Fallout 4

Obicno vecina vijesti je spoiler-free, a i tema je bila o velicini igre. Znaci ono, nide veze, nade se hajvan koji namjerno zeli nekom s****t cejf…

Napisah lepo, gledo random stvari na funnyjunku, znaci nije ni bio fallout content i na funnyjunku su komentari nekad jaci od postavljenih stvari, krenem da skrolujem i ljudsko djubre napisalo spojler u 6,7 reci, vrlo kratko u fazonu ne stignes ni da skrenes pogled dok skontas sta citas.

Sad me bas zanima sta je toliko bitno sto je rekao u 6-7 reci a vas je toliko iznerviralo :smiley:

Napisi ovde slobodno i stavi u spoiler

Moram da ispisem neke gluposti prvo jer se spojleri vide na novim postovima na glavnoj strani
Bla
Bla
Bla
Bla
Bla

BLA

E sad spojler za pricu sin ovo dvoje sa kojima se igra je glavni u The Institute i treba ili da ga ubijemo ili ce ceo Boston da na****. Megaton stajl

bro, do you even funnyjunk ?

Na pc-u je poprilicno bolja grafika nego na konzolama cini mi se.Ovo uopste ne izgleda toliko lose npr. :slight_smile:

Jbt lagano mi radi na medium sve glatko. Long live bethesda!

Current Metacritic averages:

PC: 88
PS4: 90
X1: 91

Huehuehue

Sto ga ne otkljucava jos majku mu?

Edit: EST Time… u 6h ujutru… pu ***** ti sve

Edit 2: sad mi stoji 0GB na F4… Mislim da ce stradat nesto…

Nisam tu,nisam hteo nista da kazem,odlazim da spavam odmah … :smiley: :smiley:

Ja sam stavio da se skida, ali su brzine bjedne. Ko zna kad ce se skinuti, tuga.

Napio sam se dzaba! Sram’se!

Ako si pio vinjak nadam se da si zvao eufrata :smiley:

Pre ce ovde ponoc no sto vi poskidate huehuehuehue

Skinuo sam ga ja prije neki dan, ali mi prikazuje na XO 0GB, ***** li mu sve… Vidjet cemo sutra ujutro. Dosta ovog ******, odoh na beauty sleep

Ladno koja ispala. Nema veze izgleda vreme sistema koje je vec regiona. Kod mene US sto oce reci nasa satnica -6h. Igranje tek ujutro. Znao sam da je suvise dobro da bi bilo istinito.

Wow, igra u nekim momentima na XO opadne na 0-2 fps-a aka slika se bukvalno zamrzne na citavu sekundu.

It seems that the frames…fellout.

Al’ izgleda da je ok optimizovano na PC-u uz izuzetak godraysa ( gameworksa ), ljudi valjda i sa gtx960 teraju ultra/60fps sa godrays na high. This makes me happy.

Izgleda da je Fallout 4 na konzolama ono sto je Arkham Knight bio ( ili jeste ) na PC-u.

Kolo lose optimizacije se okrece.

Nisi baš pratio vesti izgleda. Xbox One preload je skidao corrupt fajl, to su ovi objavili još pre par dana. Mora se ispočetka skidati. Inače, box verzija je trenutno najlošija. FPS je od 0-30, igra na svakih 20ak sekundi padne na 0FPS, uglavnom kada se nalazite u gradu/naselju.