I ja sam juce konacno narezao igru.
Mislio sam da ce biti nesto kao God of war kopija,kad ono potpuno drugacije.
Presao sam negde vise od pola i nisam imao nikakvih tehnickih problema,a ni grafickih ni framerate problema. Tako da je igra za mene potpuno savrsena.
Najvise od svega mi je drago sto ne koristi isti sistem kamere kao God of war,Devil may cry,bayoneta itd. Jer mi je stvarno dosadilo igra koji koristi tu istu foru.
sta reci za darksiders-e. Igra je po mom misljenju pregazila Bayonettu. Svi je poredjuju sa god of war-om ali svaki Legacy Of Kain fan koji je ovo probao vidi da je ovo tata raziel na steroidima
Prva igra ovog tipa od LOK serijala koja me je odusevila. ako bih bas trazio zamerku onda je to puno backtrackinga, koji meni ajde recimo ne smeta, ali to je za danasnje vreme davno prevazidjeno.
moja ocena 9.8
a sta mislim o igri mozete zakljuciiti iz mog avatara
Znaci ovo mi je sledece za skidanje…
Odlicna igra,obozavam ovakve igre.
Podesca malo na Legacy of Kain serial,sto rece akiris :).
Evo posle nekih, 8 sati igranja [zahvaljujuci fskpzns-u :)] da napisem i svoje utiske. Igra je po meni, nesto izuzetno genijalno. Hack n’ slash je fenomenalan, i brutalan u svakom smislu. Skoro svaki deo igre me je do potpunosti zadivio, posebno prica i dizajn likova i uopste celog post-apokalipticnog sveta. Jedva cekam da vidim kako ce i Dante’s Inferno ispasti.
Stao sam negde pola sata posle pobede nad Grieverom [velik insekt/skorpion], jer jednostavno vise nisam imao snage. Da je igra samo hack n’ slash tipa God of War bila bi mi medju prvim mestima za najbolje igre, ali su implementirali toliko puteva, trikova i tamnica da je to za mene nekako previse. Inace sam gamer koji voli da se namuci i da razmislja, ali neka me jednostavno mrzi, posebno u ovakvim igrama gde najvise zelim borbe sa genijalnim boss-ovima i epskim bicima. Dosadila mi je eksploracija i uopste velik deo igre. Verovatno cu ponovo uzeti da je igram u neko skorije vreme, ali sumnjam da cu uspeti do kraja da je predjem, previse me mrzi. Imam sad neke druge igre na listi.
U svakom slucaju, za gamere koji vole ovakve igre, perfekcija.
ZAVRŠIO Darksiders!!! Kakva igra!!! Nešto!!! Armor mi i dalje ostao na 8/10, ali jbg, nema veze… Trebalo mi je 24h 57min, i ćapio sam 655GP. Eto.
sada kontas moj signature
imas u onoj zadnjoj kuli na trecem spratu artifakt koji ti omogucava da vidis sve secret-e na mapi bez da si mapu pokupio, pa tako mozes lako da skupis sve, mani je to bilo jako zanimljivo. Meni su ostala samo dva achievementa jos a to je preci igru na apocalyptic sto cu sigurno uraditi zato sto pocinjes sa armorom ako si ga skupio pa ti je ko na normal, i drugi achievement a to je 100 milja na konju. Jako glupav i hard to get achievement, s obzirom da ona zona gde je bio veliki crv kad se predje uzduz i popreko daje 1.2 milje
Stvarno sam uživao igrajući ovaj naslov. Ih, još da nije bilo onih par bagova…
Šta reći sem da se radujem nastavku.
Da da, Darksiders je prijatno iznenadio skoro svakog ko ga je probao… mnogo fina igra. Nadam se da im je dobro isla prodaja, zasluzili su.
_Darksiders, the apocalyptic game published by THQ last month has sold 1.2 million copies in just four weeks according to Brian Farrell, CEO.
During a call with investors to discuss the results of the fiscal year 2010 third quarter, Farrell revealed that Darksiders had performed incredibly well amidst steep competition from several other large, early-season titles including Bayonetta, Army of Two: The 40th Day, MAG and Mass Effect 2._
Pomoc
Stigao sam na chapter 5 The black Throne i zapeo kod prvog Guardijana (robot sa elektricnim cekicem). Pronasao sam walkthrough na youtubu, ali mene jednostavno portali ne izbacuju dovoljno visoko (kao sto je na videu prikazano) da bih mogao da skocim robotu na glavu. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?
Joj i mene je to mucilo. Ako se dobro secam fora je kad pravis portal ne treba samo da ga “okines” nego drzi triger duze pa ce ti biti jaci portal.
Druze hvala ti puno. Prelazim ga skoro dva sata, probao sam sve moguce samo mi to nije palo na pamet. Vec sam poceo da se nerviram, silujem kontroler i tripujem da nisam pokupio ili kupio neki artifekt za duzi skok.
Hahah da i ja sam se tu iscimao, ali sam brzo izvalio u cemu je caka
heh, kod mene nije bila caka, neki bug or something, no posle prespavane noći i jednog “reseta” konzole, sve je proradilo kako treba!
mogo si ovo da sakrijes jer ima nas jos koji nismo poceli da igramo…
grrrrrrrrrrrr
Igra je izasla pre godinu dana, spoiler tagovi ne bi trebalo da su potrebni…
jebi ga kornjaca izvinjavam se , u pravu si, igra je izasla pre pola godine, mada kontam, da su je ljudi vec igrali. ajde nadam se da ti nije pokvarilo uzitak a ja stavljam u spoiler to da ne bi drugima pokvario zabavu dok tvoj post brisem zato sto si stavio quote u post pa da sklonimo sve, izvini
[Darksiders] did about twice as much as Red Faction. It’s done pretty well. I believe that franchise building isn’t about a zillion units out of the gate, it’s about building a fan base, building a community of people that dig it, listening to them, doing what you think is good.** The second will be twice as big as the first one and the third one you get to big numbers**. That’s my strategy."
So if you want more of War and the apocalypse, you only have to wait until 2012 when the actual end of the world comes
Core Games VP Danny Bilson