Plan za danas.
Klinci na spavanje u 21h kao I ja.Alarm u 00:00 i budjenje.
10.11 -Slobodan dan
11.11- Drzavni praznik-takodje neradni dan.
12.11 -Dolazim da spavam na poslu.
Plan za danas.
Klinci na spavanje u 21h kao I ja.Alarm u 00:00 i budjenje.
10.11 -Slobodan dan
11.11- Drzavni praznik-takodje neradni dan.
12.11 -Dolazim da spavam na poslu.
Otvoris prethodnu stranu pa vidis kuknjavu da na konzolama pada na 0 fps. Sto u stvari i nije kuknjava nego legitiman problem.
Igra je tek izasla ima probleme i treba o njima da se prica a ne da se preskacu. “Ne pricamo o tome sto pada na 0 fps jer je zabranjeno”
Ma pali bre.
Uglavnom evo nvidia performance & tweaking guide-a.
http://www.geforce.com/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide
Sto vise kritika, realnih kritika, i prije ce izbaciti update da zakrpe navedene probleme. Nije nikome u interesu da igra nered.
Sta ti trazis na forumu koji je orijentisan prema konzolama , nemam nista protiv Pc igara ali smaras zestoko kada nece niko da vam kaze ja cu zato i niko nema snage da se raspravlja sa vama popeeli ste se ljudima na onu stvar sa vasim performansama u igrama.
Pedja i Nesa su vlasnici foruma neka rade sta hoce njihov je forum
Pozz svima vidimo sa inferniornom 0 FPS Xbox One…
Tu sam da ti dizem pritisak.
Stigao mail od base.com sajta, postoji neki problem sa karticom i ne salju mi igru. FUUUUUUUU
U to je mozda onaj problem kao sa amazonom, proveri da li ti je vazeca trenutno, jer ima nekih fora mora da ti bude aktivna i vazeca kartica u trenutku porudzbine i na releas-u ili tako nesto je barem bilo sa amazonom.
Amazon radi normalno, bar meni, mada sve kartice aktivne i vazece uredno
I aktivna i vazeca je, uopste mi nije jasno sta se desilo. Isao sam na update credit card i sad cekam da vidim sta ce se desiti, pise order status: pending. Fora je sto su vec prosle day one zalihe tako da necu ni znati vjerovatno jesu li je sada prihvatili dok im ne stignu nove zalihe. Ne znam, nista mi nije jasno.
Ko zna sinko ko zna… Meni se jednom desilo da mi englezi skinu 330e i nikad ne posalju cipove za rgh… Jos mi banuju nalog da ne mogu da se zalim. 3 meseca sam se natezao sa njima i bankom i na kraju nasao nacin da vratim pare
Evo sad pise status in dispatch aaaaaaaaaaa to je to znaci, njihova greska je bila. Jos samo da vidim shipped i onda FUUUUUUU Y’ALL
Hahaha koji burn :

[video=youtube_share;7MQIbBenG1I]http://youtu.be/7MQIbBenG1I[/video]
Evo stigao mail, shipped
sad mogu da se opustim.
meni ce biti shipped za 1 sat i 13 minuta 
Dodje mi da polomim sad nesto. Videh spojler za mrtvu pricu. U tri lepe materine. Znaci ajd da sam trazio majku mu milu, nego gledam bzvz stvari po funnyjunku i prvi komentar bude to. Ja ne verujem.
Pazite se jbg osim ako necete da saznate unapred.
Hah… Jutros bzvz upalim fb i neka budaletina stavi najveci moguci spoiler u komentar, bukvalno u prvih par rijeci. Ne moze covjek ni stic da skonta… Hablecine.
Dobro sto kaze neko glavna prica je vrv mali deo igre, al opet majku mu milu hteo sam bez spojlera da odigram sve.
A sto uopste citas i gledas bilo sta na tu temu ako znas da te nervira da bilo sta saznas unapred pre nego sto odigras ?