Momci odoste u off…
Danas sam presao fable II ako se tako moze reci, i igra je odlicna… Nekako sad jedva cekam trojku… Ne znam za vas ali mi je nekako igra suvise linearna, jedan putic a ni jedno skretanje levo ili desno misl’m…
Uff jedva chekam, vec mi se igra kad sam pogledao trailer. Goblin FTW
Ja sam prestao pre oko 6 meseci a igrao sam godinu i po i nisam o tome ni razmnishljao dok nisam trailer Cataclysm trailer video … :D:)
Ode tema oko Fable III …
Ok da se vratimo na Fable,mada se radi o slicnoj igrici tako da tema nije mnogo otisla :),nego sto kaze Alexa gore,to je onda veliki minus ako nema levo desno :rolleyes:,kao Ivica i Marica onda :D,ne mozes da se izgubis:)
Ne znam da si bas totalno upravu. Imas ti glavne puteve u toku igre.
Tu imas manji broj kovcega i raznih drugih stvari. Ti kada predjes celu igru nisi bas otkljucao celu mapu. Ima tu dosta stvari jos.
Mogu da se pohvalim da cim sam presao igru ubacio sam se u druge sporedne questove i resio ih za sat vremena. Jedino nisam kupio Castle Fairfax. To sam ustvari kupio na drugom nalogu.
Grafika je luda barem po meni. I ljudi koji rade modele su mi rekli da su zadivljeni grafikom kolko je dobra. To su vam profesori na privatnim skolama za Auto Cad 3DS Max i mayu.
Cak i sam moj otac koji je predavao Auto Cad kaze da je mnogo dobra.
Njemu su najbolje iz Gears of War 2, Assasins Creed-a i iz Fable 2.
Nije ih barem sve video, ali one koje sam mu pokazao kaze da su dobre.
Kad je poceo Lick King igrao sam nekih mesec dana i onda prestao.
Aha pa da, na razlicitim serverima da. Mislio sam da su ti na istom pa zato
Jesu na istom takodje Fatal,tako sam trgovao u booty bay,prebacivao sa alliance na horde
To je moguce kad igrate na serveru koji nije PvP.
Na tim serverima kolko znam nemogu da te napadnu ukoliko ti ne ukljuchish PvP tako da ne mogu veci leveli da te “navataju” shto smara kad si mali lvl i super kad si veliki. :):)
Upravo tako,hvala darkon!
Onda sam ja bio na PvP jer znam da 100% nije mi dalo da igram sa alliance. Imam DK i Rogue i oboje su iz Horde mada sam hteo da mi DK bude Human
Za sve one koji čekaju “trojku”, evo Fable II Platinum, pa nek’ uživaju http://bitsoup.org/details.php?id=224973
Ovo izdanje se sastoji od Fable II igre + DLC-a koji su se u međuvremenu pojavili!
mogu da kazem da sam presao i jedan i drugi deo fable sto prvi deo na pc a drugi deo na x360 i sa punim pravom mogu da kazem da mi je prvi deo mnogo zanimljiviji i tezio bio za igranje jer u drugom delu sam vrlo lako dosao do dobrog oruzija i do dostaaaaaaaaaaaaa novca tako da nisam imao problema sa nicime u drugom delu dok prvi deo sam nabavio za x360 pa cu verovatno ovih dana krenuti da ga igram ali moracu prvo da vidim da odnesem kod nekoga da mi skine ban sa harda da mogu ostale igre da instaliram!
jel neko uspeo da u dvojci otvori demonske kapije mozda??to su oni kameni kipovi koji vas smaraju…ja nisam jer nisam izucila sve one pokrete do kraja…
Koliko sam video pre,da bih otvorio onaj sanduk na pocetku igru (Cave of nesto,davno sam igrao),trebam da odem na njihov sajt i odgledam neki film dok sam loginovan na XBL account.
A unutar tog sanduka je ja mislim Chicken Suit :D.
Ajde da se dopuni info…
Fable 3 nije RPG
“I’m not sure I even call Fable an RPG anymore. Certainly not a 1990s RPG, for sure. In a way, you could look at it and say it’s like an action adventure.” - Peter Molyneux
- Fable II save ce se moci iskoristiti kako bi se neke odluke prenele u Fable III - dakle cuvajte save.
- U ulozi ste sina/cerke lika iz Fable II i postacete kralj/kraljica Albiona na oko pola igre. Pazite sta i kome obecavate da cete uraditi kada postanete vladar
- Opet cete imati dzukelu
- Nema experience poena, healtha bara, augmentovanja, ni HUD!
- Uvedena je “Touch” mehanika kojom se vrsi i razvija interakcija…Peter Molyneux je zanimljivo opisao sirinu “Touch”-a
- Igra ce imati delom i Natal support uglavnom za interakcije (npr. da podignete dete…)
- Oruzja ce se se morph-ovati u zavisnosti kako ih koristite. Postace veca i jaca i menjati oblik u zavisnosti u kakve svrhe ih koristite.
Every weapon starts sort of bland and will change to reflect the way you use it. It can also level up. Its look will change; killing Hobbes make it spiky, Hollowmen make it blunt, for example. The more you use it, the bigger it gets. Kill innocents, it drips blood. It also evolves based on your Gamerscore. It can be traded. It will be named after you. Combat also features more finishing moves and level of gore dependent on how evil your character is. - Sto vise followera imate s tim ste jaci.
- Izlazak krajem 2010.
Dev diary (ima gameplay)
Odlicno. Jos jedan korak blize zanru ciste avanture i to stvarno pristaje igri. Prosto da se stopis sa tim svetom.
Meni se svo ovo dopada!
Posebno deo oko oružja i to da će se zvati Kyott Arno. Genijalno.
Sviđa mi se art style, izgleda da su upgradeovali Fable II engine, posebno osvetljenje.
Kupljeno.
uuuuuu jedva cekam…
Sto vise cujem stvari o igri…Sve manje mi se svidja :(.
Prvo ono u vezi za nema experience,nema health bar,nema hud… To mi zvuci glupo i istovremeno…Nekako OK.
Fable 1 i 2 su mi bili jako kul (i na neki cudan nacin…Fable 1 mi je bio bolji). Nije mi se svidelo da likovi preterano iskoriscavaju stari britanski akcenat…Smuci mi se.
I u Fable 1 i Fable 2 svi ljudi imaju nesto sto rade sa rukama dok pricas sa njima ili kad zavrsis pricanje…
U fable 1 svi likovi prekrste ruke ispred medjunozija…(znam da zvuci potpuno besmisleno ali ako dobro pogledate sta svi likovi u Fable 1 imaju…Videcete na sta mislim)
U Fable 2 skoro svi likovi kada zavrse pricanjem urade nesto sa rukom i naprave nekakav pogled na licu kao nesto “Kao nesto bez komentara,ili nesto bez veze”. (Opet i ovde morate dobro da gledate za taj detalj da bi videli.
Mozda ovo zvuci glupo ali stvarno nakon svake price u celoj igri?!? Stvarno postane iritirajuce…
Tako da Fable 3 nije bas na mom radaru do kraja ove godine…Jer stvarno ima previse boljih igra koje ce da izadju.
demo sa GDC-a 2010 mozete pogledati ovde
IGN Video: Fable III Xbox 360 Commentary - GDC Demo: Kicking Ass and Taking Names
IGN Video: Fable III Xbox 360 Commentary - GCD Demo: The Importance of Followers
IGN Video: Fable III Xbox 360 Commentary - GDC Demo: Your Kingdom and Your Clothes
ovu vest castim
Meni je jedino Fable 1 bio dobar.Dvojka mi se nije svidela iskren da budem,igrao sam je mozda par sati i odmah sam se bacio na ponovno prelazenje mass effecta 1:)Meni je 1 deo bio super zbog izbora i bas mi je licio na RPG.Ovo sada ne znam sta je iskren da budem