Days Gone

Stvarno me mrzi da objasnjavam kroz neke duze tekstove, preko mobilnog sam pa me mrzi da tucem po displeju :grin:

Procitaj recenzije po netu i sve ce ti biti jasno i bez mene…

Ja igram days gone, ne treba mi recenzija sa neta…

4 Likes

Zanimljiv kontrast juce, gledam neki review koji se zali na gameplay, a snimak sto ide uz glas sve pokazuje super desavanja…

Jedva cekam da probam.

Ne opterecuj se, verujem da ces i ti uzivati…

2 Likes

Po glicevima je mala beba za PUBG, pa ga svi igrate…

1 Like

Ali je pubg je bio early access :joy::joy::joy::joy:
A inače bolji primer je anthem ili BF4

U igri zapravo i nema toliko bagova… Mozda su ovo neki neapdejtovani fantomi, ne znam.

GOD OF WAR :stuck_out_tongue_closed_eyes:

i nije uopste bitno da li je ekskluziva ili ne, nego da tebi smeta u igri koju ne igras a u onoj koju igras na tri platforme tu je sve super…

Pubg je za vreme kada se pojavio imao barem jedan inovativni element u igri, ova igra ne samo sto nema nijedan, vec je bukvalno losa kopija par igara nemastovito sklopljrna u jedan open world paket.

Nemam nista protiv,mogu i ja da odgovorim…

Pubg je bio jedno obicno smece kad je izasao bar na PCu je bilo ocajno igrati, bugova na sve strane, optimizacija 0 itd itd…

mozes misliti kako je onda radio(radi) na xo

Da radio je lose, ali je imao nesto novo, imali su mastu ideju, bilo sta, nisu napravili genericnu kopiju par igara, i nesto vidjeno milion puta pre.

Pa uvek najbolje znaju oni koji igru ne igraju nego procitaju par opisa na netu, jos ako se opljuje neka ekskluziva eto srece :grin:

1 Like

evo stize i oblak :grin:

Pisu i oni koji su igrali da igra ima ozbiljnih bagava

Toliko sam igara odigrao za života da neke ne moram ni da odigram, dovoljno dobro mogu da procenim barem kada je igra na oko ocigledna nemastovita kopija.

rekao sam to i ja

Cemu onda to da najbolje znaju oni koji su procitali par recenzija? Sta sad treba da se bude neki specijalac da bi se u 2019. godini znalo da li je igra bagovita ili ne. Metro Exodus je napljuvan zbog toga pa ne vidim da Days Gone treba da bude izuzetak. Nije to stvar srece nego cinjenicno stanje, nazalost :frowning:

zato sto pisete kao da je to presudno, pa svaka druga igra ima problema sa bagovima i sranjima, koliko je samo patcheva dobio witcher i opet ih ima…ima ova igra i svoje kvalitete, nije smece kojem se treba podsmevati.

1 Like