Dead Rising 3 XBOX ONE gameplay

https://youtu.be/Tn9QRIM4_Oo

Ne bih rekao da je gameplay bas bio ‘ziv’, i grafika nije da ti lupi vilica o pod, ali pored Titanfalla ovo mi se najvise svidelo.

Noodle… zombiju se u zube ne gleda :slight_smile: Ovo i Titanfall su mi se dopali. Ostalo je OK.

Svi sami pokreti su mi nekako vestacki skriptovani kao da nije gameplay.Graficki je ok ali ima bas dosta detalja, a i destrukcija je na zavidnom nivou.

Malo smo potcenili Dead Rising, ovo bi mogla da bude i najbolja zombi igra. Na momente deluje jezivo i sama kolicina zombija je dovoljna da stvori atmosferu napetosti. Takodje, igra je primetno mracnija i turobnija sa braonkastim nijansama i deonicama u mraku, sto mi se svidja. Ono sarenilo je davalo specifican smek Dead Risingu, ali ova atmosfera mi ide vise uz tematiku. Za open world izgleda lepo.

pustite trailer i pogledajte lika iz igre i pogledajte sliku dole. ovo nije hejt, samo pricam o tome koliko je DR3 zapravo next gen gledano graficki.

ovo je ingame screenshot

Jeste u pravu si ali ovo je jos pre alpha faza tako da moras gledati i na to

deluje odlično,masa zombija i eksplozije su podignute na viši nivo,ali sam se naježio i smorio kad sam čuo da je ekskluziva za xo…

pa nek te ne cudi, i prvi deo je bio.

ali ovo naspram trejlera sa suludim klovnom pre 8 godina, jednostavno ne moze da se poredi. Kad sam video taj trejler za keca, jednostavno sam rekao da od toga ne moze bolje. pravi next gen leap. ajde dal se slaze neko>?

ali dobro, tacno se vidi da se novi hardver za sada iskoriscava na ono sto nije moglo na 360/ps3. otprilike graficki je current gen sa next gen efektima. za jedno godinu i po dana, kad kazu, e ajmo novo od nule, e onda ce biti pravi next gen.

pa da nesto kao i sto se radilo s Xbox360 i ps3.Pogledaj Perfect Dark Zero ili Halo2 i pogledaj danasnji Halo 4 ili Crysis3.Siguran sam da takvo sto je slabo tko ocekivao u to vrijem

Misliš Halo 3, a ne Halo 2? Jer je Halo 2 za Xbox. Ili si hteo da kažeš Perfect Dark, koji je za Xbox, a ne Perfect Dark Zero, koji je za Xbox 360. Google is your friend

ma dobro isti purac shvatili ste poantu evo malo bolje Forza 2 i Forza 4:hi

Pa nije isto, jer su igre na različitoj generaciji konzola. To je kao da si uporedio Super Mario sa Game Cube i Super Mario Galaxy. :wink:
No dobro, sad si to lepo rekao sa Forzom.

And for those worried that Dead Rising will be dumbed down for a new generation of gamers, then the Nightmare Mode is for you. In it, the overall game time limit returns, as does the requirement that you save only in restrooms.

sto znaci ako ne ukljucis nightmare mode, imas autosave i unlimited time, dis i like.

Zaplet je 10 godina posle dvojke, igra moze da renderuje na ekranu cak tri puta vise zombija nego prethodni deo, i nece trebati benchevi da bi se pravila nova oruzja…

Danas se pojavila zanimljiva vijest vezana uz ovaj naslov koja navodi kako bi mogli sresti nase drugove iz prijasnjih naslova tocnije iz originalnog Dead Risinga
News: Rumour: Dead Rising characters to return for Dead Rising 3? - Xbox 360 - The Official Magazine

Cool

Klayton of Celldweller is composing music for the game Oohhhh YESSSS :slight_smile:

Ljudi , ja samo jednom utisku ne mogu da se otmem,a to je da bi igra,uz izvlacenje max potencijala,mogla da izgleda skoro isto,na current gen konzolama.
Nisam bas ekspert za hardver,ali to je moj utisak.Tuzno za masinu koja bi trebalo,bar na papiru,da je jaca 8x.
Pogledajte samo prelaz sa generacije na generaciju pre 20-ak god…
Pogledajte tekken na ps1 a zatim Dead or Alive na prvom xbox-u?.To je taj skok na sledecu generaciju.
Revolucija, a sada… ‘‘malo bolja grafika’’.
Sigurno neki expert moze sad da mi iznese gomilu argumenata o vise detalja, bogatijim teksturama i kvalitetnijem osvetljenju, ali iz ugla obicnog gamera, laika za tehnikalije, ovo nikako ne izgleda ‘‘revolucionarno’’.
A to je cak jedna od graficki jacih igara za next gen.
Rano je jos, izvuci ce oni sigurno dosta bolju grafiku kroz godinu,dve, ali za sada…prosto se plasim.

Pogledaj Watch Dogs, novi KillZone, MGS5, Final Fantasy XV, The Division - i videćeš da su to prvi next gen naslovi. Obrati pažnju šta znači početak sledeće generacije.

Ma lepo je to , i Dead or Alive je bio launch title na prvom xbox-u, pa je izuvao iz cipela.
Sega Rally na Dreamcast-u…
To je bio onaj efekat ‘‘Gledam i ne verujem’’.
Ja sada recimo uporedjujem Watch Dogs i GTA IV.Naravno da Watch izgleda lepse i bogatije, ali ne toliko koliko sam ja ocekivao.
Mozda sam ocekivao previse,a mozda je to stvarno MNOGO BOLJE,samo ja nisam strucnjak za hardver i softver vec obican gamer…
Mada, to je samo moje misljenje.