E3 2016: Očekivanja, nade i strepnje - Here We Go Again

Anyway, kao i svake godine, Huber i Bosman prave opklade za E3. Uvek je urnebesno gledati ih, ali su ove godine baš zagrejani :smiley:

Kako sto se digla galama, pa nije isto imati 19% akcionarskog kapitala i biti vecinski vlasnik. Biti vecinski vlasnik znaci imati vise uticaja na donosenje odluka, sto moze uticati na poslovanje Ubisofta. Vise akcija= vise glasova pri donosenju odluka, mogucnost postavljanja vise clanova upravnog odbora i slicno. Dakle gledace se interes Vivendia, a ne Ubisofta.

Pa valda je to normalno ako postanu vecinski vlasnici…

A post was split to a new topic: YouTube E3 hub

Na Xbox E3 2016 Fanfest-u, Phil Spencer je rekao:

“Monday will be one of the most special events in Xbox history, comparable to Zero Hour 360 launch in terms of importance”

HYPE!!11 :tada:

3 Likes

Scorpio i prelazak na apple model.

2 Likes

Ili je samo reklamirao dogadjaj. Mada, on je često down to earth i ne govori ovakve stvari bez razloga.
Aaaargh, još 29 sati.

Cekaj kad je ono E3 MS konferencija po nasem vremenu, danas u 6 ili sutra? tnx.

Je li odluceno da cemo imati chat? Zadnjih dana nisam na forumu, a volio bi da opet svi zajedno pratimo konferencije.

Biće. Ne baš najbolje uvezan sa forumom, ali za druženje tokom streama, više nego dobar.

1 Like

Nintendo igre na Xboxu, moj tip za sutra :smiley:

2 Likes

PC igre na Xboxu? :slight_smile:

Ovo je nazalost realnost i ocekujem to…

Na trenutak se pojavio Dishonored 2 gameplay trailer, i taman kad sam krenuo da ga postavim ovdje obrisase ga. Inace gameplay i dalje veoma podsjeca na Bioshock, sto je vazilo i za prvi dio. Kratak je video pa nije mnogo toga prikazano. Graficki izgleda naravno bolje nego prvi dio ali ne ocekujte nesto fenomenalno, mada to je manje bitno u odnosu na ostale elemente igre.

Preko cega gledamo? Youtube?

Izgleda da Live at E3 ne pokriva EA. Ja gledam na YT preko Rooster Teeth kanala

Ima na twitchu.

Nema ni na twitchu, izgleda da jos nije pocelo.

Nije jos počelo. Izgleda da su neki poranili sa vremenom da bi imali vremena za laprdanje. Ili EA kasni.

Evo pocinje