E3 2017: Očekivanja, nade i strepnje - Beyond Scorpio

neka prodje,moje pare videti nece ako ja to ne zelim

Ne znam da li si cuo da su i kinekt izbacili :joy:

1 Like

I VR i Kinect kao i ostale dodatne dzidza bidze ce proci tako koliko god kostale.

One ukratko nisu obavezne za igranje kao npr joystick, mis, tastatura te samim tim ljudi se retko odlucuju da ih kupe.

Takodje postoji veoma mala lista igara za te dodatke pa je jos jedan dodatni razlog zasto i nisu zazivele.

Ne ,nisam

Kod XO je Kinect bio pod obavezno u startu…

1 Like

Upravo tako,porediti to sa Vr-om nema nikakvog smisla…

1 Like

PS kamera sluzi za PSVR…

Bila je isto kao i Kinect, ali barem si mogao kupiti konzolu bez nje, a XO nisi mogao kupiti bez Kinecta koji je sluzio samo za Skype, ili u tacnije da pokupe dodatnih 100e :smiley:

1 Like

Ima,ima,mozes da mu kazes upali se sezame :grin:

1 Like

Sto je naj bolje sve to se moze i na PS4 za djabe preko obicnog DS4 kontrolera :slight_smile: .

1 Like

Verovatno su prodali ogroman broj kinekta od kada mozes da ga kupis odvojeno :grin:

1 Like

MS-u je trebalo 2. godine da shvati da treba da baci kinekt, videcemo sta ce sony sa VR-om da uradi…

Nek propadne,zabole mene :slight_smile:

Jeste kada su uvalili par miliona sa konzolama…

PSVR je veoma dobro parche hardvera, za razliku od Kinecta, koji je u startu bio vise marketinski trik nego realnost.

Sto je sony tako munjevito ispustio podrsku za tako zanimljiv proizvod je meni i dalje misterija. Koliko sam shvatio, prodavao se cak i bolje nego sto su ocekivali.

1 Like

Mozda te ovih dana demantuju,ko zna?

Baš tako. Očekivali su jako slabu prodaju, zbog toga se i nisu posvetili softveru ozbiljno.
Sada kada su oduševljeni prodajom, bacaju se na izradu AAA naslova koji će da pokidaju i vinu VR u nebo! Za 3 godine. :grin:
(level 4)

nesto nisi u formi ovih dana,slabi ti lvl-i :grin:…a vec je 16:00h

Jbg, danas sam odradio nešto sitno, bio sam gajbi oko podne. Žena na poslu, spremi deci klopu,uspavaj ćerkicu… To me malo usporilo :grinning:
Streaming linkove sa e3 i ne pratim, ovde pročitam sve što me zanima, a ovde se osećam kao da sedim u kafani sa drugarima :grinning:

1 Like

Pisao sam o tome vec, dosta faktora je tu postojalo ali je onaj odlucujuci bio previsoka cena.