E3 2017: Očekivanja, nade i strepnje - Beyond Scorpio

Stvarno mislim da je steta sto su usrali motku,gore i nije moglo…

Highlight MS konferecije je bio definitivno Metro Exodus koji izgleda neverovatno, čini mi se da će ovo biti najbolji Metro do sada i pravi masterpiece od igre. Čekanje se isplatilo.

Nakon toga su prikazali Assassin’s Creed: Origins koji izgleda krajnje solidno što se tiče gameplaya, što se tiče grafike i optimizacije ne može se ništa reći dok ne izađe igra, jer svi znamo čemu je sklon Ubisoft khm khm. Egipat je ogroman potencijal i nadam se da neće ostati neiskorišćen, bolje i da odlože igru za sledeću godinu, nego da je upropaste.

Pored toga smo videli i Forzu Motorsport 7, naravno ko voli Forzu voleće i sedmi deo, nema tu mnogo toga da se kaže.

I za kraj smo videli Shadow of Mordor i Anthem, koje ne izgledaju toliko loše, čak šta više izgledaju poprilično dobro, ali da su ovo prikazali juče na EA konferecije, bila bi potpuno druga priča, ovako na MS konfereciji završiti ovime je bilo meh u krajnju ruku.

Svi naslovi na Xbox One X će se vrteti u 4K, konzola izlazi 7.11. i koštaće svega 499$.

Mislio sam opametili se ljudi,ali dzaba…:slight_smile:

Brate, pričaš nam kao da nismo i sami gledali. Muka mi kad se sjetim a ne još kad i čitam, ponovo, tvoj opis…

@jahalang0112, to “slabija” ne pije vode kad je svaka Ps eksluziva ispeglana do bola, izgleda dobro do bola, i zabavna je do bola.

Bit ću šu*ak pa ću reći: Prelazim u bolji tim.
Razlog: Jer je bolji.

'ebo ovakvu odanost.

Očekivao sam da prikažu Shadow of Tomb Raider naprimer. Ili Destiny 2. Ili Red Dead Redemption 2.
Nisam ljubitelj Halo serijala i ne igram Halo, tako da mi je bilo svejedno da li će najaviti šesticu ili ne.
Gears of War 4 mi stoji na HDD-u započet, nikako da nastavim, tako da ni tome se ne bih oduševio.

Očekivao se neki novi AAA IP od MS-a, neki BOOM koji dolazi uz Xbox One X, ali od toga ništa.
Očekuju da će prodaja konzole ići dobro na osnovu multiplatformi koje će raditi bolje na njihovoj konzoli.

Mogli su malo da maznu od sony-a i pokazu nesto sto ce da izadje u narednih 2-3 godine… Kao sto je sony radio pre 2. godine… Konzola izgleda sasvim ok, videcemo kako radi… Ali su imali ok manje igre, ali se ocekivalo vise, mnogooooooo vise :smiley:

Da rezimiram. Jednom recju - katastrofa.
Prikazuju Xbox One X, i umesto da nam prikazu konzolu oni mi prikazuju novi porsche. Koga zabole? Milion ipo indie igara. Nijedna AAA Single Player igra.
Smaraju sa 4k na svakoj mogucoj igri. Minecraft 4k… Stvarno? Original Xbox BC? Super, lepo ali nista preterano bitno.

Nisu prikazali ni Gears ni Halo, ni jedne sekunde.
Naidjem sad na komentar jedan koji opisuje mozda i celu konferenciju.

FULL BREAKDOWN OF HALO NEWS AT E3.
Halo Wars 2 will get a 4K patch on the Xbox X.
Y’all have a great day.

Uglavnom, ovo je takav debakl da nemam reci. Sony sutra ujutru moze 2 minuta konferenciju da ima, samo da izvrti slike cover-a od god of war 4, tlou 2, days gone, spiderman i detroit i da zavrsi posao. Da se ne zamlacuju puno.
Ako nesto ima pozitivno posle ove ms konferencije to je da definitivno do kraja meseca uzimam ps4.
Uzas.

2 Likes

To vise ne pije vodu,pusti ti sad sony…
A treba i imati sta za prikazati…

Platit ću 500€ da igram Minecraft u 4K. Još 1000€ na 4K TV.

MS opet nije naucio sta pokrece publiku, sta pokrece pricu, sta gameri hoce. Misle da je dovoljno da kazu najmocnija konzola ikad i sve su resili.

Sve ono sto je bilo dobro je bilo 3rd party, cena je ogromno razocarenje. Kako misle tako da budu konkurentni i da povrate poverenje, ja ne razumem.

Konzola izgleda super i verujem da ce igre raditi odlicno, ali cena je greska po mom misljenju. Iako sam zeleo upgrejd ove godine sad mi se ne daju te pare, bolje cekati snizenje i novi Halo.

Razocaran sam.

1 Like

Kratak highlight za one koji nisu gledali da ne gube 100 minuta života na ovu glupost kao i mi.

Zašto misliš da imaju bilo šta spremno za naredne 2-3 godine kada ni dosad nisu ništa spektakularno spremili?

Čeka se Sony da sutra isrešeta sa igrama…

Tebe ako neko još jedanput nazove “fanboy”, šamarčinu ću mu opalit.

Word.

Sony samo neka prikaže nešto što će izaći u dogledno vreme, smara njihovo coming soon in 2020.

1 Like

To je super nije uzas :grinning:

I šta da ja sad radim sa toliko igara na XO… Da ih uzmem sve za Ps, gubim save, da ih uzmem za PC, isto. Primoran sam uzeti X faktički a Ps za eksluzive.

MS, ja ti sve po spisku. Izvinjavam se na francuskom. Ogorčen sam.

Meni jedna stvar nije jasna.

AC Origins rade jos od Black Flaga, znači više od tri godine. I oni dođu na E3 i puste Alpha gameplay koji je preloše optimizovan uz nekoliko neoprostivih glitcheva. Onaj leš mini bossa doživio ekstazu kad je umro, tijelo napravilo trzaj kao da su pokušali strujom da ga reanimiraju.

A igra izlazi za 4 mjeseca. wtf?

Btw sjutra će da pršti na sve strane, makar kod mene. TLoU 2, Days Gone, God of War, a biće još nešto novo sigurno. Čovječe vraća mi se vjera u gejming, kad vidim koliko me novih postapokaliptičnih kul igara čeka :smiley:

U koliko sati sony sutra reseta?

Konferencija je bila all about 4K. Igre nisu ni bile bitne, samo je bitno da će svaka raditi u 4K. Šteta. Zaboravili su koliko ima ljudi koji još uvek se igraju na 1080p i koji neće zbog Minecrafta i Sea of Thieves preći na 4K.

900p…

Plač.

Valjda u 03h ujutru ponedeljak na utorak.

Zamislite Sony pored svojih exkluziva prikaže RDR2, Destiny 2, novog Batmana ili šta god pravi Rocksteady i Cyberpunk (CDPR)… Damn…

1 Like