Moguce da je malo pretrpano detaljima ali, ipak bi voleo da imam tako neki jojpad za xbox ![]()
Bar su lepsi od onih halo limited edishn jojpada koji su standardno zeleni za 2 detalja na plastiki, a prodaju se po astronomsko vecoj ceni samo zbog imena fransize.
jel ce da bude fable III za kinect???i kada izlazi??
Hoce li biti nekih poboljsanja u vezi Live-a jer ga koristim … ?
Mora se kupiti Lim. Ed.
ko je obrisao postove i zasto? ovo je tema fable i u njoj se komentarise o igri i mogucim problemima pa me sada zanima sta to nije bilo primereno i koji je pametnjakovic to obrisao?
Sta je ljudi sa vama igrica izasla pre 2 dana vi nista ne pisete ja upravo skidam pa daj te neki opis nesto da znam da’l vredi rezati a mislim da vredi i tekako

sta ce ti opis fable III je jednostavno fable III jedna i neponovljiva inace izlazi 29. za europu. 
Fable je Xbox ekskluziva tako da je must … rezi
haha
nazalost vise nije, posto ce se trojka od decembra meseca naci i na racunarima.
E pa dal’ je moguće da je Microsoft toliko škrt?! Zato sam i uzeo PS3.
Pa dobro Windows je najveca game-ing platforma pa me ne bi cudilo i da God of War izadje za PC (Darksiders, Gears of War, Fable…) Upitno je da li ce Witcher II izaci za konzole jer su primarno bazirani za PC
pazi ako gow do sada nije izasao pa makar to bio prvi deo onda nece ni izaci. jer da sony dozvoli microsoftu da izda gow onda bi bili morao da iskesi dosta kesa za to ili da prepusti neku od sledecih eksluziva na ps3 a to bili nece.
Nikad u životu nisam igrao Fable do danas. I moram reći da je Fable 3 super igra. Igram je skoro 2 sata i nemam ni jednu zamjerku. Po meni kandidat za igru godine. Poslje Red Dead Redemption-a ova će me igra bogme držati uz box i tv kao magnet. Moja ocjena je 9/10 zašto ? Zato jer nije Red Dead redemption i zato jer igram na običnom televizoru pa ne mogu uživati u boljoj rezoluciji (grafici). Svakako toplo preporučujem Fable III igračima koji nisu nikad okusili ovaj serijal (kao što sam ja) i onima koji su u ovom serijalu od početka.
izvini, ali o kakvom biliju ti pricas ? ![]()
ako je bill gates, taj se vec godinama bavi malarijom u africi i drugim dobrotvornim stvarima i boli ga tri uva za xbox.
inace, za one koji nisu znali, kada neka igra izadje za PC, u 99 % slucajeva izlazi iskljucivo za Windows.
Tako da Microsoft nikome nije popustio, a jos manje je skrtario, ako nesto izadje za PC.
Kako to microsoft skrtari ? nije platio sam sebi da igra ne izadje za windows ? ne razumem…
Sto se tice same igre, i meni ce trojka biti prva fable igra, nadam se da ce me privuci ![]()
Ja sam igrao davno prvi dio i to na PC-u. Sad skidam fable III pa vam javim kako mi se “dojima”
al ubjedljivo najvece razocarenje mi je ArcaniA - samo arcania jer drugi dio ne vrijedi pominjati i vredjati!
Ladno niko ne igra Fable 3 ! Svasta.
Ja u cugu sastavio 5 sati.Konacno shvatam kako se Fable igra i ceo princip igre.Do pre par dana sam imao prilicno mlak stav prema igri,a sada sam pre par minuta narucuio sa shopto -a goty verziju Fable 2-ke.
Nekada sam Fable 2 jurcao samo za pricom i nekako nisam dopustao da me igra uvuce u svet,dok F3 igram nesto drugacije i kompletni utisak je dosta bolji.
Ovo je jedna prelepa bajka.Igra je manje RPG nego ranije,zapravo vise mi lici na neku malo kompleksniju avanturu ali mi se cini bliza onome sto Lionhead zeli da postigne.
Mnogo sta bi imao da napisem…ali tek kad zavrsim izolaciju i krecenje sobe a tek onda cu da postanem kralj.
Heh kao sto sam i neshi rekao nemam DL-ova zadnji mi je otisao na fifu 11 DAMN!! :headbang: :headbang: :headbang:
P.S. Pogledajte kako smajlici u isto vreme udaraju u zid :lol:
Ja sam danas prvi put zaigrao igru Fable,Fable 3 tacnije,igrao sam je oko 2 sata otprilike i ne znam,nesto me ne vuce da je instaliram na hard i da pocnem da je prelazim,cudna mi je radnja,grafika mi se bas i nesvidja,mada mozda mi je to samo u pocetku nezanimljiva,ne znam.