To ti je onda to, odradis sa tih par oruzja kojih inace nema u prodaji i tuto finito.
Ja 80% 40-45 sati
85.91% 45h 33min ali smeo bih se zakleti da je pisalo 70 sati jer sam stručnjak otkrio većinu ? lokacija i kupio većinu chestova.
Update za oružja. Imam ih ukupno 58 i fali mi samo bushman signature, ali iz nekog razloga u progres tabu stoji 63/64
A99 nemam ni u areni
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Dobio ga sad kad uzeh 5 stars na d50/desert eagle.
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
haaaaa ja sam tek sad provalio da imam Hurk Redemption DLC :D, jel ovo standardno dolazi i na konzolama ili ne, jer na PC ga ima dakle… ima par misija na Himalajima i nekoliko ovako u “dolini” hehehe
Kako me nerviraju one shangri la misije ne podnosim ih… sreca pa ih ima samo cetri Trebalo mi je tri sata da ubijem onu hebenu pticu na kraju.
Upravo sam zavrsio igru i odgledao sve krajeve na YT i nijedan mi se ne svidja.Svaki je glup i osecam se nekako cudno kako god da zavrsim igru…
Bilo da izaberes Amitu ili Sabala isto je s*anje i ne zna se ko je gori od njih dvoje… Po meni ova igra je trebalo ovako da se zavrsi:Ajay saznaje kakvi su u stvari A i S i njihove namere i ubije ih oboje posle toga se udruzi sa svim ljudima i ubije Min-a i nakon toga nadje onaj hram prospe pepeo i taman kad se tu negde zavrsava sve pojavi se Bhadra i pita ga da li zeli da ostane i bude vodja kyrat-a i na kraju decision dal da ide kuci i vrati se svom zivotu ili da ostane u kyrat-u i kraj…
haaaa vrhunski kraj bi bio, ali identicnu sam reakciju imao i ja po zavrsetku
Moj ortak je prokomentarisao da vise smisla ima onaj easter egg kraj igre 15 minuta nakon pocetka igre od ovi “regularni”.
Pa normalno da ima hehehe, treci deo zaista ima bolje krajeve
Sent from my Nexus 5
Ma ovo je bas bzvz i glupo razocarao sam se nekako Kako god da zavrsim igru imam neki osecaj da nije sve gotovo i da treba jos nesto obaviti.I Min-a su previse malo prikazivali…samo scena na pocetku igre i na kraju i gotovo ocekivao sam mnogo vise od njega.A i opet su napravili gresku sa ostrvima kao u FC3.Znaci na prvom ostrvu je skoro sve na drugom samo par misija i gotovo… bas ima mnogo manje sadrzaja…
da li ima posledica na tok dalje radnje u igri ako se ne igraju shangrila misije i Yogi misije. Tako me smaraju te varijante koji daju aluziju na narkotike da bi ih najradije preskocio, posebno ako nemaju nekog znacaja za dalju radnju i nisu pod moranje da se zavrse.
Ako misliš na story deo, to nema nikakve veze, ako želiš da pređeš samo story deo, tačnije priču, onda cepaj samo main misije i to je to.
hvala za info, preskacem ih definitvino, nemam neku zelju da ih igram, a pri kraju sam same igre
Predjoh i Escape from Durgesh DLC posle jedno 20-30 pokusaja. Sa pravim oruzjem i kad shvatis taktike, nema problema
Pojavio se i Hurk Deluxe Pack
The Hurk Deluxe Pack contains:
5 Missions:
- Hurk’s Redemption: Save Hurk from imprisonment in 3 action-packed single-player missions
- Blood Ruby Mission: Pagan Min’s forces have discovered a rare gemstone, the Blood Ruby. Head for the mine and recover the stone.
- Yak Farm Mission: Save a Yak farm from a raid by Pagan Min’s forces
5 Weapons:
- Harpoon Gun “The Impaler”
- Arena Machete
- Driller PKM Gun
- Sandman 1911 Pistol
- Elephant Double-Barrel Rifle
Skidam pa cu da probam i javljam utiske
Ispade Far Cry 4 bas bas dobra igra, proveo sam preko 50-60 sati uz nju.
jok, povezao sam i ja dosta stvari bez njih i palo mi je na pamet ovo… mislim da sam cak spominjao nesto od toga
Zaista zanimljiva prica po meni ima logike