Far Cry 4

Nije to takedown. Treba da uletis i napravis assassination

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videću onda da googleujem neki video. Iako imam sve skillove mislim da mi se još nijednom nije pojavio prompt da hijackujem neprijateljsko vozilo. Prilično sam siguran da u skill treeu stoji da se samo prilepim uz bok vozila. Treba za trofej da hijackujem 3 royal cargo trucka. 1 sam na sreću uzeo tako što sam snajpovo šofera :smiley:
A ima i trofej za
perform a takedown from a buzzer, ni za to nisam video prompt.

Da ne oftopicujem više po “šta trenutno igrate”
Evo praktične mape sa spawn lokacijama helija u igri :smiley:

Imgur

Kompletirah igru. Priča je zaista užas, sve ostalo čista desetka.

Sent from my G3

Prica stvarno nije nesto, i AI neprijatelja je dosta los. Ove zivotinje sto ih ima svugde me jako nerviraju, ne mogu od tacke A do tacke B stici da me stalno nesto ne napadne. Pretpostavljam da je to nekome zanimljivo, ali mene nervira jako. Pogotovo kada pokusavam neku bazu Stealth mode da osvojim, i odjednom me napadne grupa prokletih Honey Badgera i sve upropasti, a da ne govorim da ih je uzasno tesko ubiti. :slight_smile:

Evo bas sad je mene međed scepao dok sam oslobadjao seljake od protivnicke vojskee ali kilnuo sam ga :), taman sam naleteo na njihovo podrucje, posto mi treba jos dva da kilnem i da upgrejdujem Heavy ammo bag…

Kako vam radi igra imate li shuttering-a ili ne ? Meni pici 40-50fps stalno al ima malo shuttering samo ono bas sitno seckanje…

radi ok ali i dalje ima micro stuttering koji tek treba da srede, ali ono nema ga stalno samo kad kad, moze da se igra bez problema, pre toga je bilo uzas zivi…

AC Unity je takodje popravljen i totalno je fluidna igra bez stucanja

nije ima 1.5 za fc4 za ACU ima 1.4 mada isto mi radi i sa 1.3, jer je vise do drivera nego do patcha

Ovog nosoroga je nemoguce ubiti … ni tri granate mu ne mogu nista :smiley: a on samo jednom udari i zavrsio si …

Ja uvek nosim sa sobom RPG, specijalno za Nosoroga… :smiley: Tako se lepo srusi posle samo jedne rakete… :slight_smile:

I ne srušio se :smiley:

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ovo moram probati :smiley:

Btw ko ima problema sa shuttering-om a verujem vecina nek uradi ovo.Meni je dosta pomoglo za dva sata igranja nisam primetio nigde neko seckanje :slight_smile:

Open My documents > Open Folder My Games
Open Folder Far Cry 4
Open the GamerProfile.xml file with Notepad
Find DisableLoadingMip0 = “0” and change it to DisableLoadingMip0 = “1”
Find GPUMaxBufferedFrames=“0” and change to GPUMaxBufferedFrames=“1”

Ma nosoroga ni nema toliko, više smaraju vukovi. Mada opet nisam nesto primetio da ih previše ima za 40h igranja. Granade launcher rešava ceo čopor bez problema :slight_smile:

Sent from my G3

ajde bre ljudi pa ORO je najdosadniji :smiley:

Ovi ostali manje vise, samo uzmite neki LMG da imate, sa 5-6 metka padaju svi, nosorog sa 20 jedino ehhehe ili prvo bomba pa 5-6 metka

Ne znam za vas ali igram fc vec neko vreme i onoh BHALARA jos nisam nasao :headbang:

nosorog sa 20 jedino ehhehe ili prvo bomba pa 5-6 metka

Možda na normal težini, na hard teško boga mi… :smiley:

Nzm na kojoj tezini igras al na hard ne moze tako :smiley: znaci sinoc tri granate bacam i posle toga ceo okvir ak47 i on i dalje stoji … Jedva cekam da uzmem rpg ili snajper .50 kalibra bas me zanima kolko sa njim treba pucati da ga ubijes :slight_smile:

Bas najdosadniji, ali ajde bar ga je najlakse koknuti :D, naj gore mi je kada me iza ledja zaskoci leopard ili medved ili copor vukova, za njih imam posebno sacmaricu koja resava stvar… :slight_smile:

EDIT:

Sa snajperom nema sanse…direkt u glavu ali ne pada mrcina…tri metka u glavu i ziv mamicu mu…

@jezd0 , 50-ka je jaca duplo od obicnog, sa njime nisam probao, ja mislim da ga niti ja nisam jos otkljucao :slight_smile: