Fable III

Nije moj fazon igara ali za ljubitelje eto jos nesprespavanih noci

wooow, LIKE (facebook), jel postoji relase, ili je ovo preorder ?

noooo moram brzo da se vratim FABLE 2 da predjem, pre nego sto ovo skinem…

Nego sta? :slight_smile:
Igram Fable prvi deo, idem redom sada :smiley:

Mene je davno iznerviralo na Fable I kada mi se izbirsao save, tj. imao sam ih nekoliko, i ovaj koji mi je trebao izbrisan dok je neki drugi sacuvan, ali to je cak i na pola igre. Bilo mi je glupo da sve to prelazim opet :confused:

veruj mi prvi deo fable the lost chapter ti je mnogo zanimljiviji od drugog dela… tako da gresis sto neces da nastavis sa igrom, veruj mi ja sam je presao vec par puta i opet cu jer svaki put je nesto novo sto otkrijem ali jos uvek nisam uspeo da izvucem onaj najjaci mac iz igre koji je u kamenu!

veruj mi pocni je ponovo neces se razocarati…

Negde sam procitao da taj mac iz kamena i nije vredan truda, tj. da nije najjaci.
Nego zalazimo u offtopic :slight_smile:
Uh nova konzola do 3. dela se mora pazariti, nekako MORA!! :slight_smile:

Sad sam na Mac-u, ali je jos uvijek instaliran Fable na PC. Vidjecu kad uzmem novi mis da nastavim :).

ja sam par puta skinuo fable I i svaki put ima neku gresku… igram jednom igru i sledeci put kad ocu da je igram igra me izbacuje…

Sta reci ovo stvarno izgleda fantasticno

Stream - Gamersyde

U grafickom smislu moguce da ce ovo biti i najlepsa igra na ovoj generaciji konzola.

Jedva cekam da izadje Fable!!! jedna od najboljih rpg igra po meni

Prvim delom sam bio odusevljen jos pre 4-5-6 godina kada je i izasao, igrao sam ga na Pc-u, pa sam se smorio kada sam video da ce 2. deo biti Xbox ekskluziva, posto tada nisam imao Xbox. Odigrao sam ga pre par meseci sa uzivanjem i zeljno iscekujem treci deo koji i vise nego obecava :slight_smile:

Evo ja trenutno igram Fable II GOTY, to mi je bila prva igra koju sam odigrao na box-u i ostala mi je u zaista lepom secanju… Samo sto sam ja idiot izvrsavao samo glavne misije, danas sam temeljito istrazivao svaki kutak Bowerstona, toliko su zanimljive sporedne misije da je to zlocin sta sam ja pre radio :smiley:

Jel ima jos neka igra koju propustam a koja je OVAKO dobra?? :smiley: Znam za Fable vec jace od godinu dana i tek sad sam skinula II i bez reci sam koliko je ovo em lepo em funkcionalno :smiley:

1vi deo,legendaran
2gi jos bolji mada sam malo bio razocaran kako se novija igra razlikovala od 1vog(sto je mnogo,mnogo je) ali se navikne covek
3ci se nadam da je dobar,sve u svemu dobar je serijal igrara i definitivno da ih placamo vredele bi para jer su tip igara nad kojima covek moze da se izivi

sry double post

U priloženom videu možete videti kako momak i Lionhead-a otvara Collector’s Edition pakovanje Xbox 360 verzije igre Fable III, koja će se zajedno sa ovim kolekcionarskim izdanjem, pojaviti 29. oktobra u Evropi.

U standardnoj kartonskoj kutiji sa omotom, nalazi se još jedna interesantna kutija u obliku srednjevekovne knjige. Pored dve pregrade ispod obe “korice”, nalazi se i jedna skrivena, koja se otvara sa bočne strane, a u kojoj se nalaze karte sa motivima igre i replika starog zlatnika.

U svakom slučaju, radi se o simpatičnom “umerenom” pakovanju, bez plastičnih igračaka, mapa i gomile knjižica, koje dodatno podižu cenu. Da li je cena od €84.99 isto tako ”umerena”, prosudite sami.

Vec ove godine izlazi?Jbt ne mogu da verujem kako brzo stancuju ovi iz ms-a :slight_smile:

Nisam igrao predjasne delove ali ovo cu sigurno da probam