Days Gone

Drugar, jel ste dobili Deacon St. John avatar ponzavrsetku igre?

Ne da ja znam, uzeo sam cak i platinu ali mislim da nisam nista dobio.

Sad si me podsjetio, mislim da je bila neka prica da se dobija nesto kad se uzme platina, ali se ne sjecam tacno sta

Drugari, pitanje za vas koji ste sve presli do kraja. Danas sam otvorio NERO questline kraj sa O’Brajanom kada pokaze Dikonu da je i sam inficiran i da su znali svi od pocetka da se mrtvi ne mogu zaustaviti. Da li mislite da ce biti nastavak igre?

Cini mi se da je nastavak i bio najavljen(tjst da ce ga samo biti). Mada imaju prostora koliko hoce za nastavak.

Igra dolazi na PC…

Kao da juče nismo pričali o tome i onda bump stare teme lol.

1 Like

E fak, meni sad bzvz sto je igram na klot 4 lol. A i bezveze mi da cekam i pocinjem na kompu ponovo

Uh dodje mi da opet igram.

Al kako sam i dalje kivan na reviewere koji su igru opljuvali bez ikakvog razloga, klinci razmazeni.

Ista stvar se desila onomad i sa Dying Light, morala igra kultni hit da postane da bi reviewing establishment promenio misljenje.

3 Likes

Mislim da je bila dosta bagovita kad je izasla kada i igraju revieweri, meni je na osnovnoj verziji ps framerate padao dok vozim motor vise nego u bilo kojoj ps igri, na momente se u slideshow pretvoria igrao sam igru pre par meseci, e sad meni je igra bila top a ta stvari bukvalno da nisam primecivao, ali sta znam, kapiram da nekima smeta mnogo vise ko ce ga znati.

Pa brate jeste bilo tog problema na PS4 sa fps kod voznje motora, nekad, ali to nije neki deal breaker … ako zbog toga dajemo lose ocene, onda…

Pazi lose ocene su relativan pojam, igra je uglavnom dobila sedmice, sto i nije losa ocena, bilo je igara koje su mnogo vise popljuvane zbog bagova i optimizacije, pritom ja nisam igrao igru kad je izasla kada je navodno bilo najgore, nego kada je sve sredjeno.

Kako se ja secam, nisu se toliko zalili na bagove koliko je bilo generalne apatije i nemogucnosti da se prepozna kvalitet. Jedan kolektivni ‘meh, nista specijalno’.

Jednostavno, ponekad se gaming hivemind sjati na neku igru bez ikakvog dobrog razloga, pa posle vade kestenje iz vatre reparativnim tekstovima kad gaming publika prepozna da je igra u pitanju zapravo odlicna.

Pokrenuta je peticija da se pravi drugi dio, vec 15.000 ljudi potpisalo.

Taman da se vrsi pritisak malo na njih, pa da bude na nekom sajmu “Just one more thing…” :smiley:

2 Likes

Uh, fantasticna igra! Bas mi je legla i uzivam. Odlicno koncipiran svet gde nema smarajucih questova, vec uvek radis prave stvari. Ono sto me sa tehnicke strane najvise odusevljava je motion capture. Izuva kako su ljudi odradili likove. Imam utisak kao da gledam odlicnu seriju i jedva cekam sta ce se desiti dalje. Nekako mi je stalo do Deacona te zudno cekam nastavak price. Kao da su pravi glumci i to je razlika u dozivljaju ove igre i 95 % svih ostalih igara. Zasto je toliko tesko dostici ovaj nivo motion capture-a nije mi jasno?

4 Likes

Pa za Sony nije :joy: ostali, jbg :joy:

Da je glavni lik ljuti tata sa tužnom porodičnom pričom i više cinematic ugođaja, prošla bi bolje :grimacing:. Šalu na stranu, šteta je što ljudi ovako reaguju na bilo šta što iskače iz onoga na šta su navikli da je “super kvalitet”, umesto da se fokusiraju na ono što igra jeste, oni se bave svim onim što igra nije.

Sto je najgore, jeste. :joy: Ne secam se da li je tata,a li je svakako ljuti muz sa tuznom porodicnom pricom. Plus 3rd person. Klasican Sony recept.

Hm, da, tuzna porodicna prica “check”, bio je neki problem sa zenom.

TLOU 1/2 je stvarno je stepenik iznad po svim mogucim kriterijumima. I sam MS je u onoj prezentaciji priznao da je “significantly above” svega sto se trenutno nalazi na trzistu, a ocekivanja od Sony produkcije su jako visoka, igra je bila tehnicki neispolirana i ne tako impresivnog izgleda, uz manje vise genericki open world dizajn sa zombijima koje smo videli 1000x ranije.

Mislim da sam stao negde na 1/3 igre i da cu ponovo da igram u 60fps na PS5.

Ne znam jesam pisao ovde. Posle pređenog storyja krenuo da lovim horde. Istrebim ih sve kad u achievments mi stoji da je još jedna aktivna (7% horde preostalo ili nešto tako). 2 dana blejao na sve 3 moguće lokacije od pomenute horde, rokao sve između, NOPE.
Vidim finih nekih modova ima na pc, možda probam na pc nekad u budućnosti da je pređem ponovo, inače problem sa fps dropom pri vožnji bajka je prisutan i na pcju.