Far Cry 4

To je neki glitch, nađi na youtubu klip gdje se spawnuju bhalari, pored nekog malog jezerceta. Plus mora biti tačno vrijeme dana kad se spawnuju inače ništa. Ja sam ih ganjao tri sata debela, tamo gdje bi na mapi trebalo da budu nema nijednog! Na kraju je ovaj klip pomogao.

Završih igru malopre, 70% ukupno za nekih 30 sati igranja. Sad mi žao što sam završio… :frowning:

Sad pravac settings pa imas opciju Reset Outposts to Hostile i lepo oslobadjas outpost opet heheh jer je generalno to najjaci deo igre

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Najjači deo je kada oslobodiš outpost a da te niko nije video/skontao i da se nije podizao alarm. Na hard nije ni malo naivno, moram priznati. U FC3 mi je bilo dosta lakše.

Sent from my D6603 using Tapatalk

upravo to, to mi je omiljeno da radim :slight_smile:

i jeste bilo lakse u FC3, ovde je AI mnogo agresivniji, nema ispada

Nosorog se rijesava sa C4 braco mila,kakve bomba,snajperi itd,samo moras biti spretan u bjezaniji posto mu moras baciti bas blizu C4 i navuci ga da krene na tebe a onda BUM,baci ga jedno 5m u vazduh i okrene kao komarca :lol:

Ja imam od snajpa i Predatora i .700 ne da ga ne mozes ubiti sa njim direkt u glavu,nego ga samo poceses pa kada ti se okrene ,mozes da se molis Bogu ako nemas C4 :rock:

A ja sam sve nosoroge sredio strelama, pa Bogami 2 x skin! Molim lepo…
E i da, igram na normal.

Treba ti kamion strijela da ubijes nosoroga. :stuck_out_tongue: hehe

Malo mi smeta sto Pagan Min se jedva pojavljuje u glavnim misijama. Odradio sam ih 20tak i vidio ga samo jednom i to na pocetku, ponekad se javi preko radia/mobitela i to je to. Treci dio je bio puno bolji sto se price i likova tice. Mada imam jedno 15 sati lutanja i side questova. Pa i pored te lose price sigurno cu nagurati 40+ sati u igri jer su toliko zanimljive sporedne stvari. Provedem sate hodanjem i pravljenjem gluposti i nije mi ni ujednom trenutku dodijalo.

Jeste, sigurno treba 9-10 kom, ali kada ga srušiš - sve ti se vrate nazad!

Ne moraš ni to, možeš da igraš Outpost Master misije do mile volje. :wink:

Ja sam dobio onaj Auto Crossbow, sa tim možeš ubiti šta hoćeš a dobiješ i karmu i duplu kožu. Odlična stvarka!

je li otkrivanje onih lokacija(narandjasti upitnik na mapi) takodjer ulazi u 100% prelaska igre?

Ne bi trebalo. Imaš tamo u progress valjda ono onde pobrojano je za 100%
Mislim da ni chestovi ne trebaju.
Ja sam uzeo platinu i stao na nekih 80%
Za par sati bi se dalo pokupit i ostali oni posteri, karma wheels i letters ali mi smor da jurim 10ti level u areni za ono poslednje zaključano oružje u signatures.

Da se i ja malo oglasim u ovoj temi. Nakon mjesec dana, mozda malo i vise, zavrsio sam FC4 na 100%

Sto se tice gameplay-a odlican je mada me malo nervira kad se npr. ocete da odradite outpost da vas niko ne skonta, pucate snajperom s prigusivacem i ako promasite tacno znaju odakle gadjate pa vas onda traze. To je jedina zamjerka a ostalo je sve jako dobro, pogotovo s zivuljkama. Prica je dobar ako citate izmedju redova i jako zabimljiva. Meni je cak i bolje od FC3 jer ima 2 kraja igra. Da bi shvatili pricu morate preci na oba nacina pa da vidite gdje je “Lakshmana”. Min i nije tako los lik…onaj crnogorac iz FC3 je 12 puta gori. Sve u svemu - po meni najjaca igra ove godine

I FC 3 ima dva kraja.
Crnogorac je legenda, onakav se vise ne “radja” :slight_smile:

Ja sam to sve odradio na undetected lagano [emoji14]

Sent from my G3

Jaooo malopre sam ispod neke stene naisao na kosnicu pcela i onako bzvz opalik metak i napadose me i odma ubise :smiley: ne mozes da im pobegnes… :slight_smile:

:smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ja sam bio na par njih naisao, ni jednom me nisu ubile, samo izresetas kosnicu i mrtve su :slight_smile:

Ja sam se zeznuo pa sam ih isto tako “cacnuo” samo na jednom od radio-tower-a. :slight_smile:
A taman se popeo… :wink:
Vise nema da ih “zezam”. :slight_smile:

Na hard te brzo ubiju…

Ja sam na Normal igrao…