Fallout 4

@yolixeya imam problem sa graygarden. Naime kako dodjem, roboti odmah krenu da pucaju u mene, ne mogu da provalim iz kog razloga, i onda paladin dance automatski krene da puca na mene a on mi companion…

Ne mogu da uberem multifruit da pravim adhesive zbog toga :sweat_smile:
A ima i quest vezan za graygarden koji takodje nmg da pdigram kad me stoka odmah napadne…

Edit: Ok, izbagovano, pladin danse je glup :grin:
ostavio sam ga 100m od graygardena, otisao do robota i nisu me dirali :smiley:

Nije mi se to dešavalo. :sweat_smile:
Ali jeste na nekim drugim mjestima da iz nekog razloga svi budu aggro na mene.
Najčešće kad ukradem nešto. U Goodneigboru mi se desilo i u Vault 81 npr. U tom slučaju treba pustiti par dana i ne dolaziti tu i onda ih prođe aggro.

1 Like

Njima Robot nije glavni Overseer. Njega prodje posle 12 meseci😂

3 Likes

Sad kad vidi ovo, digne mu se kosa na glavi od tebe :rofl:

1 Like

Ma nece, zna i on sta je sala :joy:

Pitanje onako bas sa neba kao da sam pao.
Moze li se igrati ova igra bez toliko mikro menadzmenta? Prosto ides, blejisitd…

1 Like

FPS Mare, nije to za nas :smile:

1 Like

Imas very easy mod. Preziveces bez mnogih stvari :joy:

Pa ja bih tako nesto, da ne moram bas mnogoo da mozgam. Videces i ti o cemu ti pricam… usao si u te vode. :grin:

Ni ne pokušavaj, neće ti se svideti ako tražiš open world FPS, nije to to.

1 Like

Ljudi šibaju Fallout 4 k’o sumanuti…

IMG_5105

4 Likes

Znam brate, zato sam i spustio na easy :joy: da imam svega u izobilju. Nemam vreme za sunjanjen i trazenje kalibra 5.56mm :joy:

1 Like

Hvala, preskacem…

Tek sam 10 level i uspesno sam robotice pridobio na moju stranu. Nisu pucali na mene, verovatno zato sto mi je kompanjon Jirgin Klop :joy:

1 Like

Ovo kad si uspeo, sve je lakše. :grin:

Presao sam main story, 20 dana 50h, lv33 :smiley:
Odabrao sam minutemen, nekako su mi bili najiskreniji u nameri.
Stvarno sam odusevljen igrom, sad me ceka Far Harbor i Nuka World.

Za vas koji ste igrali, kakve su vam ove ekspanzije ?

1 Like

Dobre su obe te veće ekspanzije, Nuka World i Far Harbor. Pogotovo Far Harbor gdje su popravili neke stvari za koje su kritikovani za main story kako nema nekih izbora i posledica pa tako u Far Harbor imaš nekoliko različitih krajeva i izbori koje donosiš su baš bitni. A i dobra je atmosfera.
Nuka World je isto dobar pogotovo ako hoćeš biti raider. Ako ne, onda malo manje. Ali oba donose nova bića i neprijatelje u slično.
Rekao bih da su bolji od main story.

1 Like

Nego ljudi, koji je oni perk i kakonse aktivira kad biras koji deo tela im gadjas i koji je procenat uspesnosti pogotka?

To ti je VATS i ne treba ti perk za to mada ima nekih koji popravljaju preciznost u tom.
Na Xboxu aktiviraš sa LB a na PC čini mi se Q ako se dobro sjećam.

VATS, najbolje da budzis skillove u Perception i Luck kategoriji.
5 min ti treba da iscitas koji skillovi su dobri za VATS.

Ja cu u sledecem playthrough da igram sa VATS Build-om, sad sam u sve ulagao, nista konkretno, al igra ima milion opcija