Problem je sto ni ja nisam igrao prva dva pa nebih da propustim pricu, zato cu kec i dvojku da opalim na zimu
I i II vrh, nece ni trojka zaostajati sigurno
Brate jel znas gde da nadjem one 4 pecurke sto treba vestici da bi skuvala napitak za onog klinca?Jbt ne mogu nigde da ih nadjem popizdeo sam totalno!Ajde da terba da roknem nekoga u igri nego treba da uberem pecurke, mislim smesan zadatak ali eto neda mi se da ga ispunim
u kom si to delu zaglavio? prvom ili drugom?
Prvom
Malo sam pretražio wiki, i naÅ”ao ovaj quest, jedini je u kome se spominju peÄurke, veÅ”tica i (bolestan) deÄak.
Nadam se da je to taj
The Sick Child - The Fable Wiki - Fable, Fable 2, Fable 3, and more
Znam ali jbg nevolim bas da gledam resenja
Mada cu ovaj put morati, bar tako izgleda.
Pa, nekako moraÅ” nauÄiti, zar ne
takodje
Ovo je po principu pecanja u starijim RPG igrama :)ā¦uf sto sam mrzeo kad nesto treba da se upeca :?.
ja preorder-ovao pa nek ide zivot, jako mi se svidja. ovo je special edition controller btw
ko hoce trk na ShopTo.Net - Fable III Special Edition Controller - Microsoft Xbox 360
U jbt, kako je lep <3, greota da ga arcisā¦samo da ga stavis pod stakleno zvono i gledas :sun:
Steta sto nema neki kombo sa igrom pa da bude jeftinije :tap:
Jedva cekam da vidim Limited ED. <3
Extra izgleda tako sa tribalima Cudi me da nisu stavili onaj novi nadolazeci 360 kontroler sa poboljsanim krsticem?
Moram pazaariti jedan takav zbog pes-a ali, nema ga jos u prodaji kolko znam ?
meni nije jasno sta je sa mnomā¦
zar sam ja jedini kome ovo ne da nije āsuperā dizajn nego mi se ni najmanje ne svidja i ne bi nikada menjao crni/beli za ovo ?
bas bas bas mi ruzno izgleda, prenabudzeno.
a jesi ti nekada cuo za ovo? O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA!!! toliko o tome.
hahaha. pa ne raspravlja se u smislu da ja tebe ubedjujem da nije lep a ti mene da ubedjujes da jeste lep (ili obrnuto, nema veze)
al normalno je napisati svoje misljenje, bilo ono pozitivno ili negativno.
jel si ti nekada cuo za ovo? FORUM SLUZI ZA RAZMENU MISLJENJA!!! toliko o tome.
Ja da izrazim svoje, sviÄa mi se. Mada prvo nisam pomislio na Fable veÄ na Saints Row serijal.
@irreal: Mozda jer i nije dizajn, samo je prefarbano, lici na one folije za laptop Al i dalje bih volela da ga dobijem na poklon recimo
Mislim da bi bio lepsi da je neke hladne boje, ovako je kicerica; boja cilibara + dugmici.