Fallout 4

Kontam da bi nam bar pola igara koje tek treba da izadju bile mnogo bolje,lepse igrivije i sta vec da ne ke.amo toliko pre nego sto izadju…jbt neke igre mi se smuce koliko se o njima mesecima razglaba,te ovaj video,te onaj leak,rezolucija,framerate bla bla…a kako se odbraniti i ne pogledati?

Izasao Pip-Boy App za ios i android, besplatan je.

Ko ne zna o cemu se radi, to je app koji ce se koristiti za onaj special edition gdje dobijate repliku. :slight_smile:

UPDATE:

pojavljuju se informacije da je potrebni svega 11 min da se predje mapa sa kraja na kraj.

i zvanicna novost, kazu iz Bethesde da su mehaniku pucanja kopirali iz Destiny-a.

izvor VG 24/7

Launch Trailer
[video=youtube_share;4evBXLMQOcc]http://youtu.be/4evBXLMQOcc[/video]

kul :slight_smile: ovo mi sve vise i vise lici na metro i stalker igre. Cak sam prepoznao i par glasovnih glumaca iz metroa, ima i toga :slight_smile:

11min samo? Hmmm obzirom da hod/trk od protagoniste i nije neki sprint to mi deluje da mapa i nije baš nešto velika. Bolje da su lepo rekli kolika je spram Skyrim-a npr.

Haha to su one price developera IGRO SAM 200 SATI JOS SVE NISAM VIDO. Vazi brateu.

Ma bre ostalo jos 5 dana ne verujem vise nikakvim glasinama, samo cekam da izadje.

Ne mora to nista da znaci, pa i skyrim se brzo predje sa kraja na kraj mape pa opet izgubis preko 200 sati na igru.

Nahajpovao me trejler zesce sada, ubio bih da mogu da je upalim right fu*king now :smiley:
@Garrus Swagarian
Ne ne, developeri subkzjavili da su igrali 400 h i da nisu jos sve vidjeli lol

Pa koje video ako oni nisu koji su je pravili :smiley:

Trejler je za svaku pohvalu, bas ce mi leci ova igra. Samo da mi posao ne trpi zbog ovoga. :smiley:

770h* , Dragonborn ni zapoceo nisam… Nuff said!

Jedini komentar na trejler

Pocetak igre :slight_smile:

Neću da gledam, ne možeš mi ništa! [emoji14]

Iiiii evo jos jedan screenshot sa pee ass four konzole :smiley:

Cek cek, nema onog fensi hud-a kad udje u power armor? Dal to znaci da moze neki propali da koristi kao obican armor?

Intrsting, veri intrsting.

Inace: WE’RE PRELOADING BOYS

Ja mislim da je lik van armora, tj stoji ispred njega.

Aaaa, da da, cak i kuce gleda u njega. A armor je uvoj pozi jer se ulazi otpozadi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jes lepo si zapazio.

Daj neke utiske covjece :smiley:

Preload je bio brz i ubitacan. Ikonica mnogo lepo izgleda. Nema Large ni extra large varijantu za sad. Booooo Steam, Booo Bethesda

Ne znam kakve utiske da ti dam, ovo je samo preload, poslednjih par fajlova i dekripcija tek u ponedeljak uvece.

Looooooool al sam izgubljen momak, ovo je strasno. Boga pitaj zasto sam ja mislio da si se vec dokopao kopije :smiley:

Umirem na ovaj review preloada hahahahaha :smiley: Stalker svaka ti dala :smiley:

Pogresi covek :smiley: