Far Cry 4

Daj mene neko neka posavetuje za onaj trofej letenja 5000m (!!!) wingsuitom? Ima li gde na mapi neka pogodna lokacija odakle krenuti? Koliko god pokusavao nesto, ne uspem vise od kilometar… :frowning:

Shubi pa ne treba odjednom 5km. Nego ukupno :slight_smile:
Da ti ne spoilujem igraj main misije za cia agenta, ima jedna gde sigurno nabudžiš bar 2-3 km

Meni je zato bio extra onaj nivo kada letis kroz onu klisuru, sta vec.

^^
Gde u cugu 5km jesi li normalan :smiley:

Otkud znam, pomislih da nema neki skill da se otkljuca. :slight_smile: Sad znam, 50 puta cu po 100 metara. :lol:

Ljudi, ajde vi meni objasnite, koja je poenta skupljanja acivmenta osim licne satisfakcije? Iskreno, pre bih spavao, nego da 10 puta prelazim jednu te istu trasu radi glupavog acivmenta.

E-dick merenje to je poenta

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Aaaaand that’s all?!

Od prilike hehehe

Ne znam za ostale ali ja u sandbox igrama jurim više 100% nego achievmente/trofeje.
Nebitno znači GTA,AC,FarCry,SaintsRow.
Isto i sada. Uzeo platinu na nekih 70% dok sam bio ali i dalje jurim 100% :smiley:
Uvek bilo još od dana pc piraterije i kad achievmenti i trofeji nisu postojali do dana današnjeg

Nekad nisu ni postojali, a igrr bile mnogo bolje po prici a i gameplayu, sad se samo grafika gleda…

Zanimljivo pitanje. Ja sam nesto odlucio da skupljam platine na svim igrama koje igram. I sada, dok sam igrao Unit 13, da dobijem tu kletu platinu, proslo mi je kroz glavu kako cu jednom da lezim na smrtnoj postelji i razmisljati kako sam proveo 15h ganjajuci trofeje i platinu u jednoj prosjecnoj igri. Ispostovao sebe i uzeo platinu, i odlucio da od sada platina ide samo za igre u kojima bas uzivam i koje zelim sto vise da igram. Ostalo nista.

Ima tri razloga: da se hvališ, da kompletiraš igru i Rewards program. Ne znam kakav je na PSN; pošto je US Only, ali na xboxu dobijaš određenu količinu novca natrag od svake kupovine, u zavisnosti od toga kojoj klasi pripadaš, a klasa se određuje na osnovu sakupljenih GS, koji se dobijaju achievementima. Mislim da se nakon poslednje izmene, dobija maksimalno 5% nazad, a ako se ima Gold, 10% od svake kupovine. Tako da nije baš beskorisno :slight_smile: U Nintendo taboru ima Club Nintendo, gde dobijaš određenu količinu novčeća prilikom kupovine svake igre, koje onda koristiš za kupovinu drugih igara ili da redeemuješ za određene nagrade, takođe imaš neku puzzle i stickere, a njihova funkcija mi je nepoznata.

Uglavnom, prvo za k***enje, a onda za neku korist :slight_smile:

Okej achivmenti i nisi toliko losi neke osrednje i jurim da resim ali one teske slabo a sto se tice 100% predjenje igrice nemam zivaca za to predjem main kampanju i dosta sto bi sad lutao i trazio neke gluposti kad nemam od 100% predjenog nista :stuck_out_tongue:

Ne znam da li je ovo pitanje vec bilo postavljeno, ako jeste, onda se izvinjavam, ali jel moguce dobiti Clean Kill protiv velikih zivotinja kao sto je Asian Rhino ili Yak? Ja ma sta pokusao sa lukom i strelama, ne mogu to da dobijem, a uzasno me smara da lovim cak osam Rhino-a ili cetiri Yak-a da napravim nesto, ako vec mogu loviti duplo manje, a dobiti duplo vise koze sa Clean Kill-om. 'fala unapred.

Bez ikakvih problema. Sve kill-ove na tim velikim životinjama sam odradio “čisto” i dobio po dve kože!
Popni se na neki bregić, stenu, i samo piči strele. Poželjno u glavu.
Kada nosorog pobegne (posle par strela), ti onda za njim, dve tri u gujcu, pa krug dva oko nekog drveta, čisto da ga izbegneš i posle ukopno 7-8 strela MORA da legne!
Pričamo o normal nivou težine.
A Jak, njega još lakše oboriš…

Ne mora cak ni sa lukom da lovi ja koristim auto-cross i dobijem clean kill mnogo lakse.

Hahaha, pazi, ja to sto kazes bas i uradim, ama svaki put, i opet ne mogu da dobijem Clean Kill. Kod svih drugih zivotinja nemam problema, svuda Clean, samo kod ovih velikih mrcina nista. 'bem ti misa, fali mi jos nekoliko od obe mrcine da napravim sve sto mi treba. Sta drugo mogu nego da pokusam opet, ako uspem, super, ako ne, onda mi nema druge nego da trcim dva sata po sumi dok se neki ne pojavi.

koristite BAIT, samo bacis mesiste i oni dolaze sami… naravno u delu gde ih ima, pise na mapi gde su, mozes da pobijes celo krdo za minut :smiley:

Auuu, bas sam majstor, u potpunosti sam zaboravio na bait. Ja mislio da se on koristi samo za zivotinje sto su u kavezu. Sad se setih da sam negde procitao da se bait koristi i da privuces zivotinje iz divljine da napadnu neprijatelje. Stvarno sam genije, nema mi ravnog :smiley: