Bre, svi smo sada razmaženi, pa tako mislimo. Kada se pogleda Uncharted, Halo, God Of War, The Last Of Us, svi očekujemo neverovatan skok u grafici i svim ostalim aspektima u video igrama, ali, moramo biti realni, maksimum iz konzola se vadi na njihovom zalasku. Da i se videla neka realna razlika trebaće, kao što si rekao, godinu-dve, do tad treba imati snižena očekivanja.
Da, verujem da je tako.
Uostalom ne preostaje nam nista drugo nego da cekamo,pa cemo videti.
Ne bi’ se svejedno bunio da mi neko pokloni pre-order pack bilo koje next-gen konzole sa bilo kojom igrom :rolleyes:
pa ja iskreno neznam kolik se vise moze ocekivati od grafike istina DR3 nema najbolju,ali pogledajte ryse,forzu koji stvarno imaju detalje i text kao da nije igra vec film
Naslov je los jer igra nije radila na xboxu…ryse takoder
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Možda. ali su igre ZA Xbox One, otud naslov
ma sigurno je bilo na PS4, kako je lepo biti glup…
Pa na pc-u su radile…covjece
Ajd bez vredjanja. Ali je praksa da se igre na E3 prikazuju na PC koji ima sve najbolje delove, da bi igra bila prikazana u što boljem svetlu. Verovatno je isto i za Sony
pa mora tako jer je neko pao sa banane i troluje se samo ne znam kojim povodom, vecina igara ide na modifikovanom pc posebno na pocetku svake nove generacije…
Tu si u pravu daemon uvijek je bilo tako i uvijek ce biti.Morate biti svijesni kako su ovo smo prototipi konzola.Prave BETA konzole ce se moci isprobati tek na gamescomu sto je vec ranije receno
Sad cu ispat fanboy ali potvrdeno je da je bio ps4 kit…mislim sve igre koju su igrane na ps4 su bile na starom dev kitu od 4gb gddr5…samo sam napisao jer sam mislio da ne znate da je bilo tako.
Onda poslije toga su sve vise pricali o problemima sa esramom i downclockanjem na x1 zbog toga…ali to je offtopic sad
Već je to rečeno i zna se, ali, opet, rečeno je mnogo toga u poslednje vreme, tako da to ne mora biti istina. Jednostavno, Oladite malo. Na Gamescomu će biti više informacija
Upravo ovo.
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Oprostite ali da je radilo na pcu je potvrdeno vise puta…jos se cuo zvuk sa win7 na prezentaciji kada je igran dead rising 3 koji je padao i do 15fpsa.
Uostalom ima i slika i svega na netu, nije da to tvrdim iz necega sta sam izmislio.
Coming from Capcom Vancouver with the aim of being the “ultimate open world zombie game”, the demo clocks in at around 20 minutes with plenty of attention to outdoor scenarios. It’s not running on actual Xbox One hardware, and the staff on-site describes the hardware platform as a “PC debugging environment”.
In terms of performance, it’s pretty rough game to behold. There’s tearing all across the screen, even during menus. Mowing multiple enemies down with a vehicle results in circa 15FPS performance as well - so let’s assume the target is 30FPS here. Also, reflections on windows and the checkered floors around cafes update at half the usual frame-rate, which makes the presentation look incredibly choppy. At the Microsoft E3 presser, the game was actually running with v-synced engaged, and it’s safe to say that performance was dire - we’d hope that this is comprehensively addressed in time for launch.
To je pisao digital foundry.
Ma ok, to je poznato celom internetu. Najveći problem je u tome kako si se izrazio u tvom postu. Pročitaj pravila foruma i pogledaj ostale postove, pa ćeš videti u čemu je problem. Takođe, imaš EDIT POST opciju, tako da treba da izbegavaš duple postove.
Bravo otvorio si nam oci -_-.U buduce se ne mesaj u poslove moderatora to se kaznjava,procitaj pravila.Bas me zanima da li si napisao slican post kada je prezentovan ps3 jer tada nije prikazan ni jedan gameplay vec je sve bio trailer a rekli su da je ingame.
Ma pusti ga Davide vidis da nezna o cem govori.@Tin daj procitaj vise ta pravila da se te greske ne bi ponavljale
Mama!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
jedan od boljih trailera u poslednje vreme, nisam ljubitelj ovakvog tipa igara ali ovo deluje vise nego igrivo i zarazno…