Fallout 4

Nemam vremena da igram Fallout, zauzet sam sa Black Ops 3… *grabs popcorn

You shouldn’t have said that, you shouldn’t have said that…

Auuuuu kakav nizak udarac … propasce nam lordish u zemlju :smiley:

Auuuuf hahahhahahahahhahahahahha :smiley:

Upravo mi je opalo par mozdanih celija…

Lordish ce nam do utorka zavrsiti u Lazi bokte mazo.

Velika je cast i zadovoljstvo sto se Lordish-a povezuje sa Fallout serijalom. Za****tori, svaka cast, sirite moju popularnost.

With love, and lots of ****s <3

Ova tema ( a i generalno forum u par zadnjih dana ) je postao teski cringefest :smiley:

Da malo popljujemo Bethesdu ( jer nam se moze ), evo i cringe video. U F4 kad se koristi scope, FPS opadne na 15 i manje… Well played Bethesda, well played. Optimizacija!

https://vid.me/JLcx

SNAP

Na svemu mozemo zahvaliti i engine-u starom 2 eona. Samo su ga reciklirali i izbacili novu igru. Kao kad stavljate karmin na svinju da bude sto ljepsa.

Ne bi ja ovo igr’o i da mi neko plati… ***** od igre. Fuj grafika. Fuj gameplay. Fuj. Otkazujem i uzimam BO.

We Call of Duty nao.

E’o jos jedan video. 30sec loadtime za prelazak iz prostorije vani…

https://vid.me/5kSk

Ne znam samo cemu toliko razocarenje a prije mjesec dana se pricalo o tome da je fallout GOTY i da je bolja od MGS-a?! Ko god je ljubitelj Fallout serijala - igrace i 4 dio. Licno, volio bih ga poigrati i u svakom kontekstu bolji je od CoD-a ali “sto ljudi, sto cudi”

Zezaju se ljudi, grandmasterova posla. Igrace ga on, nego eto, cisto malo rekreativno da ga iskritikuje :smiley:

Witcher 3 GOTY :wink:

Loading time kriminalan.

Ko je to izjavio? I’d like to see that…

Inace slazem se da je tesko da ce ista do kraja godine nadmasiti Witcher 3

Svaku vault boy figuricu cu da lansiram u tri lepe bejzbol palicom uz pitanje “GDE JE XBR GOT REKT VOLUME 3”?

Hahahah, morace znaci ubrzo da se izbacuje Vol 3. Mozda bude neki novogodisnji specijal, who knows.

Što sam ja ovo pod navodnicim pročitao Betmenovim glasom i još na Engleskom… ni sam ne znam :smiley: