Fallout 4 Asstastic edition
Prvi rivju Fallout 4.
Probio embargo pa ga skinuli, al je neko stigao da sacuva stranicu.
Sadrzi blage spojlere(neko rece, nisam citao sve zbog toga)
Hmm sto ljudi sto cudi, ali brine me to sto se ovom liku ne svidja pacing i kaze da je generalno igra dosadna, ne sa strane da nema sta da se radi, nego da ti igra ne daje valjani razlog zasto radis te side questove. Eh prokleti Geralt nas razmazio.
“Slow game … nothing new for newcomers”. Yeah right…
… N00B … **** this ****. **** them all.
Vec se na YT-u pojavilo desetak gameplay videa, i to u HD kvaliteti. Pa koga zanima, da ne kvarimo temu ovde…
Evo ga Aleksa igra vec dva dana na one (dobio ranije disk) i kaze da je prijatno iznenadjen grafikom. Nadam se da ce napraviti pauzu i baciti jos neki utisak.
Ja stavio da skidam pre sat vremena (preload), čekamo utorak
Ne taj Aleksa, nego sa lajva. Mislim da nije na forumu.
Ponadah se
Ovo je varijanta znam lika, koji zna lika, koji zna lika, koji ima Fallout 4 na disku
- Fallout 4 skinut (skinut…grrr) - check
- Pripremljeni litri alkohola i kofeina - check
- Dat otkaz s posla na vrijeme - check
- Pripremljena udobna siroka polu pidzama - check
- Od****** djevojka - check
- Od****** svakoga, poznatog i nepoznat, pozive na izlaske i sl. - check
- Zivot stavljen na hold - check
All checked! All aboard!
A u Sorabiji sreda je neradna zbog državnog praznika, a Fallout 4 izlazi baš u utorak. Slučajnos? Ne bih reko!
I meni slobodna srijeda ali bem li ga kad moram da cekam da mi stigne cd. Nemojte mi sada te price mogao si digital pa odmah, ps4 mi je u jednom gradu a ja sam narednih deset dana u drugom gradu, tako da isto mi ispada.
Ne znam kako ti nije lijeno svaki put disk stavljat u konzolu, ali dobro
Fallout covjece, ko kaze da cu ga uopste vaditi iz konzole? Unacim ga jednom i narednih godinu dana je unutra
You have a point
Da sa live. Ulazim u party i vidim lik opusteno igra Jedino sto me je intresovalo je kako izgleda, nakon svih onih prica o grafici.
Na mene je mislio. Disk sam jos u petak ujutro dobio, ali sam tek danas uzeo da igram, odgirao jedno 2 sata. Ne znam sta da vam kazem a da ne spoilujem bilo sta. Izgleda sjajno, mislim sasvim prihvatljivo, sa obzirom na neke komentara koji su se vrteli poslednjih nedelja. Kazem nisam jos toliko igrao, osim da prilicno uzivam, nemam sta da dodam zasada.
“Silent, but deadly”
-Tihi ubica