Nijesam na X kutiji ali cu se snaci svakako. Hvala. Inace radim sve misije koje mi padnu. 16 level sam i prvi put sam u Diamond City dosao.
Tek pocinjes znaci
Ma brate cini mi se da taj main quest dobijes posle 2,3 misije na pocetku ali ja radio sve sto mi se palo drugo. Plus neke side quest sto ti daju drugi likovi. Cistio lokacije i koje nemam u misijama. Ide sve kako treba
Tako sam i ja, zavrsio posle 50h
Ali igra ima toliko questova da krenem jedan da radim a usput još 3 pokupim
Đe ti je power armor?!?
Eno ih 5-6 u bazi
Oću da nadjem neki kršten običan armor, sve sam nešto šaren
Koji ce mu ga moj sam ostavio na pocetku a fusion cores imam koliko hoces.
Izeš Fallout bez power armour-a
Da, super je misija. Možeš se popeti opet do njega, tamo gdje je završio.
To ti je inače stvarni istorijski brod. Igra je prepuna stvarnih bostonskih istorijskih lokacija, ima gomila videa i slika o tome.
Ja ga ne volim, više volim pokretljivost i stealth koji imam bez njega. Koristim ga samo kad idem u Glowing Sea pretežno.
Mada kad sam igrao Heav Gunner build, naravno koristio sam PA isključivo jer tu odgovara.
Ima li kraja misijama ciscenja raznih lokacija kod onog lika, kompanjona od Paladina Densa? jedno 6-7 sam odradio. Sve radim sem glavne price izgleda
Nema, te se misije ponavljaju. Sve frakcije imaju te misije, samo im je objective drugačiji, ali svodi se manje više na isto, search and destroy.
Nema kraja, to ti je XP grind, ali je glupo sto to nisu rekli, ili sto nisu podelili questove u main, side itd…
Mozda ima neki mod za to
Bas to brate. Glupo sto to nisu razdvojili. Zanimljivo mi je bilo kad sam nasao na Irmu i uz pomoc one masine oziveli secanje na trenutak kada mu ubiju zenu i otmu dete.
Istrazujem svaki deo mape. Nailazi se na zanimljive like sa jos zanimljivijim pricama. Igra je vrh. Drago mi je sto sam joj dao sansu ponovo.
I ja brate, a pokušao sam 2x da je igram i bila
mi je odbojna zbog katastrofalnog gameplaya.
Ali vec sam pisao, 10 godina posle kako sam matoriji, prija mi spor gameplay, a svet, atmosfera i likovi su genijalni.
UI je generalno loš, ali mnogo mepo izgleda, pip boy itd…
Odlicno sto je spor. Da je brzi ne bi valjalo. Elem naidjoh na likusu, Filis, nije sva svoja, ubila unuka. Nisam mogao da joj oprostim
Nisam naleteo još na nju
To je isto do jaja, sto svuda imaš neke ludake, nikad ne znaš šta te čeka
Tako je danas u realnom životu, svuda neke nakaze i idioti
Novi update je live
https://twitter.com/BethesdaStudios/article/1790052783183286435
https://x.com/klobrille/status/1790053737957921195?s=46&t=0dk2SkP4ZHqzThKNo-pOpQ
da bi nastavio dalje sa bortherhood of steel i video i otišao na njihov brod prydwen moraš da ispratiš quest iz diamond city-ja i ubiješ kellogga, lika koji je ubio ženu i oteo dete glavnom liku
što se tiče expanzija, far harbour je dobra ali kod nje se uvek užasavam questa gde moraš da otvoriš memorije synthu ( quest je bitan ako želiš da otključaš najbolji armour u igri-marine armour, najbolji armour koji nije power armour)