Mislim kako ti je i to rijeseno(loading screen)
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Mislim kako ti je i to rijeseno(loading screen)
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Greska u koracima pricali su i za loading da ga nece biti zaboravio sam imaju WIN od mene od kada sam saznao da Celldeller radi muziku igra nemoze da bude losa :rock:
Ja što više gledam ove klipove, sve manje sam zainteresovan za igru. Izgleda mi kao nešto što bi mi postalo dosadno nakon pola sata igranja.
Nevalja AI zombija :hihi
A meni upravo suprotno sve mi je bolja i bolja
Meni takodjer.Igra je toliko krcata sadrzejem da ce se ovdje uzivati i nakon ubijenih 1000 zombija(sto se mene tice),ima igra potencijala i to svakim novim gp-om pokazuje:da:
1280x720 rez. i FPS pada na 16?
Iskreno mislim da ovo nema veze sa kozolom toliko vec do samih developera.
I dalje stojim iza toga da ova igra nema nikakav cilj… A sto se tice samog fps-a, nisu ni 1 i 2 bili dobro optimizovani, tako da me ne cudi ni za trojku sto pada fps…
Sta je toliko dobro u ovoj igri? Animacije lica ne valjaju, animacije tela nisu smooth, kad skoci mislim da ce da poleti, a i grafika nije nista posebno u odnosu na druge launch igre.
Zavisi koga pitaš. Za 99% ljudi je to samo igra za masovno iživljavanje nad zombijama, koja se upali jednom u par meseci, pobije se 1-2 hiljade zombija i ugasi se, i tako u krug…
Capcom postavio novi svetski rekord izbacivsi patch za DR3 velik **13GB ** :
Xbox One Exclusive Dead Rising 3 Gets Massive 13 GB Patch, Changelog Awaited: Updated
dzizs.
patch velik ko tri skajrima ili dve WoW ekspanzije.
a changelog ce valjda biti:
_- fixed problem with framerate on some ocassions
Igra je dobila novi engine, teksture i sto sta, veci patch nisam nigde video.
Sent from my iPhone using Tapatalk
_The full list of changes coming in the patch are listed below.
Content for DLC episodes 3 and 4 added as part of this CU.
Various stability fixes.
Various performance improvements.
Online stability improvements.
Added a progress bar to main menu while installer is running.
Fixed an issue which could allow the user to overwrite their save file during streaming install while the game is booted.
Fix for missing English VUI command in multiplayer menu.
Some improvements to item *****ps.
Fixed a reproducible issue where the player could get out of the world.
Fixed an issue where music wasn't present during the streaming install.
Fixed some mission scripting issues.
Fixed an issue which could cause some co-op players to not progress blueprint collection achievements correctly.
Fixed an issue where the UI was not updating properly.
Fixed an issue which caused glass textures to appear low-res.
Fixed an issue which could cause shadows to render incorrectly.
Fixed a texture issue with the Golden SledgeSaw weapon.
SmartGlass stability fix.
_
plus
While the patch is indeed enormous, it includes content for DLC episodes 3 and 4 alongside a number of general gameplay and stability fixes. You will not be able to play the upcoming DLC without downloading the patch, however, nor will you be able to play the game online, which could infuriate those with a data cap who don’t wish to purchase the add-on content.
Sva sreca pa u srbiji jos uvek dominira flat internet