Sve zavisi od ugovora između Capcom i MS. Prvi deo je 360 “ekskluziva”, drugi deo i Off The Record su i na PS3, dok je 3 opet ekskluziva. Biće interesantno videti na šta je Capcom pristao kad je sklopio ugovor.
Mogao je da pristane na sta hoce, igra ce najverovatnije opet biti crap kao i trojka. My humble opinion.
Trojka je po meni odlicna igra
EDIT
Malo o ubiju
Hell yeeeeeeeah Serious Sam 4 !
Potvrdjen i cod ofkors
Biće interesantno sve ovo ispratiti Nadam se da neće Ubisoft ove godine da smori toliko koliko je prošle godine, uspavali su me i propustio sam skoro celu Sony konferenciju
Kako se da primetiti da se blizi E3, dokaz je brdo novih vesti
Ma idi, već sad kreće haos, šta će biti kad zaista krene E3. Još kad pogledaš šta je sve pokazano do sad, kakav će biti E3?
FFXII Remaster, i to Zodiac verzija
Agents Of Mayhem, novi ip od Volitiona
Datum izlaska za Horizon Zero Dawn
Da je Yooka Laylee odložen za 2017
Prikazivanje Watch Dogs 2 pre Ubi konferencije
Pa šta se sprema za E3 onda?
Eto, krenuli su i Leakovi
Evo vidim da se Crash Bandicoot sve vise pominje, da postoji sansa da ga predstave na E3. To bi bio win za Sony, ali mi nije jasno ko ce da ga predstavi, ko ce da radi na njemu? Naughty Dog nece sigurno, a CB je navodno u vlasnistvu Activisiona.
A što neće Naughty Dog? Prvobitno je bio njihov IP, završili su sa Uncharted 4, navodno nisu ni počeli sa TLOU 2, spominjali su negde da će planirati oko toga nakon Uncharted 4, do tad? Dok jedan deo tima planira TLOU 2, drugi radi na Crash Bandicoot. Win win. Naravno, to podrazumeva da Sony povrati prava za Crasha.
Pa to ti kazem, da bi ga predstavili moraju imati neki materijal. Kako da ga predstave kad je u vlasnistvu Activisiona? Ok naredne godine, ali ako ga predstave sada onda to nece biti naughty dog. Drugim rijecima, nece ga predstaviti na ovogodisnjem E3
Pa, pazi ovako, Uncharted 4 je bio u završnoj fazi par meseci pre izlaska, od tad je mogao određeni broj ljudi da radi na CG trejleru a da je Sony sklopio dogovor sa Activisionom još od ranije, jer oni godinama nisu ništa radili sa Crash IP. Dešavale su se čudnije stvari. Lično, ne očekujem da ćemo videti Crasha sad, možda za PSX, ali je sve moguće.
@jahalang0112 Pa, navodno su probali da naprave 4, ali su odustali. Ko zna, možda ih podstakne uspeh Ratchet And Clank.
Bethesda, naravno. Ali pokusat cu upratit sto vise
Za mene SE, Bethesda (najviše za Prey 2), Kadokawa u nadi da će potvrditi da Demon Gaze 2 izlazi u toku ove godine i kod nas, MS, Ubi (South Park) i ako me ne smori Ubi, Sony. Nintendo ako budem mogao, iako sam baš zainteresovan za Zelda U, pošto je samo ta igra na E3 je malo dosadno u odnosu na ostale.
CET & CEST je nasa vremenska zona. Gledam… U 4h ujutro Bethesda-ina presica… Damn.
Yup, zato skuvaš tri litra kafe, upališ Witcher 3 DLC i staviš alarm na telefon da bi znao kad da staneš i navališ
A ne treba meni alarm, OCD and shit…
Privodim kraju Jos su mi ostale neke sporedne misije, pa cu zavrsiti glavni quest. Nije nesto narocito dug koliko sam ocekivao…
Ea,ms,sony,pc i ubi me zanimaju a ostalo moze i da se ne odrzi uopste sto se mene tice