My respect.
Ali smiri se brate, jos nije ni izasla igra, panika te hvata. Ja vjerujem Godd Howard-u i i Bethesda-i. Njegov dolazak se blizi!
My respect.
Ali smiri se brate, jos nije ni izasla igra, panika te hvata. Ja vjerujem Godd Howard-u i i Bethesda-i. Njegov dolazak se blizi!
Evo nasao sam na sajtu… Ako sam dobro shvatio bice u svim zemljama u 12:01 AM 10.11.2015
Release Time
Want to know exactly when you can start playing Fallout 4? Digitally the game will become available on November 10, 2015, at 12:01 am (local time) in all territories (In North America, the unlock time will be 12:01 am EST), except Asia (available at 12 am on Wednesday, November 11th) and Japan (available at 12 am on Thursday, December 17th).
Sweet…
Neko uzima slobodne dane a ja do decembra ima dumrem od posla. Jaoj zivote, sto ne mogu jedno mesec dana da ne spavam da imam vremena za sve?!
Naravno da nisam ocekivao nista posebnu grafiku od Bethesde, al brate musavo sve deluje, meko kako god. Neki tezak FXAA ili sta vec je pao. Malo ostrije da izgleda i mnogo bi bolje bilo. Mada mozda samo fali bolja rezolucija tekstura. Ako izbace opet hd texture pack ko za Skyrim bice to fino dok ne izadju modovi.
slight offtopic :
Se*e mi se kad vidim ovaj 9gag pecat na sadrzaju koji se svakodvnevno krade sa reddita. Lik je uslikao ovo u skladistu, okacio na reddit, i onda su ovi sa 9gag-a pecatirali kao njihov sadrzaj. E to me boli, sto ne kredituju nigdje. Zamrzio sam 9GAG ( captain obvious ).
Samo ono sto njihovi botovi iskopiraju dodje na njihov frontpage, ono sto njihovi korisnici okace je bukvalno bezvrijedno.
https://www.reddit.com/r/gaming/comments/3rapqm/walked_into_the_warehouse_at_work_today/
edit : najtuznije je sto zaradjuju ogromne pare na tudjim stvarima
A ja nedavno dobio “otkaz” … Ko poručeno
Da ne pomisli neko da se veselim otkazu, to je više kao ostao sam bez jednog od poslova koji nisam ni voleo da radim, a koji mi je najviše vremena oduzimao ;).
Is this a joke? Please tell it’s a joke!
Ali dobro nismo ni očekivali ne znam šta, modovi će ovu igru da ulepšaju isto kao što je bilo i sa Skyrimom i sa GTA.
Izasao Fallout Chat app na apple store-u (ima i za android), donosi skin za tastaturu i brdo smajlija izmedju ostalog.
pokisavam da postavim link sa njihovog sajta ali ne ide mi nesto.
Ja ne primećujem nikakvu razliku, valjda zato što nema kose na slici.
Hahahhaha sprdas nas a ?
Pa HairWorks
That’s the joke.
Borderlands + Mass Effect + Fallout 3 = Fallout 4
Sold.
Sad ce ti CoD
Gledao sam danas par novih gp klipova i sve me vise podsjeca na Metro igre, po mehanici pucanja prije svega a i ostalim animacijama. ( sto je odlicno)
A jbg nemogu da ne pogledam link a skenham se sto spoilujem sebi igru. Sad kad sretnem Lika znacu sta je zgresio.