Leči se
Dragon’s Dogma 2 has gyro aiming on PS5 & PC for ranged weapons as well as aiming projectiles
Haha, a ja cu uzeti najgoru verziju za Xbox ;(
Da li je moguce da 30fps igra dobije ovakve ocene?
Vidim da se taljiga i na PC-u.
My current rig exceeds the recommended specifications (aside from the CPU), and the game generally runs at around 60fps using the game’s “High” preset. Sometimes it dips into the 40s and drops even lower inside villages and cities, but it’s certainly playable, if a little unstable. The problem is that this performance is consistent across all visual settings, which leads me to believe it’s a matter of poor optimization. I could’ve used the performance bump from lowering shadow quality and the like, but doing so has no effec
Mainstream publiku ne zanima je li samo 30fps. GTA VI će biti najbolji pokazatelj toga.
Ne verujem nesto u to, al ajde…
Nije toliko ni loše na konzolama koliko se mislilo prvobitno. Ma Series X u prosjeku oko 40fps u borbi, na PS5 koji frejm manje ali zato nešto bolja rezolucija u prosjeku i draw distance. To je daleko bolje od 20-25fpsa u borbi koje su pominjali tokom onih previews.
Ja sam pazario, vuče me ova igra nešto i pored toga što se ima šta igrati.
Jel moguće? Zašto ovo niko nije napomenuo? Kontam da mogu ti itemi i ingame da se nabave?!?
Na steamu je trenutno na „mostly negative“.
https://x.com/rimmy_downunder/status/1771005115018965231?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Haha, kakvi jadnici. Ja jos nisam uzeo, kakve su na kraju performanse na konzoli (Xbox)?
Zato što niko nije znao. Ovo su krili i otkriveno je tek kad je igra postala dostupna. Mene ne pogađa jer znam da neću ništa da kupim ali sav backlash je zaslužen. Shitty move od strane Capcoma.
cuvari tradicije u najgorem gejming vremenu
Ontopic: receno je da igra nema fast travel, sto mi bilo cudno s obzirom na enormnost igre, ali reko ajde mozda ima jako puno contenta pa ima smisla, kad ono ima fast travel ali plati bajo moj .
Single player rpg sa mmo mikrotransakcijama
Dodjite vi na Dotu samnom. Manje je stresno od
ovih novonastalih trendova u SP igrama
Ima igra fast travel samo imaš kao i u prvoj igri in game items koji se koristi za fast travel koji su rijetki u igri. Takođe imaju kočije u igri da te prevoze od jednog do drugog mjesta.
Meni se to svidjelo jer volim taj osjećaj opasnosti i da moraš da tabanaš a ne znaš šta vreba. Fallout 4 survival difficulty sam volio zbog toga isto.
Ovo što su uradili sa mikrotransakcijama poslije je sranje. U suštini plaćaš za easy mode.
Šta reći sem support your local ili u ovom slučaju scene pirate
Jako čudne
Oko 40-45 fpsova na početku, što deluje jako čudno kada se igra. Pada ispod tako da i ako imaš VRR ekran, neće ti pomoći…
Treba vremena da se navikneš, na početku igranja osećaj je jako neprijatan.
Haha, toliko o čuvarima gejming tradicije.
Ajtde MTX, ali dok ne poprave framerate na konzolama, ne kupujem, ma koliko sama srž igre i priče bila dobra. Ne mora 60fps, ali stabilnih 30 mora.
Da se ispravim. Navodno se znalo ipak, u uputama za reviews bilo je dodatno uputstvo za sve plaćene DLC koji dolaze.
I nikom nista, samo pljuste 9/10 i 10/10, svi se prave ludi, ali zato nova Fifa i 2K nagrdise ih zbog transakcija iako rade u super stabilnih 60fps.
Nestabilnih 30 fps je takodje razlog zasto ova igra ne sme da predje 6-7 na konzolama pa makar bila i najbolja na svetu.
Ajde ajde, dosta kukanja
Je li u FIFI to opciono ili moraš da trošiš ako hoćeš da dobiješ najbolje igrače? Pitam jer ne igram. Što se ovoga tiče izgleda da su reakcije prenaduvane jer kažu da se sve može i bez tog. Nije da je ok i i dalje mislim da je loš potez u da ne treba u single player igri ali dosta je dezinformacija bilo. Pogotovo što kažu da su ovo radili i u DMC 5 pa nije se ovolika buka dizala.
A što se recenzenata tiče, ja sam npr. vidio da je Jez napisao da on te instrukcije za recenzente gdje su to naveli nije ni čitao jer je htio slijepo da uđe u igru i oformi svoje mišljenje, da ne utiče na njegovo mišljenje Capcom.
Današnji review kanali i sl su tolika đubrad u 90% slučajeva, pogotovo ovi mainstream. Napljuvaće samo nešto što nije trend, sve što je nahajpovano bukvalno ne smeju da opljuju ako ima nekih većih mana. Samo se setim kako su za CP svi bili u fazonu “Jao odlična igra, jao evo desetke i od nas, i od komšije, jao prelepa igra, ma JAO”, da bi bukvalno dva dana kasnije nastao opšti haos i koliko je igra bila u očajnom stanju u apsolitno svakom aspektu i to kao niko od njih nije video ni znao. Sve potplaćena govna, samo da se ne zamere nekom i samo idu sa trendom, ako izlazi nešto što se očekuje desetka, deset će i da bude bez obzira na mane. Ne daj bože da im ne daš kod za igru kao Suicide Squad što su uradili, automatski pljuvanje od strane IGN-a i pre nego što su igru uzeli u ruke.
Ova Harry Potter igra (stao mi mozak kako se zove, nešto Legacy valjda ) jedva review da nađeš, niko nije smeo da je streamuje zbog tamo nekih izjava autora knjige ili šta god da ne navuku hejt na kanal, svi pljuvali u nebesa. Sad odjednom top 10 najprodavanijih igara, odlična igra, sve pohvale. Ma đubrad bre svi do jednog, PU!