jbg, jeste izasla pre koliko vremana ali posto mi je konzola bila dosta vremena banovana odnosno hdd nije bio u funkciji pa u tom periodu nisam ni igrao igre toliko koliko sada a nakupilo se u medjuvremnu naslova kojih treba preci a najbolje igre ostavljam za kraj da uzivam u istima tako da nezamerite mi sto jos nisma igrao i za moj post…
akiris imam za tebe jedno pitanje u vezi igre! dali ima neka razlike ako se igra igra na normal ili na apokaplipto? pa poceo sam je na apokalipto da igram pa me zanima dali ima necega sto nema na normal ili je samo upitanju tezina igre? ako nema nicega da se nemlataram dzabe na toj tezini kada savim je dovoljno igrati na normal ali ako ima necega cega nema na normal (neki armor, novi mac ili tako nesto) onda se vredi malo pomucti ali ako nista nema onda da se nemlataram dzabe…
neki savet za pocetnika… unapred hvala na odgovorima
p.s. nemora samo akiris da odgovori na ovo pitanje ako jos neko zna odgovor na ovo gore neka slobodno napise, svaki komentar je dobrodosao…
jedino ces dobiti achievement, to je sve. i normalno teze je. ako odigras na normal prvi put i sklopis armor, mozes ga “preneti” u drugi playthrough na apokaliptik, s tim sto ce ti onda u tom armor hard u stvari biti normal
pa achievement me nezanima ne samo u ovoj igri nego me nezanimaju ni u jednoj koju sam dosada odigrao… bitno mi je da ako mogu da nadjem sve zezancije koje imaju po igri tipa sectret i tako te drangulije a ovo to je manje vise vazno…
ok kad ustanem pocecu ponovo igru posto nisam odigrao puno cekao sam tvoj ili neciji odgovor… u svakom slucaju hvala
jel je za preporuku ova igra???
uff, moj avatar ti je glavni lik, a ako si nekada probao Soul reaver, ili Legacy Of kain Serial, i svideo ti se, ovo je must have
nisam i to je problem XD
znaci da ga kupujem…ok… jel je nalik na DMC??
sta vise volis u akcionim avanturama? makljazu ili zagonetke?
a u stvari ako ti je DMC doskora bila najbolja igra, zajebi darksiders i naruci Bayonettu i bices presrecan…
aha…pa vise volim makljazu ali uz sto manje zagonetki…a Bayonetu sigurno uzimam
Ja bih ti svakako preporucio i Darksiderse… igra mozda nije toliko eksplozivna kao Bayonetta, ali je vrlo, vrlo solidno dizajnirana i nekako “stamena”. Za razliku od Bayonette koja je sva combat i ludilo, Darksiders ima jednake porcije makljaze (lepo uradjene, ali nece dah da ti oduzme ko kod japanaca) i environmental glavolomki. U sustini ove dve igre jedva da su slicne.
Zvuci kao da ti Bayonetta vise lezi, ali kad se podvuce crta, meni licno je Darksiders bolja igra.
Amen
Bravo Đorđe, konačno je neko “ubo” u suštinu! Ove dve igre ZAISTA jedva da su slične. Bayonetta je nešto što treba probati, pa videti gde će te odvesti (mene je odvela do konzole da uradim eject), a za Darksiders takođe važi da probaš i vidiš šta ti više leži! U mom slučaju Darksiders je završio u samom vrhu neke moje “top-liste”.
Amen again, a za sve vas kojima je kraj igre izazvao popularne skracenice WTF, FFS, WOW!!!, evo kako izgledaju ostala “braca” (i jedna sestra)
DEATH
STRIFE
FURY
Ne znate vi sta valja.:x Bayonetta je mama i tata hns igrama.Jest prica malo previse hardcore ali fajt je sjajan a pogotovo kad dignes nivo tezine tek tada se vide sve moci Comboa i slicnog.!W!
Sigurno cu probati Darksiderse.
Ovaj death brat izgleda fenomenalno…malo mi lici na onog hokejasa iz nindza kornjaca…na steroidima
Kejsi dzons
Igrao danas sat vremena-2 igru i smorio se kao nikad do sad. Animacije peglanja su stvarno da ne kazem ocajne. Ne igra mi se vise igra.
Bajonetu sam stigao skoro do kraja igre i onda ne znam zasto sam je prekinuo, ali sve u svemu peglanje je mnogo bolje.
Vidim ima samo 3 jahaca apokalipse a to je zato sto Chuck Norris voli da pesaci