Onaj momak na pocetku je bas zabavan. Igrama trebaju jaki, karakterni negativci. “You don’t text for help! You CRY for help!”.
Grafika je prava fantazija. toliko detalja, ne znas gde pre da se okrenes. Ambijent je magican, virtuelni turizam at it’s best. Hvala ti boze sto Krajtek nije bankrotirao.
O igri jos nista ne mogu da kazem, bio sam suvise umoran za napucavanje. Setao sam se medju seljanima koji pevaju dok okopavaju njive na 2500m nadmorske visine, pozdravljaju sa “Namaste” i deluju prijateljski nastrojeni, za razliku od losih momaka u prvih 15 minuta i jednog istinskog psihopate sa privatnom armijom. Duboki glasovi hora tibetanskih monaha, molitvene zastave i borovi koji se njisu na vetru… Mislim da cu se navici na svet Kyrata.
Kao sto rekoh, developeri far cry serijala bas znaju da naprave villaina. Ono sto mi se takodje svidja, cak izmami i osmeh, je prirucnik koji imas kad pritisnes na M. ovde opisuje likove koje sreces u igri ali sa diktatorske strane tj. strane pagan mina. Pa su ovde good guys predstavljeni kao negativci i totalno je hilarious. Volim da skupljam collectiblese vise nego ista u igrama, kupio sam mape da ne moram da bauljam i trazim, i igrajuci tako, potrosio sam skoro 10 sati igre da bi ocistio deo mape koji se otvori posle zauzimanja prvog towera. Cenim da ako budem ovako igrao, skyrim ce biti sitcom epizoda po duzini naspram ove igre
FC1 sam presao jedno 3 do 4 puta cak sam igrao i MP kao lud, skupimo se nas nekoliko pa preko LAN-a smo igrali, studenstko doba hheheheh, ludilo je bilo, najjaca mi je bila neka mapa u pustinji gde nema nista za zaklon samo pesak i nebo pa udri
FC2 mi nije legao ic nikako
FC3 sam igrao do nekle, ali me odvukle druge igre da ga ne zavrsim, a svideo mi se zesce
FC4 hocu da igram, sam intro obecava zesce, ali me ubise “optimizacije” i patchevi, cim poprave ne sumnjam da ce biti bruka dobra zabava
Padawane pa ogromnim slovima ti pise cim startujes igru DUNIA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo šta sam napisao na drugom forumu za razlike između Xbox One i ps4
****o sam se 2 sata, switchovao između PS4 Xbox One verzije…
Pored toga što sam JEDVA podesio isti prikaz na obe konzole, da bude ~ =, da bi mogao da vidim šta fali, morao sam da pravim dodatni nalog da počnem igru od početka za deo kada ubijaš prva tri neprijatelja… Problem je jelte nastao jer ps4 i Xbox One daju totalno različitu sliku sa istim podešavanjima, znači awesome slika na PS4 a na Xbox One bleda, bez boja, bez kontrasta itd itd, ili ako je savršena kod Xbox One onda je pretamna na ps4 itd itd, pravi pain in the ass…
Ovo sam ja primetio do sada, možda nisam u pravu za sve, ali ajd’ da vidimo pre DF dijagnoze.
PS4 1080p, Xbox One 900p, ovo je 1000%
PS4 ima za nijansu bolji lighting
PS4 ima bolje senke, kako da kažem, gustina i view distance
Texture su, koliko sam ja mogao da vidim, apsolutno iste
Vegetacija je ista lol, makar na početku (trava n shit). Mada mi se činilo da su krošnje drveća punije kod PS4 bez zezanja… Možda je placebo jer sam to primetio samo na početku kada je PS4 imao “puniji” prikaz, tj dok nisam podesio sliku na Xbox One da bude reprodukovano kao PS4.
Nema Tearinga ni u jednoj verziji (ps4 sam jedno 20x igrao prvu sekvencu, Xbox One sam igrao 6h)
PS4 ima bolji AA, tj generalno slika je čistija na PS4 nego na Xbox One, a to se vidi kada se MNOGO MNOGO gleda i ćoravi na 10-20cm ispred 40" TV-a.
Skinuo sam Trial ili Demo za Ps4, medutim, ne da mi da mu pristupim. Trazi neki Kljuc? What? Od drugog igraca koji vec posjeduje FC4? Sto ce mi onda Demo kojeg boga? Ako neko zna o ovome, bio bih mu zahvalan…
To nije trial to je pozivnica za coop samo ne moze niko igrati ako ja nisam u igri. Znaci ono bukvalno kao da vodim za ruku nekoga :). Pogledacu koliko mi je ostalo jer ne znam da li se deli sa jednog naloga ili po u****, ne bih da istrosim sve noodleu i padawanu
Moze mala pomoc oko FC4,igrao sam jedinicu i zavrsio,dvojku zapoceo i nije mi se svidjela,trojku isto zapoceo i odustao,e sad cetvorku sam zapoceo i htio bi igrati i dalje ali ne kuzim sta se treba raditi sa onim inventarom,sta treba prodavati a sta mi treba pa ne bi trebao prodavati,jel treba kupovati jace oruzje ili ne?ako nije problem da date par savjeta kako i sta treba da se radi da se sto bezbolnije igra prode.
Moj savet ti je da ne kupujes oruzija jer ces ih dobijati za dzabe kada aktiviras one bell towers (tako je bilo u trojci mislim da je i ovde) a iz inventara mozes da prodajes sve, jedino na sta treba da obratis paznju je da li ti koza neke zivotinje treba da craft-ujes nesto.
Najlakše ti je pri prodaji da ideš na quick sell u inventoryju. To prodaje sve nebitne stvari i ostavi ti u inventaru sve kože životinja i travke koje ti služe za crafting
Ok,ali sta da radim kad mi je ona vreca puna tih stvari za crafting a njih ne smijem prodati i vise nista ne mogu pokupiti?a nemam nista za napraviti craft.