…samo scena na pocetku igre i na kraju i gotovo ocekivao sam mnogo vise od njega.A i opet su napravili gresku sa ostrvima kao u FC3.Znaci na prvom ostrvu je skoro sve na drugom samo par misija i gotovo… bas ima mnogo manje sadrzaja…

da li ima posledica na tok dalje radnje u igri ako se ne igraju shangrila misije i Yogi misije. Tako me smaraju te varijante koji daju aluziju na narkotike da bi ih najradije preskocio, posebno ako nemaju nekog znacaja za dalju radnju i nisu pod moranje da se zavrse.

Ako misliš na story deo, to nema nikakve veze, ako želiš da pređeš samo story deo, tačnije priču, onda cepaj samo main misije i to je to.

hvala za info, preskacem ih definitvino, nemam neku zelju da ih igram, a pri kraju sam same igre :slight_smile:

Predjoh i Escape from Durgesh DLC posle jedno 20-30 pokusaja. Sa pravim oruzjem i kad shvatis taktike, nema problema :slight_smile:

Pojavio se i Hurk Deluxe Pack :slight_smile:

The Hurk Deluxe Pack contains:

5 Missions:

• Hurk’s Redemption: Save Hurk from imprisonment in 3 action-packed single-player missions
  • Blood Ruby Mission: Pagan Min’s forces have discovered a rare gemstone, the Blood Ruby. Head for the mine and recover the stone.
  • Yak Farm Mission: Save a Yak farm from a raid by Pagan Min’s forces

5 Weapons:

• Harpoon Gun “The Impaler”
  • Arena Machete
  • Driller PKM Gun
  • Sandman 1911 Pistol
  • Elephant Double-Barrel Rifle

Skidam pa cu da probam i javljam utiske :slight_smile:

Ispade Far Cry 4 bas bas dobra igra, proveo sam preko 50-60 sati uz nju.

Sta mislite o ovome ? Glupost ili ne ? :slight_smile:

jok, povezao sam i ja dosta stvari bez njih i palo mi je na pamet ovo… mislim da sam cak spominjao nesto od toga

Zaista zanimljiva prica po meni ima logike :slight_smile: