Hvala
Sad jos u tri da vidimo sta je Sony pripremio i da li ce pretstaviti Neo, ne znam ali neki osecaj imam da hoce, bez obzira sto su negirali.
Mislim da ćemo videti na PSX, tek nakon izlaska PSVR. BTW, hoće li još neko čekati i gledati Ubisoft?
Čeka se još Ubi i Sony
Samo da Ubi ne smori kao prošle godine, pa da me uspava.
Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2, For Honor, Just Dance 2017, Star Trek VR, South Park Fractured But Whole su igre koje će sigurno prikazati, ali to sve može stati u 30 minuta i manje, dakle ima mesta za još dosta toga, pretpostavljam da će možda najaviti Far Cry 5 ili The Crew 2, a možda će i predstaviti još neki novi IP.
Samo da nemaju Let’s make a meme i slične momente. Mada, sigurno će ih biti. Postali su tradicija
Novi valiant hearts. Evo godinama ga prizeljkujemo, dajte nam gaaa
A daa, bice Amsterdam 100%, to vam dodje kao AC sa drugim nazivom
U koliko sati je Ubi?
22:00, počinje za 20 minuta.
Svidila mi se MS-ova presica, ali ne znam sta da mislim o Scorpio… Nova generacija konzola? Apsolutno. Ali da li ce podrzavati samo 4K ili ce namjerno osakacivati igre za ovu generaciju da potaknu ljude da kupe iducu, ne znam… Vjerovatno.
Prvi put da nabavim obe konzole u generaciji, prodje nepuna godina, izdavaju nove. Well… Fuck you.
Moram naci novi hobi. Pecanje ili sah…
Nije nova generacija konzola. Jednostavno jači xbox one. Igre će izlaziti na obe platforme, samo što će na scorpio raditi/izgledati bolje.
Pa to ti je u prevodu Nova Generacija. Cuj nije nova, 4K bokte… A sta mislis sta ce im primarni fokus bit? A pazi, praznici 2017-te, a vec sada 4K zazivljava…
Next-gen bitches…
You and me both brother. Ne znam, još uvek rezimiram utiske, sutra ću najverovatnije pisati više o MS-ovoj konferenciji…
4 player co op Star Trek VR, pa ovi su ludi, većina nema ni za 1 VR uređaj, a kamoli za 4 komada…
Ne, nije nova generacija, ali je i nebitno zato što nemam živaca za raspravu.
Beyond generations
Sto se javljas onda boga ti? 4K i jeste pomak prema tome.
Over and out.
Ok poz.