Fable III

Toooo, jeaaaaa, w0000t, woooo hooooo. Napokon.

Upravo izasao teaser/debut trailer na gamescom-u za Fable 3.

https://youtu.be/g-VEWuStpOU

Napokon ono sto su svi trazili. Ovog puta ste u ulozi sina coveka iz fable 2 i ostaje isti sistem za pure/curuption i good/evil. Poenta ovog puta je da postanete kralj albiona i u zavisnosi od vasih odluka tako ce se kraljevstvo razvijati. Najavljeno puno vise armoura i oruzija za otkrivanje i istrazivanje i duza prica i bolji co op.

Skoro sam uzbudjen kao kad su najavili AC 2 (skoro) :smiley:

Sta mislite o trojci i sta biste voleli da bude integrisano u igru?

pa ako je nesto falilo dvojci,to je hevi i light armor mada i raznovrsnost oruzja je mogao da bude veci…citala sam da u je prvom delu bilo moguce da se iskoreni ceo grad koji kasije uraste u trnje i tamo vise nema ljudi niti ga ikada nasele…Ja sam u drugom delu bila pukla i pokusala da pobijem sve ali to nije bilo moguce jer su se cuvari stalno pojavljivali…Valjda ce to sve biti ispravljeno…

Fable 2 je super igra. Presao sam je dva puta. Na jednom accountu i na drugom. Meni je drugar pricao da ce kuce moci da ti bude, ako si ti zao neka djavolji monstrum. Napricali mi dosta, ali ipak nemogu da kazem da se lepo nisam nje naigrao.

Prvi put kada sam zavrsio igru uzeo zelju da mi se vrati kuce i sta vec. Drugi put sam uzeo trece Need’s of Money kako vec. I tu sam kupio zamak i posle mi se nije svideo pa sam vratio save i poceo da kupujem svaki deo od Fable-ta.

Veoma zanimljiva igra.:smiley:

Moze se reci da donosi “Lot Of Game Score”.

Ja sam isto presao igru vise puta ali bas sam se naigrao. Kupio sam sve sto postoji u igri. Cak i onaj zamak od milion :smiley:

Ja planiram da preskocim dvojku,pa od trojke da igram…:slight_smile:

To je malo glupo. Ako nisi ni igrao Fable 1 onda to je preglupo.:smiley:
Probaj igru veoma zanimljiva.

Kasnije kada predjes veci deo igre dobro je kupiti pistolj kvalitetan i skill za nisan (aim). I onda pocne rokacina.

Pas ti pomaze oko pronalazenja blaga i ako ga bolje poducis pomazeti u borbi.

Probaj igru neces zazaliti.
Ako si mogao NFS onda ti je ovo Raj igra.:smiley:

Ja nisam igrao ni 1 niti ga imam,a dvojku imam nekako me neprivlaci da pocnem da igram…bas sam hteo da pitam da li je glupo preskociti prva dva dela pa igrati treci :smiley:
Mislim da cu se ipak naterati da zavrsim dvojku pa da onda iscekujem 3 sa nekakvim iskustvom :smiley:

Pazi kada predjes jedanput igru trajace malo duze. Ali kada pocnes drugi put predjes je za tri sata.

Ja sam je za to vreme sigurno presao, mozda malo vise.
Ajde nemoras prvi deo ali predji makar 2. Imam jedno pitanje za tebe. Jel vise volis da budes Good or Evil u ovakvim igrama.

Prica u prvom delu je da ti zapale selo i da ti otmu sestru za koju mislis navodno da su je ubili. I ti moras posle da je trazis.

Nisam siguran da li je ovo tacno, ali mislim da je u Fable 2 spomenuto da je na jednom mestu taj iz Fable 2 ziveo. Jer mi je jedan malo most poznat i okolina.
A i ova sto ti pomaze mi je izgledala da prica o njemu ili o Roveru kako vec.

Nisam presao Fable 1, ali sam malo upoznat u taj deo.

Lako je biti los, ali je tesko biti dobar.:smiley:
Barem za mene.

Uh da ja sam skroz evil. Izgleda dobro sa rogovima i crvenom ispucalom kozom :slight_smile:

Kako imas rogove???
Ja sto posto bio Evil, ali nista od rogova. Znam da ima u Fable 1 rogove.

Mozda zato sto sam imao 100% Evil sa zenom.:smiley:

Prvo sam igrao sam muskarcem, a posle sa zenom. I da vam kazem da je izgledala posle ko muskarac posle gradjenja onog Tower-a. Ne mogu da se setim tacnog naziva.

Isto vam je da li izaberete zenu ili muskarca ista je prica, a i dva filma na pocetku i na kraju su namerno uradjena da im se nevidi faca jer ih je valjda mrzelo Zensko i Musko da urade.

FABLE III cu da predjem cim izadje.:smiley:

Nemoguce!
Zena ima atribute!:D:o

hahahaha tacno tako!!!

Neam pojma sa dal cu biti good il evil sta je zanimljivije???

Nemam pojma, ja sam bas brzo na poctku dobio rogove ali sve zive sam ubijao i radio sam samo zle questove :slight_smile:

Da li u fable mozes da nailazis na druge igrace za vreme igranja,recimo kao sto je world of warcraft za pc?

Ne ali mozes da odes u svet kod bilo kog igraca i da igrate zajedno i dobijeate exp, zlato i achivmente. Npr neko od vas ubije nekoh bossa i oboje ce te dobiti achivment sto je dobro. Svetovi se isto razlikuju u zavisnosti da li si dobar ili zao i koje si izbore izabrao. Mislim da ce moce 4 playera u necijem svetu da budu u 3. ako ne gresim.

Thx Fatal,zvuci interesantno posto sam preko godinu dana igrao wow na pc,dosta mi zvuci da ima slicnosti :wink:

Da definitivno ima samo sto su moglu puuuno vise questova da stave u Fable. Mape su dosta velike i ima puno vecih mogucnosti od prikazanog. Nadam se da ce u 3. biti bolje.

I ja sam igrao WoW ko lud ali prestao sam, dosadilo mi nekako.

Off: treba da izadje WoW Cataclysm expansija. Izgleda dobro, nove mape, izmenjen azzeroth, 2 nove klase, nadam se da se necu navuci ponovo :smiley:

Okey,zvuci primamljivo,samo volim kada ima sveta oko tebe :slight_smile:

Meni je nalog bio skinut,jer nisam igrao 8 meseci,pa eto skoro sam ga reaktivirao,nisam ni znao da mogu da vratim nalog,jer kazu da nakog 6 meseci neigranja ode :smiley:
Ipak sam ga reaktivirao i uspelo je ali sto ti kazes vidim da to nije to vise,tako da mi je ostao lvl 70 warrior (alliance) lvl 36 priest(Horder) lvl 29 Rogue twink samo za battle (Horde)
Takodje ja sam bio instalirao Fable uzeo cd od prijatelja da probam,medjutim bio sam umoran taj dan,tako da sve sta sam radio je bilo 2-3 minuta igranja i probudio se sa control u rukama ujutro :D,zena bila ljubomorna hehe

Haha, nisam znao da to moze. Ne znam ni da li je meni jos aktivan. Kako imas i char-a iz alliance i iz horde? Meni izbaci da ne moze :slight_smile:

Kad si prestao da igras?

Da na jednom akauntu i na horde i na alliance,kako ne moze mora da moze,tu mora biti nesto drugo onda kod tebe,trebao bi bez ikakvih problema da napravis karakter cak i na razlicitim serverima a na jednom akauntu :slight_smile: