Dead Rising 3 XBOX ONE gameplay

Posle Dying Light, ovo je smesno… :slight_smile:

Prikazana mapa igre

i dva zlikovca koji nisu zombiji, a vezani su za priču igre.

I novost o napredku igrača koji se uključuje u igru. Situacija da ste na prvoj misiji, a vaš drug vas zove da mu pomognete na četvrtoj misiji. Nakon što ste pomogli prijatelju, ta misija je završena i unutar vašeg storylinea. tako kad završite 1, 2 i 3 level, četvrti preskačete jer ste ga predhodno završili i odma idete na peti.

Jedna stvar, druga slika jeste lik koji se dodaje u Coopu, a ne zlikovac.

Evo jos par Screenova

I par novosti: Dead Rising 3 is flush with dark horror … until you want it to be funny | Financial Post
Dead Rising 3 offers one ‘Psycho’ character for each of the seven deadly sins | Financial Post

Izvor: All Games Beta: Dead Rising 3 Map, Co-op Character & First Psychopath Revealed

Jos jedna igra koja radi u 720p 30fps, upscaled na 1080

Why is Dead Rising 3 Running at 720p, 30fps? - IGN

Nije da se podsmevam ili da sam protiv xbox konzole ali ovo vec postaje zabrinjavajuce. Da su izasli sa izjavom da next gen i dalje fura u manjoj rezoluciji ali sa boljim efektima i grafikom jos i ajde. ali brate mili predstavljas novu generaciju konzola, i obrazlazes zasto je next gen igra 720p, 30 fps? Gears of war 1 je 2006 godine radio na 720p 30 fps.

Ovim ne branim PS4, zato sto oni cute. daj boze pa da bude kako oni kazu da sve sem BF4 radi 1080p 60 fps. ali to cemo jos videti.

sto vreme dalje odmice to moj hajp za novim konzolama opada kad vidim ovakve vesti. Ako su planirali da nam prodaju foru kao sto radi Apple sa iOS-ovima, izasla nova verzija pa sad sve novo nece raditi na starim verzijama ako tvoj iphone ne podrzava novi iOS, tim hocu da kazem, da ako hocu da igram novu igru, moram da kupim novu konzolu a zauzvrat cu dobiti kamen koji se rasparca prilikom eksplozije ne u 10 komada nego u 50, onda j*bes gaming in industriju.

Jos oni navedu kao razlog zasto su smanjili rezoluciju i framerate, da imas osecaj borbe, da sve tece glatko. Nemoj da mi obrazlazes zasto je 720p 30 fps, obrazlozi zasto nije 1080p 60 fps. Da je rezolucija smanjena sa 1080p na 720p da bi se umesto 30 fps na 1080p dobilo 60 fps na 720p, prihvatam. Ali ako na 720p radi 30 frejmova, sta je onda bilo na 1080p? 5 frejmova? i Sta je razlog? Kao pa znate ipak u ovoj igri ima na 1000 zombija na ekranu. SO?? Jesam vas ja terao ili neko drugi da pravite takvu igru? Niko vas nije terao da pravite takvu igru, ali ako je vec pravis nemoj da je problem u stvari vas glavni argument za igru.

Ghosts je prva razlika u konzolama i bilo bi dobro po MS da te razlike tu stanu sto se tice multiplatform naslova. Ako se ovako nastavi, za godinu dana ce izaci Xbox One S.

Ja na mom kompu teram vecinu igara u 1080p 60 fps, a procesor, ploca, ram i grafika nisu kostali zajedno 499e. Wireless adapter za xbox joy, hdmi kabel u LCD tv i sta? Eto mi next gen konzole. Meh, razocaran sam. Sve ce to leci na svoje mesto za godinu dve. well f*ck you. Onda izbaci novu konzolu za godinu dve kako valja, a za to vreme furaj stare konzole u 720p 30 fps, a ja cu da ih upscaleujem na 1080p na monitoru/tv-u ako hocu. sheesh…

Nije zbog konzole vec financija

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Gde si to našao?

hoces da kazes da 1st party studio kojeg dobrim delom finansira Microsoft, nije imao dovoljno finansija da natera igru da radi na 1080p 60 fps?? really?

Pa da, jer znaš, onih milijardu, ili koliko je beše bilo dolara, nije bilo dovoljno da se igre teraju u makar u 60fps

Pni nemaju takav tim da to radi nezz sto vam nije jasno.Jbte za sve je xo xo.
http://m.oxm.co.uk/65656/we-have-graphics-envy-about-forza-and-ryse-quips-dead-rising-3-producer
Bas me zanima sto bi bilo da ps ima igru u 720.
Kako Ryse,Forza… Mogu,a ostali ne.Lijepo je rekao Spencer nije problem u hardweru vec ono kako ga dev koriste.Mislim da je nesto u tom smislu.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Ako su zaista toliko para uložili u ekskluzive, što ne dokažu to kvalitetom? Ako sad počnu i ekskluzive da budu lošeg kvaliteta, onda već tu nešto nije uredu, a ne samo lenjost. Za sad Forza i Ryse jedini vade XO, a i to je pitanje koliko, dok ne vidimo u akciji. Ovo su činjenice werta, ne sad da mi tu lupamo na osnovu nečega što smo se setili.
A i Werta, shvatam da ti misliš da je ceo forum protiv XO i tebe, ali je realnost da većinu više zabole za obe konzole, većini se zgadila prepirka, između ostalog i sa tobom

Sve si rekao :wink:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Sto upropasti sebi jutro, ko ih sisa. Nisu vredni da nam upropaste jutarnju kafu;)

A nije mi jasno tarica za zombije, njima je AI rudimentalan, to su jbn ZOMBIJI. Na vidim zasto bi performanse trpile. Pa hvalili su se iz Ubisofta da njihov engine za AC3 moze da prikaze i obradi 25.000 npc-eva u istom trenutku. A to je na prosloj generaciji u 720p 30fps (manje ili vise).
Mozda stvarno nije kriv hardver, nego ljudi nisu mali vremena, ali je pitanje zasto nisu imali vremena. Izgleda da je MS ostao iznenadjen next-genom, kao komunalci snijegom svake godine

Meni ova igra deluje neverovatno zabavno, a nisam igra ranije niti jednu Dead Rising igru. Mislim da ce 720p i 30fps biti sasvim dovoljno da se uziva u igri.

Glavni problem sa Dead Rising igrama je Save-ovanje i činjenica da ti nakon 5 do 10000 ubijenih zombija dosadi u pm. Priča najčešće ne vredi spominjanja, a glupo vremensko ograničenje, pogotovu u misijama ti uništava bilo koji vid zabave i slobode.

Drugi deo je mnogo smorio… Hiljade sinematika i ocitavanja… A od same igre, dosadna je… Milioni zombija koje ubijas bez ikakvog cilja…

Za save i vremensko ogranicenje su resili problem, imaces nightmare mode ako hoces sistem iz DR 1 i 2 loading i cutscene me je ubio u pojam u DR2 samo da toga nebude i ja sam srecan.

E pa fala k da su se setili da poprave to srnje od save sistema, da više ne mora da se pređe pola jeenog tržnog centra da bi se uradio save