Fallout 4

Roknuo ga sinoc. Dobio quest da idem sa Paladinom na brod ali nisam otisao jos. Nece to poremetiti nastavak price?

Neće, bez brige.

1 Like

Isto. Svidjele mi se te puzzle prvi put ali kasnije je smaranje što se ne mogu skip ako hoćeš taj kraj.

Što se tiče najboljeg armora, ako gledaš isključivo damage i energy resistance, onda je to ipak mechanist armor iz Automatron DLC-a jer ga možeš modovati sa ballistic weave.

1 Like

pa ono u pravu si, s’obzirom da je automatron dlc koji je izašao pre Harboura, ja se više fokusirao na nekog ko je uzeo igru i posle toga far harbour dlc bez automatrona

inače da ne zbunim nekoga, ide Automatron pa Far Harbour pa Nuka-world

1 Like
1 Like

Obrok i rutina pred polazak mog malog kanibalčića. :grin:
Ovo sa konjem sa hvataljkama sam skontao da je zabagovano. Trebalo bi da da +1 agility boost ali ne daje. Na PC-u prije mi je to radilo.

Ne da mi da uplodujem direktno ovdje na forum pa sam morao na youtube. Kaže ne može fajl veći od 1000MB a video je oko 200 i nešto MB.

Kad je u igri datum 25.12. tj. Božić kao što je kod mene danas, Diamond City bude praznički ukrašen.

3 Likes

Nije lako al’ je lepo :grin: neverovatno koliko mi je legla igra za razliku od prvog pokusaja, sada ne znam ni pre koliko godina.

4 Likes

Menjaj nick u PlatinaVR

3 Likes

i meni, samo ja ne jurim vise nikakve achievemente, trofeje itd…

Jer vise i ne znam koja platforma mi je primarna.

1 Like