Završio je Ubisoft? Gledao sam Ip Mana i nisam ni uočio koliko je sati 
Ide sad WD2 demo, izgleda bas fino…
Ghost Recon Wildlands ✓
Watch Dogs 2 ✓
For Honor ✓
Just Dance 2017 ✓
Star Trek VR ✓
South Park Fractured But Whole ✓
Dakle sve što sam napisao pre početka konferencije da će prikazati su prikazali, šteta je samo što se konferencija svela samo na to.
Novi IP i to multiplayer open-world skijaška igra “Steep”. Ostao sam razočaran ovom konferencijom…
Od svih Ubi igara koje sam video, Ghost Recon Wildlands pobedjuje.
Mene ništa nije oduvalo… Od ovog što sam video ovih dana samo mi je Battlefield 1 must buy i Forza Horizon 3. Izgleda su prošla vremena kad nisam mogao da docekam izlazak neke igre…možda je i do mene.
Kod mene je takođe BF1 i FH3 must buy, a pored toga i Andromeda, sve ostalo je nekako meh.
Cekam da Sony spasi sto se spasiti moze. Bolje bi im bilo da predstave nesto novo.
Ako bude neki hint za TLoU 2 (a nece biti, ali ajde), lomim sebi nogu. Jednu sam slomio kad su najavili Uncharted 4, drugu lomim kad najave TLoU 2.
BTW gdje su Deep Silver i 4A, rekli su da ce najaviti nesto novo na E3?
Ljudi moji koje smaranje,jedva sam ostao budan dva sata da odgledam ovu glupost.Da nije WD2 ovo bi bio jedan od najvecih fail-ova ikada od konferencije.
Just Dance 2017 - Treba li komentarisati ovu glupost uopste ?
GR Wildlands - Jedan obican co op shooter koji lici na division i koga verovatno ceka ista sudbina.Deluje ok i zanimljivo al grafika je mogla biti malo bolja a i ja cu tesko uvek imati jos 3 druga sa kojim bih ovo igrao kad god pozelim a igrati s nekim pajserima je njesra.Uglavnom ok izgleda al nista vise od toga,tezi da smara dosta ako budes igrao sam sto posto.
South Park - Not my cup of tea uopste jer je crtac a takve gluposti ne igram mada ne sumnjam da ce humor biti donekle ok.
Eagle Flight - Heheheeh, klasicno vr njesra koje ce biti zanimljivo igrati prvih 10-15 minuta a posle toga u zivotu se nece upaliti ta igra.
Star Trek - Nit sam ljubitelj filma,nit vr-a , nit vasione/svemira/letelica i gluposti tog tipa tako da ovo cu da zaboravim sto pre.
For Honor - Ubijev Ryse.Ukratko big fail u najavi.
Trials Of Blood Dragon - Isti komentar kao za Dance Central… Sta je sledece AC Blood Dragon, Splinter Cell Blood Dragon ? lol
Grow Up - Neki ebeni robot,grafika poremecena i nacrtana, planete bla bla blaaaa sve se vrti itd… Realno sta ovde ima kome da se svidi ?
Watch Dogs 2 - Jedina svetla tacka konferencije i nesto sto vredi pomenuti i gameplay klip koji je ok i u kome sam uzivao.
AC movie - Dajte mi bre igre sta me boli uvo za film.Mada moram priznati da je onaj trailer ok izgledao i da AC ima potencijal da bude dobar film.
Steep - Na kraju kad najavise da je ovo poslednja igra i da je novi ip mislio sam da je something special kad ono sugavi sneg i skije/snoubord/wing suit…Nit je grafika impresivna,nit gameplay, sve je nekako prosto i dosadno.Jos jedna igra koja ce biti zanimljiva kad je prvi put upalis i onda je zaboravis za sva vremena.
Isti slucaj. Smorili se ja i dva druga, jedva smo odgledali do kraja. Cak mi ni taj Watch Dogs ne deluje nista posebno. Svaka ubisoftova igra postaje copy-paste. Sto u sadasnje, sto u proslo vreme, ako ne pusta dron u izvidnicu - pustice nekog orla ili sl. Jos da Assassin Creed krene da hakuje, i moze sve da se stopi polako u jednu igru. xD Za Forzu Horizon 3 sam odusevljen,
Gdje nestade crni Amsterdam, zaboravise ga…
Amsterdam je u stvari AC koji ce izaci sl. godine al ga ubi vesto krije 
Sad će Sony najavit God Of War 4 i popišat se na svačiju press konferenciju! Ili da udare jako ili nikako…
Oni su jedina nada da poprave utisak ocajnog e3-a ove godine
GT Sport, The Last Guardian, Horizon, Call of Duty- te igre ce sigurno biti predstavljene i uzece mnogo vremena, sto me brine. Vise bih volio da prikazu nesto novo nego da gledam nesto sto su prikazivali na orethodnih nekoliko konferencija.
Eto ostaje nada da ce najaviti God of War, ali ja bih jos nesto. Ako bude jos nesto pored toga bice dovoljno da izdominiraju na ovogodisnjem E3.
Crash Bandicoot?
Ubisoft je za 2h prikazao svega 10-tak igara, ako i toliko, svaka igra je prikazivana po 15-20 minuta, imam utisak da je MS konferencija bila dosta brža, nadam se da će i Sonyjeva konferencija biti brža i da nijedna igra neće biti prikazivana duže od 5 min.
Jel čeka ko Sony?
Naravno ![]()
KOJA POBJEDA SONY-a!!!
Shit just got real…
Već su izdominirali, i da sad završe konferenciju odneli su pobedu…