Fallout 4

Da, treba ti local leader i onda moraš da povežeš naselja sa supply lines. Kad želiš da povežeš 2 naselja, uzmeš jednog settler-a iz tog naselja i zaposliš ga da radi kao karavan između ta 2 naselja. Npr. Kad povezuješ Sanctuary i Red Rocket, moraš bar jednog settlera da imaš u jednom od ta 2. Onda uđeš u build mode i kad nanišaniš na tog settlera trebalo bi dole u dnu da ti piše koja je komanda za supply lines.

1 Like

Koji sam ja konj, koliko sam junka random oatavio na lokacijama po svetu, cak i po neki weapon i armor

2 Likes

I ne znas gde ti je sta ? :smile:

Za junk nije problem ako povežeš naselja ali ta armor ćeš morati lično po njega.

Kad igram bez local leader sve ostavljam uglavnom u Hangman’s Alley jer to mi je uvijek glavna baza. Jer kako nema fast travel, najbolje je mjesto, na sredini mape i blizu Diamond City-a zbog trgovaca.

Ma junk manje više, al ostavio sam par armora ko zna gde :joy:

Ja obično sve u sanctuary hills ostavljam, al provalih malopre da imam junk-a koliko hoces u diamond city marketu u armor workbench, bezveze sto nije sve automataki povezano ili bar igra lepo to da objasni

Pojacaj Frenki!

1 Like

I da dodam jednu glupi stvar u igri, kad sam kupio sve ekspanzije, ubacio mi je 10 questova, ne znam koji su DLC, koji nisu… Sad sam otisao u vault 88 greškom a to izgleda neki dlc, takodje sam započeo far harbor, isto greškom….

A ne smem da guglam šta da ne igram, naletecu na spoiler.

To ne možeš ni povezati. Isto ako kupiš stan u Diamond City, njega ne možeš povezati sa ostalim settlements.
Što je dobro ako hoćeš da imaš mjesto gdje tvoji settlers ne diraju tvoje stvari.
Jer u ovim naseljima kad napadnu naselje če uzeti najjače oružje iz workbencha. Znači uzmu odma’ Fatman i mini nukes, a precizni su užas, možeš ti lagano tu glavu da izgubiš. :slight_smile:
Isto će ti uzeti Power Armor ako ostaviš fusion core u njemu.

1 Like

Ti si dr ove igre :grin:

Šta ćemo sa questovima?Ako te ne mrzi da ispišeš bez spoilera, jer necu da upropastin sebi uzitak i ovo remek delo.

Trenutno sam u vault-88 igram taj quest, greškom.

Evo spisak mojih otvorenih questova

Vault 88 je DLC gdje možeš graditi svoj Vault. Nema nešto puno questa tu. Mechanical Menace ti je isto DLC gdje ćeš moći graditi robote a on ima neku kratku priču. Far From Home ti je Far Harbor DLC, koji je možda i najbolji.

A pošto si rekao da ne znaš šta je main quest, to ti je ovo Glowing Sea.

Najnebitniji su ti radiant questovi, to ti svaka fakcija daje, koji se ponavljaju, generički questovi. Tipa BoS ti da uzmeš neku tehnologiju sa tog i tog mjesta, ili da ubiješ ghoulove na rom i tom mjestu itd. To možeš odraditi samo usput ako si radi XP, ali nemaju nikakvu priču kao ostali questovi.

1 Like

Ali imaju trofejeeeee ili ačivmenteeee :sweat_smile:

1 Like

Uh. Ne sjećam se to. Uzeo sam sve achievements na Steam, sad igram na Xbox-u prvi put ali neću ih ganjati. Ima jedan smarački baš u Nuka World one karte kad trebaš skupiti. Tu sam radio neku glitch metodu pto je bio tutorijal na yt jer ne bi nikad završio.

Vidi ga Lampi što se razbacao :joy: Dobar je osećaj kad te neka igra tako uvuče i jedva čekaš da je upališ opet. Meni je takav osećaj sve ređe, ali kad dođe - prejako. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Rimio sam se totalno…
Halo, Witcher, Zelda, Monster Hunter, Gears… Fallout je prvi da se priključi ovoj grupi igara da čim završim igra mi se opet.

Još igram uporedo na PC i eog ally sada kada putujem, prosto uživanje da mogu igrati ovu igru on the go…
Savet za sve koji krećete, diamond city radio i pešaka svuda polako. Apsolutno nenadjebivo iskustvo :smiley:

3 Likes

Za koju frakciju ste se odlučili?
Treba da napravim signal, opciono da pričam sa Brotherhood, Minuteman ili Railroad :smiley:

Vuce me izmedju minutemen i Brotherhood, ne znam sta izabrati :grin:

Ako juriš platinu, mislim da moraš da imaš sva 3, tako da ono napravi 3 save file-a. Ja krećem uskoro. Kapiram da će mi main biti Brotherhood :smiley: Videh opciju mods, reko do jaja. Bacih pogled na brzaka i vidim da ima ono što olakšava igru, tipa lock picking da iznad imaš kao onaj sweat spot da lakše otključavaš. Čim otišo na enable, dobio obaveštenje, trophies disabled, tako da sam ugasio odmah to.

Sva 4. Minutmen, BoS, Railroad i Institute.

Na PC-u je bio takođe mod koji uključuje achievements kad imaš modove.

Ja sam prvi playthrough Railroad odabrao, drugi Minutmen. Tek kasnije sam BoS i Institute koji su mi bili više evil opcije.
BoS mi ima nekako najbolju zadnju misiju zbog throwback-a na Fallout 3, da be otkrivam previše.

1 Like

Sad ce Nidza posle F4 odmah F3 :joy:

1 Like

Fallout 4, p fallout 3 pa opet f4 BoS ending :grin:

1 Like

Otvaraš bolovanje ? ako postoji taj termin tamo :joy:

a kad ćeš New Vegas? :face_with_peeking_eye: