Uh ne znam da bih se slozio, barem ne iz cisto tehnickog ugla – na stranu dal su pejzazi impresivni, al kolicina poligona i malih detalja po automobilima, asfaltu i uopste prirodi me je solidno impresionirala. I mada nije na nivou witchera, meteoroloske promene su takodje znale da budu bas efektne.
Najzad, nisu ni horde za baciti, srce ti sidje u pete kad nabasas na rulju od par stotina zombija. Sorry, freakera. Kako su to uspeli da uguraju preko svega ostalog ja ne znam.
Jedina zamerka koje mogu da se setim je pomalo nezgrapan prelazak iz cutscene u gameplay, onako iznebuha s potamnjenjem ekrana. Nije strasno, al za igru ovog kalibra je malo neispolirano.
TLOU je po meni jedna od najprecenjenijih igara ikad , odigrao sam TLOU 1 remaster i igra mi je bila ono Ok , korektna ali nista vise od toga , ajde da kazemo u granicama nekog proseka dok sa druge strane Days Gone (koji nije savrsena igra) je ostavio mnogo jaci utisak na mene i po meni Days Gone je dosta bolja igra od TLOU.
Malo pre sam sazano da je Sony skoro sve svoje ekskluzive preveo na srpski (hrvatski), tj postoji titl na naski. Mnogo sam se obradovao. Cinjenica da cu TLOU2, te GOT na PS5 konzoli igrati u 60 fps-a sa prevodom na srpski je moje nestrpljenje za konzolom dovelo na max Days Gone kida ( srpski titl ) znaci likovi, znaci prica… Eklatantan primer na sta je covek sve spreman da uradi zbog ljubavi prema zeni. Koliko se zrtvuje da bi pomogao naboljem prijatelju. Deacon favorit main characher u video igrama
Jeste ali cini mi se da igru moras kupiti na Cro store-u. A takvih ovde je malo i tesko ces naci na razmeni takvu igru. Kad sam imao PS4 i igrao neke igre koje su trebale imati nas titl nije ih bilo ali sam takodje probao Detroit become human na PC-u kad je izasao krekovanu verziju imala je Hrvatske titlove igra.
Ne moras da kupujes na Cro store igru, sve PS4 ekskluzive imaju integrisani hrvatski titl zato sto je Hrvatska na listi podrzanih zemalja i sve zemlje koje imaju svoj lokalni PSN store imaju i titlove na svom jeziku kada su u pitanju PS4 ekskluzive (nazalost za multiplatform igre to ne vazi).
Iskreno ne znam jer ja sve PS4 ekskluzive imam na diskovima i odigrao sam ih sa diska i u svim igrama je bilo hrvatskog titla u opcijama najnormalnije.
Upravo zavrsih igru. Odlican drive od pocetka do kraja. Top prica i igra sa najboljom glumom. Na kraju sam odradio sve poslove, nero stanice, te otkljucao sve skilove. Hordama sam se najmanje bavio, nekih 20% odradjeno. Ali borba sa njima zahteva puno vremena te me mrzi da trazim resurse. U svakom slucaju meni je igra jedna od najboljih prethodne generacije. Ocena 9.
Ja cu mozda ponoviti drive na PS5 i 60fps. Sa hrvatskim prevodom bi bilo mega cool ali mislim da nije izvodljivo zbog toga sto i store naloga mora biti na hrvatskom?
Zasto? Verujem da ima masa ljudi kojima je engleski klimav pa igraju na sopstvenom jeziku. Svako igra na jeziku koji mu odgovara, ne znam zato bi engleski bio must.
Ne znam, ok ako neko ne zna pa stavi titl na svom jeziku.
Ali sinhronizacija svaki komentar je suvisan.
A da se ne uvredi niko ali danas 21. Vek ne znati engleski na nivou da razumes igrice je stvarno sramotno.
Jbg danas ako zelis da se zaposlis negde ja mislim da niko i ne pita “da li znas eng”
Kada pitaju koje jezike znas to je valjda jos neki drugi svetski jezik.