E3 2017: Očekivanja, nade i strepnje - Beyond Scorpio

499 je verzija bez napajanja i kontrolera

1 Like

Ako nije predstava, onda je ovo još smešnije :dagger:

A zamisli boom… Puste gameplay iste igre na one i škorpiji (muka mi više da kucam “škorpija”, jedva čekam zvanični naziv)… Na pro i scorpio… na identicnim monitorima…
Pa da proceni sirotinja raja razliku… auh kad bi to bilo…

Treba prvo da raja gleda 4K stream na 4K monitoru da bi videli pravu razliku… So… Yeah…

Side by side comparison uzivo na 4k monitoru ili se razlika nece videti

Za sve ono sto nudi sa tehnicke strane, cena je sasvim ok… Veceras ce valjda da vidimo i sta moze da potera i kako ce to da izgleda… A, naravno, cekamo i TV sa HDMI 2.1 i vidimo sta tu tek mozemo da ocekujemo…

1 Like

Jedva čekam da vidim šta će biti od UBI i Sony gifova, jer je ovo sad mnogo smešnije od prošle godine :smiley:

Čoveče, slatko se ismejem kad ljudi ovako polude. :slight_smile: Ovo je bolje od one peticije za Far Cry 5 :smiley:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn. Ovo je opasna prozivka. :smiley:

Nije ovo prvi put da Kili kritikuje Microsoft. Sto se tice cene, ona jeste visoka ali pretpostavljam da racunaju da ce se fino opariti od early adoptera a posle ima dosta prostora da se smanji. Ovo na zalost znaci minimum 550e kod nas sto je hladan tus jer verujem da ce polovnjaci da se krecu oko 150e u proseku sto znaci oko 400e za upgrade. Dobra prilika za oldgen gamere jer ce XO biti aktuelan isto koliko i Scorpio. Nadam se da u bandlu dolazi Elite dzojped :slight_smile:

Nista posebno i ne nudi za konzolu koja izlazi krajem 2017 godine - slobodno se moze reci 2018g.

Po meni je takva konzola trebala izaci pocetkom generacije - kraj 2013 godine isto vazi i za Sony, pa makar i kostale obe konzole za 200e vise…

Taman kad krene skorpija i sve se zalete da prodaju One konzolu, da ja onda dodam jednu pored moje PS4-ke. :smiley:

XO ce se sada naci za 100e :slight_smile: , isto kao kada je pro izasao ps4 si mogao naci za 150-170e, ovisno od opreme i igara.

Jeste se uhvatili cijene konzole. Rađe bi da je i 600$ nego da nam dostave đubre pod 4K izgovorom.

2 Likes

Rekoste da ovo nije Next-Gen?

Yeah right…

MS je to rekao. A i ne, za sad ono što su pokazali, aka Forza i nije nesto. Ista stvar kao i ranije.

Party pooper.

Metro on the other hand…

Aj u chat :smiley:

Sony ce s ovakvim MS-om ostati bez prave konkurencije.

1 Like

Znaci katastrofa :smiley:

Najgori E3 u zadnju deceniju. Gori fijasko od onog za Wii i tamburanja po “instrumentima” davne 2006-te čini mi se…

Po prvi put da se osjećam osramoćeno kao Xbox Gamer. Hvala ti MS. Hvala ti na katastrofalnom line-up “eksluziva” od koji 95% čine indie igre. Hvala ti i na tome što nas silite da pređemo na X samo za to da bi “besplatno” dobili nadogradnju u 30+ igara na 1080p ili 4K.

Iako sam ogroman Xbox ljubitelj nemam, apsolutno, nikakvo opravdanje za MS. Samo bi ga fanboy imao.

Zgrožen.

5 Likes