Izgleda okay. Ali ja sam vec kupio PS4 verziju, jer ovi bagovi, crashovanja, uopste mi ne ulivaju poverenje.
Okruzenje me podseca na deo Uncharteda 2 na Tibetu, jedva cekam! :rock:
Izgleda okay. Ali ja sam vec kupio PS4 verziju, jer ovi bagovi, crashovanja, uopste mi ne ulivaju poverenje.
Okruzenje me podseca na deo Uncharteda 2 na Tibetu, jedva cekam! :rock:
Ijao kako ovi developeri sto prave Far Cry serijal znaju da naprave villaina, to je nesto neverovatno. Ovaj Pagan Min je bas pravi psihopata. Mozda nije tako lud kao manijak iz trojke ali podjednako jeziv. Anyway, igram na PC-ju, sve na max sem ambient occlusiona posto je tu bug koji ce biti popravljen patch-om jedino sam tu smanjio na SSAO. Sejvovi rade, mapa radi i igra je bolesno dobra, u pravom smislu reci.
yup
malo nelogicno kad stavis HBAo+ a ono senke PITCH BLACK heehehehhe, ja gledam i nije mi jasno nista… stavim SSAO ono lepota ubi u oci hehehe
igrao sam sinoc malo presao prologue i krenuo dalje, save radi, mapa takodje… Zvuk me zezao jedino ali resio sam to posle
Kada igras igru u “cugu” tri sata,pauza pa jos sat…to mora da valja.
Meni se to desilo juce. ;)A pre toga iskreno…nisam dugo nista tako odigrao.
Navlakusa cista.A to volim i to sam cekao.
Ubisosft Montreal je stvarno sto se tice negativaca izucio “zanat”.
Graficki(na PS3)deluje ok,i cak iznenadjujuce dobro kada se zna koliko su manje zahtevniji i noviji naslovi “osakaceni” na 360-ici i PS3-ojci.Evil tu na tebe mislim.
Moracu izgleda da kupujem SSD od 500gb, ovaj od 250 je mali…
COD, AC Unity i Far Cry zauzese 150gb
Da li ce se promeniti sta u performansama ako instaliram FC4 na 5200rpm hdd.
Hoce sigurno. U kojoj meri ne znam ali ipak igras open world igru koja uvek nesto ucitava. Ne igras trku koja ucita jednom stazu i vozi do besvesti
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
apsolutno nebitno ja je pokrecem sa harda a imam i ssd, probao nema veze sa time, to je samo za loading, posle ti sve preuzimaju GPU i CPU kao i uvek…
Tako sam i mislio.
Ima smisla i ovo sto je rekao Akiris, jedbistavno ne moze da ucita sve assete i teksture u memoriju. Sad da li ce ucitavati vece celine ili malo po malo, razlika u performansama mora da se primeti…
pa bre ne ucitava se ON THE FLY sa harda nista, sve se baferuje pre pokretanja, ide u RAM i u VRAM… mora da bude nenormalna velika kolicina podataka da bi bilo on the fly i da dodje do seckanja, a cak i tada sam SSD je takodje spor…
jos jednom vam ponavljam, igram je sa harda niti jedan sec ili trzaj nisam video, ali ono svakako je bolje drzati na ssd ko moze, ja ne trpam nista na njega od igara jer ne vidim potrebu za time
uzecu kasnije kada padnu cene veci SSD samo za to
setite se i da u konzolama imate hardove, pa ne secka
Spojler! Kako da završite Far Cry 4 pre nego što je igra zaista i počela?
[video=youtube_share;JnCed-hb53E]http://youtu.be/JnCed-hb53E[/video]
Upravo počinjem FC4 na xbone
Igra inače radi u 900p na xbone-u izgleda (ja bih mogao da kažem) isto kao na PS4.
Igrao sam sada jedno sat dva na Xbox One-u.
Prelepo izgleda, radi savršeno, ni u jednom trenutku nije bio pad ispod 30fps-a, znači rock solid 30. Mehanika apsolutno ista kao u FC3, ali APSOLUTNO! Ako je neko do juče igrao FC3, ovo će mu biti kao neka nova regija a ne totalno nova igra. To što je mehanika dobar je i dobro i loše, jer nema prostora za neke novine ovo ono, ali provereno radi i pruža odličan gameplay.
Dizajn mape mi se manje više sviđa, samo zato što često možeš da padneš sa puteva i onda moraš da backtrackuješ dosta dugo… Jer jelte ne možeš se popeti na toliko strmom predelu tako lako… Ovako sve ostalo, prosto fantastično.
Evo i klipa kako izgleda na boxu
Ma kako sam navikao da igre loše izgledaju zadnjih mesec dana, FC4 je savršen
Sent from my G3
Kako je dobar slon Oslobodis ga, a on pobije sve
Sent from my G3
Prvih 30 minuta igre cisto kao test onoga sa cime cu da se sledeci vikend bakcem je i vise nego da obecava! Grafika je bombonica. Atmosfera prva liga a dali ce to biti do kraja igre cemo da vidimo.
A i ovako i onako kad pogledas 80% teme se sastoji samo o problemima i resenjima…tema nema veze sa naslovom, a o samoj igri se najmanje pise…
Jeste Mirko nekad se znalo imas problem otvaras novu temu…ako bi napisao o nekim problemima o igri(u MT-u o igri) dobio bi opomenu pa cak i bann…bez ljutnje ali ovo vise nema veze sa temom o igri(ili se meni tako cini)…
Kako da pisu o igri kada zbog loseg “save” moraju ponovo da igraju sve iz pocetka. Sada mi je jasno zasto su izbacili onaj alternativni kraj gde igra traje 15 minuta, hehehehee
88 postova prebačeno iz teme FarCry 4 u temu o krekovanju pečovanju bla bla
Bio sam blizu, ja sam rekao 80% off-a
Inace