Pa vidi sta ti treba da napravis veci novcanik, veci ruksak, ili sta ti vec treba. Ako vidis da ti trebaju dve koze neke zivotinje, otvoris mapu i nadjes gdje ima tih zivotinja, stavis waypoint i idi (i deri)
Procitah negde da se Far Cry tokom godina tiho pretvorio u rpg, pod ruhom shootera. Stvarno jeste. Uspeli su da provuku toliko standardnih role-playing sistema da je cudo da igra nije kolabirala pod svom tom tezinom. Stavise, prilicno je genijalno da i pored svega toga, osnovni gameplay loop je fleksibilan i sustinski jednostavan. Svaka cast dizajnerima.
Racunam da cemo do Far Cry 6 birati klasu i perkove pre pocetka kampanje.
@Rupa
What @iKaran said
Ja sam tako igrao i trojku,prvo vidiš sta ti treba za veći novčanik i backpack - uloviš date živuljke - upgradeuješ to i onda si miran. Sa ovim startnim novčanikom ne možeš npr da skupiš pare ni za onaj najgori signature revolver a kamoli šta drugo
Ok,hvala puno,sad mi je jasnije.
izasao patch 1.4…
i nije sredio stucanje kod AMD kartica i dalje, posto osecam da je problem i u patchu i u driverima takodje
FC3 imao istu muku kada je izasao, a evo sada je sredjen, ok proslo je godinu dana i kusur, ali je bio sredjen tu negde po izlasku
Ubisoft has released the latest patch for Far Cry 4, addressing stability and co-op issues for the PlayStation 3 and PlayStation 4 versions of the open-world game.
The 1.02 patch is available now across both platforms, which is actually sooner than Ubisoft anticipated, the developer writes on Far Cry 4’s live updates page. This patch aims to provide a “smoother experience” for Far Cry 4 players.
Playstation 4/Playstation 3:
-
Fixed some random crashes on all game modes.
-
Fixed host migration edge random & case issues
-
Fixed custom match stability issues
-
Fixed join-in-progress edge case issues
-
Fixed progression page issues in Story missions
-
Fixed functionality issues in the shop menu
-
Fixed several localization issues (cut-off text, subtitles)
-
Fixed various low repro walkthrough breaks
-
Fixed host migration random issues specific to coop
-
Fixed minor gameplay functionality issues
-
Fixed aiming issues with the machine gun weapon
-
Fixed minor and low repro QTE issue with specific animals
-
Fixed Map Browser issues
-
Fixed occlusion and navmesh issues
-
Fixed some missing audio in radio calls
Playstation 4 Only:
- Coop will no longer cause users to hang on the main menu and with the second player unable to progress to the lobby.
[SIZE=1]Far Cry 4 Update Addresses PS4 and PS3 Bugs and Errors[/SIZE]
Sto se tice para, milion možeš sa uzmeš za pola sata skupljanja onih gluposti, tako da to nije nikakav problem. Ja imam i ne mogu da potrošim nikako.
Instalirao sam patch 1.4 čisto radi reda, nema problema.
Sent from my G3
Kod mene nema problema jer sam se navikao :). Bitno mi je da nema seckanja dok se puca hehehehe. Smatram da sam dosta odmakao i sto je vise igram to mi se vise igra fc3, verovali ili ne! Jos Vlada dodatno podgrejao atmosferu onim paljenjem, pa imam utisak da sam od sinoc na nekim drogama
ma gde bre reseno
onaj miploading na 1 i gpumaxbufferedframes na 1 resava problem da ih upola manje ima, ali ih ima i dalje
a FC3 mi je do jaja sinoc igrao onu misiju sa paljenjem polja droge heheheh, muzika bila vrh
Jel neko ulovio mitsko biće BHALARA? Hbt dva sata giljam okolo k’o kreten nisam nijednog ni vidio. Zato Sambara imam punu vreću.
Ima ih koliko hoćeš al’ ne tamo gde su obeleženi na početku igre/mape Imao sam isti problem da sam samo nailazio na Sambare tamo gde je obeleženo da ima Bhalara.
Sent from my D6603 using Tapatalk
A zna li neko gde ima snow leoparda? Treba mi 5 komada njihove kože. Pojma nemam gde sam već pokupio dva.
Obišao sve towere i oslobodio sve otupouste do onog famoznog mosta i nema ih nigde. Kad krenem severno od mosta govori mi this area is too dangerous turn back bla bla i posle par sekundi kad nastavim da letim me vrati nazad
Bio sam jednom i do himalaja, radio quest za priesta longinusa ali tamo sam samo naleteo na vukove
To su ti one misije na himalajima. One sa Zvezdama nekim
Sent from my G3
Nisam se još susreo s tim :S
Ništa jbg ne preostaje mi ništa osim da rokam šta god od misija imam ponuđeno
Ja nikako da pokrenem posteno igru, toliko me nesto ubija u njoj, a ne znam sta. Uzeo sam je sa mislju da ce taj coop biti ono… full experience, medjutim, jok, tu i tamo po koja misija. Sam da idem onolikim Kyratom, ne da mi se nesto. Deset puta sam zapocinjao mozda 4., 5., misiju i ugasim igru. Videcu da je malo vise iscedim u decembru, kad me prodje ludilo oko ovih novembarskih naslova, ali i o tom potom. Navadio sam se na ove partyje po PSN-u, non stop cavrljam sa nekim, igram nesto, pa kad treba da pokrenem neku single player kampanju, teska muka…
^Kod mene baš kontra. Toliko me ne mogu da kažem smorio unity,ali zasitio to da svakako a i iskreno razočaran sam koliko je kratak main storyline. A ovo čudo je beskrajno, aktivnosti koliko hoćeš a tek sam otključao arenu koja je priča za sebe.
Ja ne znam da li iko igra AC Unity samo main storyline. Video sam da sam logovao 28h u Unity-u, pored toga je pola bila igra uključena bez da sam išta radio, oko 14h igram, na 6. sam sekvenci. I to nije kao “ej neću da radim main story nego ajde da šetam” nego jednostavno, ne dozvoljava ti igra koliko contenta ima :). Ono da bi odigrao priču bukvalno moraš sve da ignorišeš i da juriš te misije, što je meni bezveze totalno.
FC4 sam na oko ~30% sa 7.5h gameplay-a
Apsolutno se slazem za fps view i da bi bilo bolje da je iz trećeg ali jbg to posle ne bi bio far cry
Takođe meni je ovo prva instanca na gamepadu pa mi i nije toliko potpun ugođaj ali da je prekid igra jeste sigurno.
Ako je neko sa PS4 bilo kad raspoložan da mi pomogne da pokupim 2 co-op trofeja nek se javi kad god.
Jedan je da uletim kod nekog i da kao hurk oslobodim za vas 1 outpost.
A drugi je da odradim vehicle takedown sa suvozačevog sedišta. Prepotstavljam da može sa onim sidearm grenade launcherom da se rokne bilo koje neprijateljsko vozilo