Mogli su i cenu da opravdaju sa vise igara poput RE-a,mislim da je to ipak veci problem…
Kinect je kao uređaj imao potencijala da bude koristan uređaj pre 10 godina, dok je bio Motion Control Craze, sad (u poslednjih 7 godina minimum) kad sve zabole za Motion Controle nisu smeli da stave Kinect kao obavezan uz konzolu. Samo su povećali cenu bez potrebe. I ne, ne treba porediti Kinect sa PS VR. Jedan uređaj je bio obavezan deo konzole, dok je drugi za entuzijaste, i to ne može nikako da se uporedi.
Što se tiče PSVR, njemu je problem što je izašao deset godina prerano. Nije baš i nešto interesantan način za igru ako uređaj nije kalibrisan kako treba, leti je verovatno pakao da igraš sa tom skalamerijom na glavi, oni prokleti kablovi, itd, itd. Rekoh da će ovo biti gimmick, ali ako naprave PSVR 2.0 a da je Wireless i udobniji za nošenje, onda bi možda i nešto postigli. Ovako… Prc. I ovde je cena trebala biti manja, ali ni to ne bi mnogo pomoglo pošto fale i neke dobre igre. Ima “igara” koje su više iskustva koja će se upaliti jednom i nikad više no prave punokrvne igre.
Dali moze da se gleda iz crne gore i zna li se kakve igre se mogu dobiti?
Profo, odakle ti to? Pa nije on član “xbox ekipa, halo, GOW, Horizon” grupe?
On je bre… objektivan.
Za neke ovde sam i vise nego objektivan
Buraz aj bar jednom napisi to “dali” odvojeno, to ti je bas elementarna gramatika.
“TeleproNtuje. Putem vazduplohova”.
Gospodine, tako sam se ja borio sa Zorulee i “oružIje”. “Oružije”. Nisam ga skoro video da koristi tu reč, i ne znam da li mi je zamerio
Ipak malo previše od onog čemu smo se nadali… 399…
Potvrdio je još jednom:
Očekivana cena, sad da vidimo šta je sve u paketu.
Taman Samo da bude zvjerina.
I’m sold.
NIko se tome nije nadao…
I jos malo pa i kosta ko dva skorpia
Znam ja koliko realno vredi škorpija hardver, ali sam se nadao “gubitku na svakoj konzoli, zaradi na igrama”.
Nije nov koncept u gaming industriji.
I sad mi nekako flash sevnu…
“ps2. NTSCJ verzija konzole, DVE 'ILJADE MARAKA”!
Uvek će pc biti jači al uzmite u obzir da je konzola optimizovana za gaming i da pc-ju treba duplo veća snaga za približan grafički prikaz kao na konzoli…
Godinu dana razlike…hardware pojeftini…
Da li će igra kupljena za one, takodje moci da se skine i za škorpiju? Ne znam kako to ide za ps4/pro? Ili će jednostavno ta verzija raditi na oba sistema?
Sve igre rade na obe konzole, jer su u osnovi ista stvar. Što bi naši rekli, isto sranje, drugo pakovanje, kao i PS4/Pro. Koristi isti profil, skini igru i piči. Dosadio ti je Scorpio? Pređi na S i nastavi sa igranjem na istom mestu gde si stao.
Naravno, to se ne odnosi na igre koje će raditi samo na Scorpio, ako ih bude bilo.
Ako je neko sumnjao, potvrđeno je da će biti nenajavljenih igara na konferenciji.
Jbg svi smo znali da će biti nenajavljenih igara, jer je to ipak glavni argument svake strane. Ostaje samo pitanje kvaliteta tih naslova.
Za pro ne beše ekskluziva, ae da vidimo dal će biti za škorpiju…
Hahaha, sad se paniči jer kaže “starting at 499$” Nećemo valjda da vidimo 600$? To bi bilo urnebesno
Makar ćemo odmah saznati šta su smislili. Baš me interesuje kako izgleda i kako se zove konzola.