E3 2016: Očekivanja, nade i strepnje - Here We Go Again

Titanfall 2 kampanja mi deluje mnogo interesantnije od multiplayer dela.

Sledece godine CoD ce biti isto sto i Titanfall, nece se razlikovati. Mada podsjetilo me strasno na BO3 ovo sto su prikazali.

Cekam BF, rekose bice 64 players mp stream olee

Kako je ovaj deo o esportu dosadan. Ma, deo o svim sportskim igrama je dosadan. Ali, ajd da vidimo ME.

Ew, Behind The Scenes…

Ovaj Fe podsjeca na Journey.

Mene podseća na jednu igru za pc sa sličnim dizajnom, ali se ne sećam kako se beše zove. Neki kukaju na CG trejlere, meni su gori Behind The Scenes.

Pocinje BF mp stream, bice citav sat gameplaya olee

Wow, za divno čudo nisam zaspao tokom konferencije, mada je malo falilo :smiley: Od svega mi je najinteresantniji bio Fe, kao i pre njega Unravel. Kraj “svega” prikazanog sam se nadao da će prikazati nešto sa malo više entuzijazma i energije, ali jok, sve je bilo nekako smoreno.

Ljudi moji, ovo je cisti fotorealizam kada pocne da pada kisa u BF. Svaka kap kise se vidi na oruzju i na ruzi kako se sliva.

Mape na pocetku i na kraju partije totalno razlicite. Sve moze da se unisti. Na kraju svake partije sve kuce su bukvalno sravnjene sa zemljom

1 Like

E hajmo braćo!

Izgleda da samo mi ovo gledamo :smiley:

FUCK YEAH!!!

Sve što sam htio za Fallout 4, sve što sam htio za TES i Remaster. Beautiful…

Ja nisam mogao da izdržim, EA me dokrajčio :smiley:

Iako sam dobio manje-vise sve sto sam htio od Bethesda-ine konferencije, moji strahovi su se ostvarili… Bethesda poprima model jake biznis kompanije, udaraju tamo gdje imaju najvise profita. Naravno, kao i vecina kompanija, tu nista novo. Ali ono cega se pribojavam jeste da TES i Fallout nastavljaju pojednostavljivati i skidati RPG elemente kako bi ih priblizili siroj publici. AKA ME2 i EA, all over again…

Sto se tice stvari koje su mi se svidjele:

• Nastavak drugog vala, nadajmo se ne i zadnjeg, F4 DLC-ova… Odavno razmisljam kako bi bilo da izgradim vlastiti Vault kao safehouse, u vanilla igri, bez modova. Inace sam jako skeptican sto se tice koristenja modova, i moj OCD mi ne dopusta da se uzivim u karakter lika ukoliko se iko petljao sa baznom igrom … (Jesus Christ Lordish) …

Nuka Cola World djeluje interesantno, kao i “Contraption Workshop”…

• Napokon. Znaci napokon, TESV: Skyrim Remaster… Iako je moj stav prema remaster-ima dobro poznat, smatram da postoje 2 vrste doticnog. Prvi, brza zarada uz minimalno truda. Drugi, Remaster u punom smislu te rijeci, i plus ako je igra kvalitetna - pobjeda… Smatram da se takvi Remaster-i dobro isplate. Dobar primjer je Borderlands The Handsome Collection. Dvije igre, svi DLC-ovi, hiljade sati zabave samo na jednoj igri…

Ono sto mi se ne svidja jeste datum izlaska. 28-ti oktobar… Sto me opet kopka s pomislju da je ovo jos jedan odlican marketinski trik Bethesda-e… Ispitali trziste, shvatili su da ce zaraditi ogroman novac, i tek sada se bacaju sa poslom. Ujedno i razlog zasto oktobar kao datum izlaska…

Sve u svemu … zadovoljan sam.

Samo da znate, izgleda da je NerdLeaks saznao sve o MS konferenciji, te su počeli sa leakovima. Ako želite da gledate konferenciju i da budete koliko-toliko iznenađeni, udaljite se malo od interneta :smiley:

Zivim za trailer novog Wolfensteina, i na kraju nista… Samo mali sugavi Teaser… Nadam se da ce do kraja E3 biti neki trailer ili kratko nakon zavrsetka sajma… :smiley: Hype!!! Inace Bethesda pokidala sa konferencijom po meni… :smiley:

S obzirom da su napisali “No Gears of War 4”, ne bih baš verovao u to što pišu :smiley:

Nisam proveravao, ali ono, za svaki slučaj :smiley:

Osim Dishonoreda, meni je bethesdina konferencija bila meh, nista specijalno. Ceka se novi metro, samo ne znam kada ce se pojaviti oni sa najavom…

Kada pocinju Sony i Microsoft konferencije, u koliko sati po nasem vremenu ?

MS konf za 8 minuta a Sony u tri ujutru

imas stream kod nas i chat

http://www.xboxrepublika.com/e3-2016/